bebek cinsiyet belirleme..

merhaba ben geldim kızlar.doğum yaptım .5 nisanda bir kızım oldu.çok kolay bir doğumdu.hepinizi özledim.şimdi girdim amam bir daha giremeyeceğim hepinizi öptüm.

ALLAH sağlıklı sıhhtli büyütmek nasıp etsin canım çok sevindim.darısın bizim başımıza inş. ne güzel demişsin kolay doğumdu dıye benımkını düşünmek bıle korkutuyor .RABBIM 2.yi sizinkı gibi basıt doğum nasıp etsın bebeğinizi öpüyorum geçmiş olsun sizede...

aaa matematikcim merhabalr.
son günlerıne yaklaşmışsın ALLAH bir vazda kucağına almak nasıp etsin derler bizim orda
seni çok takıp ettim kendı topiğinden kız istiyorum bende inş. 2yi hep örnek aldım seni naptın ne ettin falan dıye am oğluşumla demişsin hayırdır senın kızın olmuyomuydu cinsiyetımı değişti anlamadım canım
bi haber et merk ettim ha

sen benim bu sayfada taysiyelerine ve araştırmalarına çok inandığım insanlardan birisin.senin uyguladığın ve bebeğinin erkek olmasına etki eden yöntem ne idi sence yorumunu bekliyorum.allaha bebeğini sıhatle kucağına alacağın günü göstersin.

ulasan cok kisi oldu vala hosgeldin sefa geldin canim yardimci oluruh ne diyelim senin de yuzun gulsun artik oglun olur insAllahhhhhh

çağrıma cevap yazmışsın çok sağol sayfaya bakıyorumda hareketlendi valla eski arkadaşlar tek tek geliyor .canım sana sorum şu olacak erkeğin veya bayanın asidik bazik olma durumu vardı ya bunu ayarlayan arkadaşlar nasıl ölçüyolar bide yumurta çatlatma iğnesini dr ne diyince vuruyor doğurganlık sorunu olmadığı halde vurur mu klomen denen ilacıda dr mu veriyo bizmi eczaneden alıyoruz.bu yöntemleri deneyenlerde yazarlarsa çok sevinirim

matemetik geçmişi okuyorum da ya benim sana soracak çok sorum var yaaa.keşke sitede karşılaşsak.sen vajinal duş yaptın mı yumurtlama takibi yaptın mı veya yaptırdın mı dr a. klomen kullandın mı .bide + _ iyonlardan bahsetmişsin sürekli bunu nasıl ayarlıycaz diyetlemi vajinal duşlamı anlamadım hiç ne olur anlat.bizde sizin gibi murada erelim.

birkaç öneri yazsan çooook seviniriz.biz de bildiklerini paylaşırsan keyif alacağız.sabırsızlıkla bekliyoruz...

selviboylum sen de benim gibi takiptesin ama galiba öneriler çok uzun olduğu için arkadaşlar yazamıyor.geçmişi okumakta çook uzun süreceğe benziyor.okudum ama bitiremedim

selviboylum sen de benim gibi takiptesin ama galiba öneriler çok uzun olduğu için arkadaşlar yazamıyor.geçmişi okumakta çook uzun süreceğe benziyor.okudum ama bitiremedim

haklısın takipteyim okuyorum ama insanın aklı karışıyo ve soru sormak istiyo o yüzden eski deneyimli arkadaşlarla irtibat kurmak istiyorum.senin en çok aklına ne yatıyo yöntemleri ne zaman deneyeceksin.

haklısın takipteyim okuyorum ama insanın aklı karışıyo ve soru sormak istiyo o yüzden eski deneyimli arkadaşlarla irtibat kurmak istiyorum.senin en çok aklına ne yatıyo yöntemleri ne zaman deneyeceksin.

haziran ayını bekliyorum.çin takvimi için.çin takvimi yumurtlama takibi ve ph dengesi 7.5 üzerinde olan suları hamile kalmadan 1 ay önce hem eşim hem ben sürekli içeceğiz.ben sadece bunları biliyorum.arkadaşlar da yardımcı oluruz diyorlar ama ben burada pek kimseyi göremiyorum.keşke bilgilerini paylaşsınlar diye bekliyorum sen ne düşünüyorsun?ne yapacaksın?galiba bu konuyla sadece ikimiz ilgileniyoruz.

haklısın geçmişi okuyorum katılım çok yoğunmuş şimdi pek ilgilenen yok gibi.herhalde herkez amacına ulaşmış.ben yumurtlama takibine güveniyorum ama henüz cihaz almadım hangisi iyi onuda pek bilemiyorum.vajinal duşta kararsızım hamilelikten önce folıc asit kullanmaya başlıycam bir arkadaşım folic asit ve yumurta takibiyle hamile kaldı oğlu oldu.ayrıca bitkisel kürlere inanıyorum ve keçiboynuzu kürünü eşime uygulamayı düşünüyorum çünkü cinsiyet belirlemede erkeğin önemli rol oynadığını kadının yapacağı rejimin bir faydasının olmadığını ibrahim saraçoğlundan dinledim tv de.işte bunları uygulamayı düşünüyorum.ama klomen ve iğne konusunda henüz kızlardan bir bilgi alamadım nasıl yapılyor bunu öğrenirsem bunuda uygulayabilirim.ya bide yumurta takibi yapan bir dr bulsam çok iyi olacak kendi dr um ağzını aradım cinsiyet konusu vs kızdı vallahi.

anladım canım.keçiboynuzu kürü nasıl yapılıyor bilmiyorum.folik asidin bence cinsiyetle ilgisi yok.vajinal duş hakkında zaten bi bilgim yok.yumurta takibi için cihaz ben bulamadım.yani eczanelerde yoktu.klomen ve iğneyi herkes uygulayabilir mi?bence doktorlar kabul etmezler.zaten cinsiyet konusunda çok hassaslar doktorlar.sorduğumuzda hemen tersliyorlar.bilemiyorum ne yapacağımı.su konusunda ne düşünüyorsun?çin takvimine güvenmiyor musun?ben kızım da dahil kime baktıysam tuttu ama...yine de bilemiyorum.

canım ben de ph yüksek suya başladım ama bunada pek güvenemiyorum 3 kızı olan çok fazla ph yüksek su içen akrabam var ama yinede dikkat ediyorum suya kayıp edecek bişey yok ne olsa.keçi boynuzu kürü nette var tarifi zaten çok bilinen bişey nete bak göreceksin.takvimlere gelince hiç inanmıyorum sakın tek takvimle hareket etme derim ben.herkezin yumurtlama dönemi farklı hormanları farklı diye düşünüyorum.klomen konusunda uygulayıp kalanlar keşke yazsa herkez geçmişi okuyun diyo da zaten okuyoruz ama çok fazla insan var herkezin yorumu birbirine karışmış kafa karışıyor direk konuşmak sormak istiyo insan.

bide bakıyorumda üyelerin dışında takip eden ziyaretçiler de çok onlar da bizim gibi üye olsalarda bizde kalabalıklaşıp bilgilerimizden istifade etsek.

kızlar bildigim kadarıyla size yardımcı olmak isterim öncelikle yumurtlama zamanını tespit için arkadaşlar clear blue dijital test kullandılar gülen yüzlü test gülen yüzü gördükten 24-36 saat içinde yumutlama oluyomuş diyet yaptılar karbonatla duş yaptılar namaz ve dua da ettiler

çok sağol bilgileri için. bunları uygulayanlar erkek bebişe hamile kalanlar di mi? klomen iğne hakkındabilgin varmı ?senin çocuğun var mı canım sen denemedin mi yöntemleri?

çok sağol bilgileri için. bunları uygulayanlar erkek bebişe hamile kalanlar di mi? klomen iğne hakkındabilgin varmı ?senin çocuğun var mı canım sen denemedin mi yöntemleri?

benimde 2 kızım var bende araştırıyorum işte sizin gibi anlattıklarım erkak bebege hamile kalanlardan bilgiler igneyle erkek bebege hamile kalanları okudum burada boncuk momof ve mutluelif adlı arkadaşlar diyet yumurlama tespiti ve namaz ve dua ile erkek bebege hamile kaldılar

yumurta takibini dr. yapiyor canim gulen yuz kitini de ismarlaman lazim yumurtladiktan sonraki 36. saat iliski olmasi lazimm s hakkinda pek bir bilgim yok canim
merhaba ben geldim kızlar.doğum yaptım .5 nisanda bir kızım oldu.çok kolay bir doğumdu.hepinizi özledim.şimdi girdim amam bir daha giremeyeceğim hepinizi öptüm.
kiz hayilri olsunnnnnnnn
Allah bir avazda kurtarsinnnn
bir sey degil canim o konuyu bimiyorum canim sen yumurta takibi yaptirican ya yeterli buyuklukte olunca yumurta cat ignesi vuruyor dr. ve ondan sonra 36. saat tek iliski öneriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…