banada bakar mısın. mayıs için ve haziran için. 26.01.1978 doğum tarihim. 06.05.2012 son adet tarihim.
bakabilir misin bana da rica etsem...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banada bakar mısın. mayıs için ve haziran için. 26.01.1978 doğum tarihim. 06.05.2012 son adet tarihim.
Benim ki tuttu,erkek demişti.Dr erkek dedi.
bakabilir misin bana da rica etsem...
teşekkür ederim içime de kız doğuyo ama hayırlısı inşallah:))
Bende merak ettim doğrusu,benim iki oğlum var 3.pek düşünmüyoruz gene oğlan olursa ben artık deliririm diye amabenimki meraktan 16.09.1978 son regilim 11mayıs kız hangi aylar acaba??birde mesala 2ay kız olacak ama iki ay korunmuyorsun sonra bakıyorsun o iki ay olmuyor sen 3ayda oluyorsun,yani zor bir durum..Neyse hayırlısı rabbim herkese hayırlısını versin inşallah
canim bu kadar zamandir ultrason soylemedimi???benim hesabimca KIZ geliyor
eyer hamile kalirsan mayista KIZ ama haziran ERKEK.
kızlar cın takvımı dıye bırsey duydunuzmu qooqle yazın qercekden doqru cıkıyo mesela bnm kız bebeqım olucak hayırlısıyla takvıme bakdım kız cıkıyo Allah herkese boll boll bebısler versın once olmayanlaraa tabıı![]()
sevindim.erkekmi istiyordun??? bunu tum arkadaslara ilet.
orkdem napıyosun kız burda
bebek cinsiyyeti ultrasondan once...bebeginizin cinsiyyetini herkezden once bilmek istersenin,hatta hangi ayda kalirsaniz kiz veya erkek olucagini bilmek istiyormusunuz??? o zaman yazin...dogum tarihi:hangi ay,yil ve gun...ve son adet tarihiniz...
canim yanilmiyorsam sende erkek geliyor,,,ultrason doktorun daha soylemedimi???
orkdem napıyosun kız burda