bebek cinsiyet belirleme..

arkadaşlar en son banlandılar ondan sonrada burada takılmıyolarmış başka yerdelermiş sanırım bizde nerde olduklarını blmiyoruz:2:

merhabalar arkadaşlar nasılsınızzhamilelik alıcam ama ne alıcam kararsızım ilk oğlumda yaza denk geldiği için kıyafetleri giyemiyorum sizce tulum olabilirmi:44: ne dersiniz

kendini nasıl rahat hissedersen canım artık güzel kıyafetler var inşallah gönlünce bilşeyler bulursun

nasıl gidiyor.zorlanıyormusun.ben çook zorlanıyorum.resmen bunalıma girdim.evde falan duramıyorum.

ay canım efet yaaa başladım bende çok zor oluyo valla hak veriyorum senin bitmek üzere inş. sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder rabbim son dönemde geçmek bilmiyo....

allah sana da kolaylık versin.dua edelim birbirimize

Rabbim hepinize sağlıklı doğumlar hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.sizi takip ediyorum ama aranıza katılmak nasip olmadı.benim de 3 yasında bi kızım var.bu ay tekrar bebek düşünüyoruz.kızım olduğu için erkek bebek istiyorum.sizlerden tüyolar alayım diyeceğim fakat umarım sizleri bu konuyla meşgul etmiş olmam.denedim ve Rabbimin izniyle oldu diyenler bana yardımcı olursa sevinirim.ben çin takvimine göre deneyeceğim.hayırlısı inşallah.şimdiden teşekkürler...

meraba hanımlar ben aranıza yeni katıldım sizi takip ediyodum çok sıcak bir ortam herkes birinin sorununu kendi sorunu gibi görüyo ve onu çözmeye çalışıyo bu çok hoşuma gitti ::80::79:

meraba hanımlar ben aranıza yeni katıldım sizi takip ediyodum çok sıcak bir ortam herkes birinin sorununu kendi sorunu gibi görüyo ve onu çözmeye çalışıyo bu çok hoşuma gitti ::80::79:

slm ben de yeni katıldım ama galiba burada kimse yok.hayal kırıklığı yaşadım doğrusu........

merhaba arkadaslar geçen olaylara çok üzüldüm gerçektende bayadır nete giremıyordum burayıda zor buldum.kız bebek için yeni bilgilerıız varmı?süt ürünleri haricinde

bende aranıza yeni katıldım bu konuyu nette araştırırken tesadüfen bu siteye rastladım.inanın günlerdir karabiberi matematiği gurbet güzelini vs tüm kızların öneri ve yazdıklarını roman okur gibi heyecanla okuyorum ama tabi bitiremedim .bu arkadaşlar artık yazmıyorlarmı kim ne sonuca ulaştı biri bana özetleyebilirmi .aradan epey zaman geçmiş ama sonuca ulaştılar ise bile bize önerileri neler yazarlarsa çok sevinirim.

arkadaşlar ne ümitlerle üye olmuştum bu siteye ama kimseden bir paylaşım yok.ben mi bakmayı beceremiyorum acaba kimse yazmıyo mu.geçmişi okuyorumda ne güzel arkadaşlıklar kurulmuş yeni üyelere sesleniyorum kızlar bizde paylaşım oluşturalım .sizi bilmiyorum ama ben bu konuda çok dertliyim dünya güzeli bir kız evladım var fakat eşimin ailesi erkek torun olayına takmış durumda .Allaha tevekkülüm sonsuz elimden geleni yapıp hayırlsını ALLAH DAN beklemek istiyorum sizlerdende paylaşım bekliyorum.

biz geldik herkes gitti sanki.benim de kızım var 1 ay sonra inşallah bebek düşünüyoruz.erkek bebek istiyorum.araştırdım fakat tam bi sonuca ulaşamadım.geçenlerde bi yazıya rastladım ph 7.5 üstü olan su için diyordu. bebek düşünmeden 1 ay önce hem kadın hem erkek sadece bu suları içmeliymiş.bilmem ne kadar doğru.isterseniz bi bakın.ve çin takvimi.ben kaç kişininkine baktıysam tutuyor.ve ovulasyon tarihi de önemli.ama keşke tecrübelerden faydalansaydık.ben de senin gibi düşünüyorum.rabbim hayırlısını versin inşallah.fakat ben rabbimden istiyorum erkek çocuk istemek günah değil tabiki.oğlum olsaydı kız isterdim.bi de erkek çocuk için dua varmış.Allah gönlümüze göre versin.bu arada kızın kaç yaşında?

kız yada erkek bebek için sayfaları okumanız lazım arkadaşlar...ben hariç hepsi tuttu allah sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…