Niye bana yasakmi
yakaladımmmmmmmmmmmmmmmm
allah iyiliğini versin kız öle bir sormuşun ki gülmekten öldümmmmmm
sat 15 mayıs doğum tarihim 19.12.1975 mayıs ve haziran ayı için bana da bakar mısın bu ay deneme yapacam Allah'ın izniyle işallah hazirana hamile olrak girerim
Evet istediğim gibi çok şükür,hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Allahım inşallah..
Ben de çok merak ediyorum bakabilir misiniz :)
Son adet tarihim 10.03.2012
Doğum tarihim 12.08.1982
Fındığım kız mı erkek mi acaba :))
niye kız seni görseydim sanada sorardım kezan beyin yazısını merak ettim cevap yazılmışmı diye ama kayle alınacak bişey yok
eyer hamile kalirsan mayis ve haziran ikiside kiz geliyorsat 15 mayıs doğum tarihim 19.12.1975 mayıs ve haziran ayı için bana da bakar mısın bu ay deneme yapacam Allah'ın izniyle işallah hazirana hamile olrak girerim
eyer hamile kalirsan mayis ve haziran ikiside kiz geliyor
ayy ay ay banada bakabılırmısınız:))) gerçi hamile olup olmadığımı bılmıyorum ama eğer bu ayda kalmışsam ne olucak ???
22.11.1985 sat 29 nisan :)))
merhaba;
19.11.1987--sat: 24 şubat...
2 oğlum var ve çok merak ediyorum 31/07/1986 son adetim 30 mart
eyer hamile kalirsan mayis ve haziran ikiside kiz geliyor
yaaa bana hiç erkek ayı yok mu 2012 deeeeee
canim suan 3cu bebegi tabiki kiz bekliyorsun.yazini okudugumda bende cok merak etdim ve nisanda hamile kaldigin icin ERKEK geloyor.uzulduysen,umarim benim hesabom bu sefer yalnis cikar ve ultrason kiz soyler.
iyi akşamlar. ben bu ay daha adet olmadım. 2 martta kürtaj oldum malesef. 2 nisanda adet oldum. sonra 25 nisanda adet oldum. bu ay daha olmadım. sizce bu ay deneme yapsam bebeğin cinsiyeti ne olur. bi de önümüzdeki ay? doğum tarihim 21 aralık 1980. bi bakabilrmisiniz????
iyi akşamlar. ben bu ay daha adet olmadım. 2 martta kürtaj oldum malesef. 2 nisanda adet oldum. sonra 25 nisanda adet oldum. bu ay daha olmadım. sizce bu ay deneme yapsam bebeğin cinsiyeti ne olur. bi de önümüzdeki ay? doğum tarihim 21 aralık 1980. bi bakabilrmisiniz????
tabiki var o iki kiz ayindan sonra erkek geliyor.ama Bilemeyizki,hangi ayda kalirsinayyyy o hesaplar işallah ben de de yanılırrrrrr ...munire bu yıl bana erkek ayı yok mu kızzzz....
mayis ve haziran kiz.bu ay dene ama kurtajdan sonra bu kadar erken hamile kalma sansi 100de 10.oda tesaduf .sansin varsa cikar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?