heyecandan 15 mayıs yazmışım SAT: 15 NİSAN ADETİM 10 GÜN SÜRÜYOR DOĞUM TARİHİM 17 07 1979 LÜTFEN RİCA EDİYORUM
adetin 10 gun suruyorsa buyuk ihtimaladetin 10 gun suruyorsa buyuk ihtimalle yumurtlamanda gecikiyor,peki siklusun kacgun?iki ay arsina deng geliyorya hesaplamayi digru yapmaliyim...
Le yumurtlamanda gecikiyor,peki siklusun kacgun?iki ay arsina deng geliyorya hesaplamayi digru yapmaliyim...
canim eyer dogum gununden once kaldiysan ERKEK.gununu hatirliyormusun???Ben size öel mesaj attım ama hazır yakalamışken burdan da yazayım dedim
Benim miniğe'de bakarmısın ?
Doğum tarihim: 29.02.1980
SAT: 09.02.2012
Teşekkür ederiimm
minure hanım ben sıze ozel mesaj atmıştım.cevaplarsanız sevınırım.:)
canim birazcik bekle...
canım o sıtelerını bızde ogrensek..ozeldende yazsan olmamı..mail kayıt ettık ama genelde acmıyorsun sanırım..bura harıcınnde nasıl ulaşabılırız sana
mrb mınure benım sat 17 subat dogum tarıhı 12.05.1985
subat sonu veya martda hamile kalmissin ERKEK...
adetin 10 gun suruyorsa buyuk ihtimaladetin 10 gun suruyorsa buyuk ihtimalle yumurtlamanda gecikiyor,peki siklusun kacgun?iki ay arsina deng geliyorya hesaplamayi digru yapmaliyim...
le yumurtlamanda gecikiyor,peki siklusun kacgun?iki ay arsina deng geliyorya hesaplamayi digru yapmaliyim...
tamam canım beklıyorum.:)
aynen bu maili ekledım bende.canim mail...me hic bir sey gelmemis...dr.damla@mail.ru...diyer siteler ucretli,,,medemki,burdayim soeunu burda sor kazanirsin...
sana ozelde cevap yazdim
cok tesekkur edrım benımde ıcıme hep erkek doguodu esımede evet benımkı asılamayla oldu bır mart yada 2 martta kaldım ultrasonda gorunce sonucu paylasırım sızınle zaman ayırdıgınız ıcın tskr ederım
bir veya iki martda olduguna emninsen mutlaka ERKEK.ama subatda kalirsan subheli...
canim eyer dogum gununden once kaldiysan ERKEK.gununu hatirliyormusun???
aynen bu maili ekledım bende.pekı burdan sormaya devam ederız teşekurler.
aldım teşekkur ederım.bende tekrardan gonderdım mesaj:)
BIR ARKADASIM var onada bakarmısınız 14/07/1984 dogum tarıhı
sat : 26 mart
tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?