• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

niye kız seni görseydim sanada sorardım kezan beyin yazısını merak ettim cevap yazılmışmı diye ama kayle alınacak bişey yok

Cnm kazen bey cinsiye bisey dememiski izin almadan drum diye sorumari cvplamasina soylemis ama tepki yok sorunda yok galibaa

iyi akşamlar. ben bu ay daha adet olmadım. 2 martta kürtaj oldum malesef. 2 nisanda adet oldum. sonra 25 nisanda adet oldum. bu ay daha olmadım. sizce bu ay deneme yapsam bebeğin cinsiyeti ne olur. bi de önümüzdeki ay? doğum tarihim 21 aralık 1980. bi bakabilrmisiniz????

2 oğlum var ve çok merak ediyorum 31/07/1986 son adetim 30 mart

canim suan 3cu bebegi tabiki kiz bekliyorsun.yazini okudugumda bende cok merak etdim ve nisanda hamile kaldigin icin ERKEK geloyor.uzulduysen,umarim benim hesabom bu sefer yalnis cikar ve ultrason kiz soyler.

eyer hamile kalirsan mayis ve haziran ikiside kiz geliyor

yaaa bana hiç erkek ayı yok mu 2012 deeeeee :43::43::43::43::43::43::43::43::43:

canim suan 3cu bebegi tabiki kiz bekliyorsun.yazini okudugumda bende cok merak etdim ve nisanda hamile kaldigin icin ERKEK geloyor.uzulduysen,umarim benim hesabom bu sefer yalnis cikar ve ultrason kiz soyler.

ayyyy o hesaplar işallah ben de de yanılırrrrrr ...munire bu yıl bana erkek ayı yok mu kızzzz....

iyi akşamlar. ben bu ay daha adet olmadım. 2 martta kürtaj oldum malesef. 2 nisanda adet oldum. sonra 25 nisanda adet oldum. bu ay daha olmadım. sizce bu ay deneme yapsam bebeğin cinsiyeti ne olur. bi de önümüzdeki ay? doğum tarihim 21 aralık 1980. bi bakabilrmisiniz????

lütfen ................

lütfen ................

mayis ve haziran kiz.bu ay dene ama kurtajdan sonra bu kadar erken hamile kalma sansi 100de 10.oda tesaduf .sansin varsa cikar.

mayis ve haziran kiz.bu ay dene ama kurtajdan sonra bu kadar erken hamile kalma sansi 100de 10.oda tesaduf .sansin varsa cikar.

bu ay adet tarihim belli değil ya ya biraz geç gelirse cinsiyet değişir mi yoksa ay olarak mı baz alacaz. temmuz ne olur acaba? allah bilir tabi de gönlümden erkek geçiyor hayırlısı

Back