Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boncuk ve orkidenin sohbeti cok hosuma gitdi ya
iyi akşamlar, kadınlar kulübünde ilk msjım sana oldu:)) 21.03.1979 doğum tarihim 1 mart 2012 sat tarihim :))
39 yasinmi var?ilk gebelikmi? Benim hesabimca erkek geliyor.Ay bu nasil birsey kii??
29.05.1972 sat 13.04.2012
evet gecmise yonelik bakarsan 2003de hamile kalinmis.ERKEK.iyi akşamlar geçmişe dönük bakabiliyorsan 28.02.1983 doğum tarihim 27.06.2003 son adetim
şimdi mayıs ayı için bakarsan bide çok seviinirim
iyi aksamlar.sen dogum gunun oldugu ayda hamile kalmissin durum biraz karisik ,ama dogum gunune kadar yani martin 21ne kadar hamile kaldiysan KIZ.21den sonra kaldiysan 33yas oluyor ve ERKEK geliyor.ama yumurtlaman 21.gune kadar gecikmeyecegi icin buyuk ihtimalle KIZ...
evet gecmise yonelik bakarsan 2003de hamile kalinmis.ERKEK.
Simdi mayis icin bakmam icin son adeti bilmem lazim .erkek dogru cikarsa onu ve son adet yaz.
canim eyer hamile kalirsan ERKEK olur.
sanirim martda hamile kalmissin findigin KIZ.peki ilk findiginmi ikincimi?
ben hamile değilim ama bi kaç aya istiyorum; 18-12-1981 doğum t. sat:28 nisan kız için ne zaman ? :)
onlar bi tanedirrrr
kürtajdan sonra rahim yenilenmesi olduğu için daha kolay gebe kalınamıyor mu acaba?
canım malesef kızım oldu.mayıs için son adette 27 nisan.çok teşekkürler
geçmişe dönük bakabiliyorsan sat 10 kasım 2007. dt: 21 aralık 1980
Cnm cok sukur hamileyim ve yuzde 99 kiz diyor doktorlar sende de oyle cikiyor mu? Eylulde 2011'de hamile kaldim dogum tarihim 15 ekim 87
Bu arada nisan 2011'de mile oldugumu ogrendim ama haziranda dusuk yaptim acaba o yavrumun cinsiyeti neydi?
tskler