• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

iyi akşamlar, kadınlar kulübünde ilk msjım sana oldu:)) 21.03.1979 doğum tarihim 1 mart 2012 sat tarihim :))

iyi aksamlar.sen dogum gunun oldugu ayda hamile kalmissin durum biraz karisik ,ama dogum gunune kadar yani martin 21ne kadar hamile kaldiysan KIZ.21den sonra kaldiysan 33yas oluyor ve ERKEK geliyor.ama yumurtlaman 21.gune kadar gecikmeyecegi icin buyuk ihtimalle KIZ...

iyi akşamlar geçmişe dönük bakabiliyorsan 28.02.1983 doğum tarihim 27.06.2003 son adetim

şimdi mayıs ayı için bakarsan bide çok seviinirim

iyi akşamlar geçmişe dönük bakabiliyorsan 28.02.1983 doğum tarihim 27.06.2003 son adetim

şimdi mayıs ayı için bakarsan bide çok seviinirim
evet gecmise yonelik bakarsan 2003de hamile kalinmis.ERKEK.
Simdi mayis icin bakmam icin son adeti bilmem lazim .erkek dogru cikarsa onu ve son adet yaz.

iyi aksamlar.sen dogum gunun oldugu ayda hamile kalmissin durum biraz karisik ,ama dogum gunune kadar yani martin 21ne kadar hamile kaldiysan KIZ.21den sonra kaldiysan 33yas oluyor ve ERKEK geliyor.ama yumurtlaman 21.gune kadar gecikmeyecegi icin buyuk ihtimalle KIZ...

teşekkür ederim münire bende kız olsun istiyorum ama herkes erkek diye iddiaya bile girdi hayırlısı inşallah:))

geçmişe dönük bakabiliyorsan sat 10 kasım 2007. dt: 21 aralık 1980

Banada bakar mısın lütfen dt :27.08.1986 sat:11 mart 10 haftalık hamileyim zaten ama cok merak ediyorum cinsiyet ne olacak acabaaaa en önemlisi hayırlısı ve saglıklısı tabiki:)

sanirim martda hamile kalmissin findigin KIZ.peki ilk findiginmi ikincimi?

Henüz ilk fındığım olacak kendisi :))
İçimden hep sanki erkekmiş gibi geçiyor ama hayırlısı ne ise o olsun meleğim.

Munıre bana da bakarmısın LÜTFEN. Son adet tarihim 5 mayıs haziran ve temmuzda hamile kalırsam hangi cinsiyet olur.Doğum tarihim 14.03.1982 Çok teşekkürler şimdiden.

onlar bi tanedirrrr:16::16::16:
kürtajdan sonra rahim yenilenmesi olduğu için daha kolay gebe kalınamıyor mu acaba?:14::14:

ilk bebek kurtaj oldugu icin hamile kalmak biraz zaman aliyor.ustelik hamilelik sureci buyukse mesala 3 5 aylik bebek kaybi varsa daha gec hamile kalinir.bazilari varki,1-2 ay sonra hamile kaliyor.buda 1 sans.

canım malesef kızım oldu.mayıs için son adette 27 nisan.çok teşekkürler

sen bana tarih sat falan herseyi dogrumu yazdin? dogruysa neden yalnis ciksinki??? biliyorsun canim bu hesaplamanin 95% dogruluk orani var.ola bilir 5% yalnisa cikti.ben hatta annemin bana ve kardeslerime hamile kaldigi donemi hesapladim dogru cikti.

Cnm cok sukur hamileyim ve yuzde 99 kiz diyor doktorlar sende de oyle cikiyor mu? Eylulde 2011'de hamile kaldim dogum tarihim 15 ekim 87

Bu arada nisan 2011'de mile oldugumu ogrendim ama haziranda dusuk yaptim acaba o yavrumun cinsiyeti neydi?

tskler

canim ben bisey anlamadin simdi hamilemisin veya cocugun varmi?yazdigin tarihler gecen yila ait. 2011 eylulde hamilelik olmus,o KIZ geliyor,eylulde kaldiysan simdi bebek dogdumu?biraz karisik yazilmis.daha net yaz./

Back