• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

Bende merak ettim doğrusu,benim iki oğlum var 3.pek düşünmüyoruz gene oğlan olursa ben artık deliririm diye ama:1: benimki meraktan 16.09.1978 son regilim 11mayıs kız hangi aylar acaba??birde mesala 2ay kız olacak ama iki ay korunmuyorsun sonra bakıyorsun o iki ay olmuyor sen 3ayda oluyorsun,yani zor bir durum..Neyse hayırlısı rabbim herkese hayırlısını versin inşallah

eyer bu ay kalirsan mayista kiz olur ama haziran dikkat erkek...temmuz yine kiz..sende temmuza kadarb1 ay 1 ay gidiyor.
evet canim kiz ayinda korunmuyorsun erkek ayinda gelib hamile kaliyorsun.Bak bu o demekki bizim diyil Allahin isteyile oluyor.ne yapa bilirizki.elden bisey gelmez.

kızlar cın takvımı dıye bırsey duydunuzmu qooqle yazın qercekden doqru cıkıyo mesela bnm kız bebeqım olucak hayırlısıyla takvıme bakdım kız cıkıyo Allah herkese boll boll bebısler versın once olmayanlaraa tabıı :49:

Son düzenleme:
kızlar cın takvımı dıye bırsey duydunuzmu qooqle yazın qercekden doqru cıkıyo mesela bnm kız bebeqım olucak hayırlısıyla takvıme bakdım kız cıkıyo Allah herkese boll boll bebısler versın once olmayanlaraa tabıı :49:

cin takvimi sadece 1 tesaduftur.zaten 2 sans var kiz ve erkek tesadufen biri cikar.burdaki,arkadaslarin cogu hesapladi cin takvimi yalnis cikti.

Ben de çok merak ediyorum bakabilir misiniz :)

Son adet tarihim 10.03.2012
Doğum tarihim 12.08.1982

Fındığım kız mı erkek mi acaba :))

sat 15 mayıs doğum tarihim 19.12.1975 mayıs ve haziran ayı için bana da bakar mısın bu ay deneme yapacam Allah'ın izniyle işallah hazirana hamile olrak girerim:49::49::49::49:

ayy ay ay banada bakabılırmısınız:))) gerçi hamile olup olmadığımı bılmıyorum ama eğer bu ayda kalmışsam ne olucak ???
22.11.1985 sat 29 nisan :)))

bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? o zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...

merhaba;
19.11.1987--sat: 24 şubat...

Back