benım kı 29.03.2012 1989 tesekkurler sımdıden
canim basliklari falan okumadinmi dogum gunu tarih ve sat yazicaksin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım kı 29.03.2012 1989 tesekkurler sımdıden
lütfen cevap 17 temmuz 1979 sat: 15 mayıs
bilgi lutfen :)
05.08.1989 29 mart 2012 tsk.
lütfen banada bakarmısınız
ay siz ne konusuyosunuz Allah askina bana azericeyimi ogretiyosunuz
Baku ve Sirvan arasindaki mesafe 1.5 saat
cumlenizi de tercume ediyim bari
mene corek ver de acmisam yeyenden sonra yatmaq isteyirem
bu arada turkcemin iyi olmasi azeri olmadigim anlamina gelmez
Azerbaycanin 80% i turkceyi ana dili gibi konusuyo zaten
oncelikle azerbeycanda turkceyi kendi ana dili gibi bilip konusan cok,az,,,ordaki,anadili 2 ci dil,rusca,,,sadece evet ve hayiri bilen turkce konusuyorum soyleyemez,sana gelince evet turkce cok iyi konusuyorsun,sanki,kendi dilinmis gibi,azerbeycani tanimasamda respublika kliniye o kadar ilcelerden hastalar gelirki,heryeri duydum bir sirvani duymadim...sirvan nereye yakin bir yer,rayonmu,kentmi???
dogum tarihi,gunu ve sat yaz,,,bakicam...
ozamanda kız demiştin :)
Minure bize bakıp uğrAŞIyorsun sonuçta çok teşekkürler. Birşey sorucam snein yaPTIGIN YÖNTEM bayb choice mi? Tabikide Rabbim ne verirse baŞIMIZIN tacıdır razıyız ilk basta sağlıklı sıhatlı hayırlı bır evlat olması ama bi kızım olsun istiyorum burdAN HİÇ AYRILMA bebeiş tutana kadar seninleyim hehehhe
arkadasinin bebegi ERKEK cikti,ultrason ne soyledi???bir arkadaşım daha yanımda rica ediyor.
sat 02 ocak 2012
doğum tarihi 24 ağustos 1983
teşekkrlr
Minure Hanım merhaba banada bakarmısınız
dogum 20/09/1984
sat 09/02/2012
canim merak etme ben hep burdayim...soruna gelince...bu yontem amerika ve bicok ulkelerde yapilan bir hesaplama,tibbi bir yontem,,,95% dogruluk orani var...SENIN SORUN ESNASINDA HERKEZE BIR ACIKLAMA VERIYIM,,,BEN BU YONTEMI AMERIKADA KUURSTA OLURKEN OYRENDIM...BURDA ACMA SEBEBIMSE SADECE BAZI ARKADASLARIN ISTEYI VE ISRARI YUZUNDEN OLDU...zaten benim baska sitelerim ve hastalarim var,,inanki,buna pek zaman ayiramiyorum,,,bu konuyu actim,ama cogu zaman isten gelince bakiyorum,,,madem actim,sonuna kadar sorulari cevaplandirmaliyim...
banada bakabilirmisiniz acaba.?
doğum tarihim 14.08.1985
sat:5 şubat 2012
merakla bekliyorumm...:)
sat: 15 nisan adetim 10 gün sürüyor dt:17 07 1979 daha öncede yazdım ama yanlış yazmışım
lütfen cevap 17 temmuz 1979 sat: 15 mayıs
heyecandan 15 mayıs yazmışım SAT: 15 NİSAN ADETİM 10 GÜN SÜRÜYOR DOĞUM TARİHİM 17 07 1979 LÜTFEN RİCA EDİYORUM