• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

benm doğum tarihim: 06.05.1984 sat:15.nisan 2012 biraz erken ama merak işte:))
tahmin mi ediyorsun yoksa bi yöntem mi var.

tahminn diyil doktor yontemi hesaplama...ama kusura bakma sana cinsiyet soyleyemem,15 nisan sat oldugu icin nisanin sonuna ve mayisin basina yumurtlaman donemin geliyr hangi ayda kaldigin belli olmadigi icin cinsiyet belli deyil.ama kendin 28 nisan ve 3 mayis arasi nezaman iliskide oldugunu hatirlarsan yardimci olurum.

tahminn diyil doktor yontemi hesaplama...ama kusura bakma sana cinsiyet soyleyemem,15 nisan sat oldugu icin nisanin sonuna ve mayisin basina yumurtlaman donemin geliyr hangi ayda kaldigin belli olmadigi icin cinsiyet belli deyil.ama kendin 28 nisan ve 3 mayis arasi nezaman iliskide oldugunu hatirlarsan yardimci olurum.

ilgin için teşekkürler ilişki tarihim 27 nisan

Bende merak ettim doğrusu,benim iki oğlum var 3.pek düşünmüyoruz gene oğlan olursa ben artık deliririm diye ama:1: benimki meraktan 16.09.1978 son regilim 11mayıs kız hangi aylar acaba??birde mesala 2ay kız olacak ama iki ay korunmuyorsun sonra bakıyorsun o iki ay olmuyor sen 3ayda oluyorsun,yani zor bir durum..Neyse hayırlısı rabbim herkese hayırlısını versin inşallah

Back