Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilgi lutfen :)
bu arada minure hanim ben eylulden sonra hamile kalmayi dusunuyorum zahmet olmazsa size bana eylulden sonraki zamani soylermisiniz
yani eylulden sonra hangi ayda hamile kalirsam erkek olur
20.09.90
1.sen sirvanin neresi oldugunu soylemedin,2.sen sirvandan kalkip bakuye ultrasonami geldin,ustelik respublika klinige?3azerice 1cumle yaz bana.mesala,,,anne bana ekmek verirmisin,karnim acikti,yedikten sonra yatmak istiyorum,,,bu cumleyi tercume et...
ay siz ne konusuyosunuz Allah askina bana azericeyimi ogretiyosunuz
Baku ve Sirvan arasindaki mesafe 1.5 saat
cumlenizi de tercume ediyim bari
mene corek ver de acmisam yeyenden sonra yatmaq isteyirem
insallah vardir bebek.1hafta sonra belli olursa soylersin.bende KIZin olucak derim...
hayirlisi olsun cnm eli ayagi duz hayirli evlat/kul olsun kiz veya erkek onemli degil ama insan ister istemez merak ediyor. Seninde dedigin gibi doktor kiz diyo ama herkez erkek diyor. Hayirlisi bakalim...
Erkek deyipde kiz dogunca sorun olmuyor o kadar cunku kiz bebekleri yesili maviyi giyer ama pembe/ mor alinca herseyi erkek bebise nasil giydirilecek?
evet canim kasimda kalmissin.kız,peki onceden ne soylemistim.
canim iyikide hamile kalmamissin sende mayi ve temmuz erkek,ama haziran KIZ...mutlaka denemen lazim...
bu arada minure hanim ben eylulden sonra hamile kalmayi dusunuyorum zahmet olmazsa size bana eylulden sonraki zamani soylermisiniz
yani eylulden sonra hangi ayda hamile kalirsam erkek olur
20.09.90
belki benimkide sacma olcak ama dıs gebelik yüzünden kaybettim ama cinsiyeti neydi acaba diye hep düşünürüm banada bakarmısın sat:14.03.2012 29.10.1986 doğum tarihim
benim doğum tarihim 08.05.1983 son adet tarihi:14.03.2012 bakalım benim için hayırlısı ne olacak