42'ci sayfada bende yazmistim benden sonra yazanlara cvp verilmis ama bana cevap yok hala
evet daha dikkatli okuyunca anladim.tamam senin bebek yani KIZIN haziranda dogacak.mayista olani kayb etmissin.ama mayistaki bebek erkekti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
42'ci sayfada bende yazmistim benden sonra yazanlara cvp verilmis ama bana cevap yok hala
yaa oğlum var zaten kız bebiş istiyorummm :))) kız şansım hangi aylar pekiii??? minure lutfennn
Banada bakar mısın lütfen dt :27.08.1986 sat:11 mart 10 haftalık hamileyim zaten ama cok merak ediyorum cinsiyet ne olacak acabaaaa en önemlisi hayırlısı ve saglıklısı tabiki:)
Munıre bana da bakarmısın LÜTFEN. Son adet tarihim 5 mayıs haziran ve temmuzda hamile kalırsam hangi cinsiyet olur.Doğum tarihim 14.03.1982 Çok teşekkürler şimdiden.
banada bakar mısın. mayıs için ve haziran için. 26.01.1978 doğum tarihim. 06.05.2012 son adet tarihim.
sen bekle hamıle kalırsan ben sana o zaman cınsıyetı soylerım,ama yınede bır ıpucu erkek olma ıhtımalı var...eyer hazırana kalmazsan...
eyer hamile kalirsan mayista KIZ ama haziran ERKEK.
39 yasinmi var?ilk gebelikmi? Benim hesabimca erkek geliyor.
canim yazdigin diyer sayfalarda kaldi.dogum tarihi dogum gunu yaz.hesaplarim.kiz sansini soylerim,ama unutma once Allah istediyini verir.
haziran ve temmuz ikiside KIZ geliyor.cocugun varmi?yoksa ilkmi?
canım ya bişey sorucam ben sana daha önce sormuştum hamie kal o zaman söylerim erkek olma ihtimali var demiştin ama sonra mayıs kız haziran erkek demiştin hangisi doğru :44:
benim doğum tarihim 12 10 1987 son adet tarihim 29 nisan aşılama yaptırdım hamile kaldıysam cinsiyeti ne olur?
dogum tarıhım 22.11.1985 tabıkı de herşey allah tan :) ama o ay sansımızı denerız:))
Bu hesaplama kadında 4 yılda bir kan yenilenme oluyo diyolarla onun gibimi yapıyosun.Doktor olduğunu biliyorum o nedenle sordum birde canım dış gebelik geçiren birinin rahim filmi çektirmesi tıbben şartmı cevap verirsen sevinirim
ay merak ettim ya benimde bebeğim tam cinsiyetini göstermiyor.. bi kız diyorlar bi oğlan.. kıyafetleirni bile pembe alamıyorum ondan... rica etsem banada bakar msınız?
doğum tarihim 04.09.1986 son adet tarihim 3 ekim pzt