bebek cinsiyet belirleme..

Erkek diyetinde magnezyum yasak, potasyum ve sodyum alinmali, magnezyum ve kalsiyum yasak listesinde.
Kim cevirdi ceviriler nerede gormedim ama, bence cevirmek de buyuk emek. Google translate bazen yanlis anlam verecek sekilde tercume ediyor..

Erkek diyetinde magnezyum yasak, potasyum ve sodyum alinmali, magnezyum ve kalsiyum yasak listesinde.
Kim cevirdi ceviriler nerede gormedim ama, bence cevirmek de buyuk emek. Google translate bazen yanlis anlam verecek sekilde tercume ediyor..

canım,erkek diyetinde bol bol soda öneriliyor ve magnezyum da soda da bol miktarda mevcut... kimse çevirmedi,ben bütün bilinen bilgilerin çıkış noktası olan amerikan sitesinin adını verdim, ingilizce bilen yararlansın isterse yazsın, bilmeyen google ın çevirisinden baksın anladığı kadar uygulasın isterse paylaşsın dedim,google a güvenemezseniz bir sözlük indirip kelime kelime bakarsınız takıldığınız yerleri..sonuçta kadın alt alta yazmış erkek için,kız için çok da anlaşılmayacak şeyler değil zaten..(ayrıca kafaya takan her türlü yararlanır bu siteden)çevirmek büyük emekse emeği harcayan kendine kullanır kimseye çevirin paylaşın demedim zaten,ben kendim çevirip anlayabiliyorum kimsenin çevirisine ihtiyacım yok..artık paylaşım yapılmayan topiğe girip bizim de bilgiye ihtiyacımız var yazan arkadaşlara yararı olsun diye yazdım..:))

çok teşekkürler..emeğinize sağlık.bence herkes doğruları söylemek doğu bilgi vermek için çabalıyor.şahsen ben sizlerden çok faydalandım..

in gender sitesinde kız bebek için önerilenler;

-erkeklerden her boşalmada %50 dişi,%50 erkek hücresi atılır,düşük ph ve ona bağlı asit ortamı kız hücrelerinin daha rahat yol almasını sağlarken,yüksek ph ve alkali ortam erkek hücrelerinin rahat ilerlemesini sağlar.asidik olmak için yapılması gerekenler;

-size ve eşinize kalsiyum kürü(süt,yoğurt,ayran,kefir) kalsiyum tablet
-düşük tuz alımı,kafein hiç kullanılmayacak
-tahin(susam ezmesi)çilek ve ahududu
-parmesan peyniri,tuzsuz süzme peynir(lor)yumurta
-sade makarna nötrdür,kız için bol yoğurt soslu yenilebilir(erkek için domates soslu)
-haşlanmış balık,tavuk göğüs eti,kuzu bel veya pirzola
-pırasa,taze fasülye,salatalık,
-düşük sodyumlu mayonez,mısır gevreği,mısır patlağı
-tuzsuz ekmek,kızılcık(kurusu,tazesi,şurubu hepsi vücudu asidik yapar)
-diş macunlarınızı düşük sodyum içerenlerden seçin
-en iyi ph düşürücü aspartam tatlandırıcı ve kızılcıkmış(ikea isveç market bölümünde kızılcık ürünleri var arkadaşlar reçeli,şurubu vs.)ayrıca eczanelerde kızılcıklı vitamin takviyeleri sorup kullanabilirsiniz
-nane çayı(günde 2-3 bardak)
-düşük ph su kullanmaya dikkat edin ayrıca ne kadar hazır gıda,bisküvi vs.yerseniz o kadar asidik olursunuz(uzun vadede kötü bir beslenme sistemidir)

-eşinize; meyan kökü kürü(testosteron düşürür,östrojen yükseltir)
-kalsiyum,c vitamini,kızılcık
-ilişki öncesi eşe sıcak duş, kendinize sirkeli suyla vajinal duş ve sudafet(suda eritilip içilecek)
-eşiniz deneme zamanlarında bol bol halı saha maçlarına gitmeli,pestili çıkmalı :)
-yumurtlama günü belirlenip 3-4gün öncesi sık ilişki denenmeli,kadın orgazm olmamalı,misyoner poz.tercih edilmeli
-ilişki anında eğer varsa taktığınız altınlar çıkarılmalı,yakınlarda cep tel.laptop olmamalı.

haybAllah razı olsun nonıs cim yaa
çok faydalı oluyorsun gerçekten teşekkür ederim.bunları hemen kaydetcem emeğine sağlık...

Merhaba kızlar, bu yazıyı farklı bir siteden aldım. Biraz kafam karıştı.
Resulullah buyuruyor:

"Nutfenin (rahme düşmesinden sonra) kırkiki gece geçti mi, Allah ona bir melek gönderir (ve onun vasıtasıyla) nutfeyi şekillendirir; işitmesini, görmesini, derisini, etini, kemiğini yaratır. Sonra melek sorar:
"Ey Rabbim! Bu erkek mi, dişi mi?" Rabbin dilediğini hükmeder, melek de yazar."

"Erkeğin suyu beyazdır. Kadının suyu ise sarıdır. ıkisi birleşir ve erkeğin menisi kadının menisine üstün gelirse Allah'ın izniyle çocuk erkek olur. Kadının menisi erkeğin menisine üstün gelirse çocuk Allah'ın izniyle kız olur" .

Salih bir kimse, yatağa girince; önce ıhlâs sûresini okur. (Ya Rabbi bana bir oğul ihsan edersen ismini (Muhammed koyacağım) der. Böyle duâ edenin Allahın izniyle erkek çocuğu olur.

Hadis-i şerifte,

"Hanımı hamile iken, elini onun karnına koyup, "Bismillahi ahadis samed ellezi lem yelid ve lem yûled, yâ Rabbi bu çocuğun ismini Muhammed aleyhisselâmın hürmetine, Muhammed koydum" derse, bu çocuk erkek olur." buyuruldu.

Kadın, hayızdan temizlendikten sonra beş gün içinde hâmile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur.

Erkek Çocuk ıstiyenin Duası Erkek çocuk isteyen kişi, cinsi münasebetten önce besmele çekip, üç defa ihlas süresini okuduktan sonra:

"Allahümmec'alnâ min ledünke zürriyetten min tayyibaten mütiy'aten, Allahümme in terzukni min hazihil vak'ati veleden üsemmiyhi Muhammeden"

yukarıda belirtilen tarihte cinsel temastan sonra kadın 2 – 3 gün hep sağ tarafına yatarsa doğacak çocuk erkek olur”. Yani sağ yumurta kanalına giren spermalar oğlan çocuk yapacak yapıda olanlardır. Genellikle eşler karyolanın belirli tarafına yatarlar ve yaşamları hep öyle sürer gider buna dikkat etmeli 1 inci çocukta ne tarafa yattığına iyi dikkat etmeli ve 2. 3. gebelikte aynını veya tersi yöne yatmak suretiyle istedikleri cinsiyette çocuk sahibi olabilirler. ılk çocukta cinsel temastan sonra 2 – 3 gün sürekli sağa yatıp oğlu olmuşsa 2. hamileliği için cinsel temastan sonra 2 – 3 gün sürekli sol tarafa yatmalıdır.
Örnek:
“Tanıdığım bir kadının sol yumurtalığı ameliyatla iptal edilmişti bu kadın sağ yumurtalığı ile 7 çocuk doğurdu hepsi erkek idi.”
“Diğer bir kadının sağ yumurtalığı çalışmıyordu sol taraf sağlamdı 4 kız çocuğu oldu.”
“ 6 kızı olan bir aile 1 erkekleri olmasını istiyordu bana gelmişlerdi birlikte evlerine gittik ve yatma durumlarını inceledik kadın bir vücut arızası nedeniyle hep soluna yatmakta idi yatağıda ona göre yaptırmıştı. Sağa yatacak bir yatak hazırlattık ve 7. çocuk erkek oldu.”
Buna ait örnekler çoktur, yeter ki sağ ve sol yumurtalıklar ve yumurta kanalları sağlıklı olsun.

2 – Dr. Regnault’un Önerisi:
Bu öneri kimyasal esaslara dayanmaktadır en fazla tutulan öneridir. ılmende izahı kabul edilmektedir.
Kadın vajinası normal olarak asit yapılıdır zira vajinanın sağlıklı kalması vajinadaki faydalı mikropların süt asidi yapıp orayı asit hale getirmesiyle kabil olmaktadır. Ama bu asitliğin kuvvet derecesi kadından kadına değişir bazılarında çok bazılarında ise az kuvvetlidir.
Kadının vajinasının asitlik derecesi eczanelerden alınacak Turnusol kağıtları ile kolayca anlaşılabilir. Bunu her kadın kendide yapabilir.
Şimdi vajina asit derecesine göre erkek ve kız çocuğu meydana getirecek spermaların hareket sürati değişiktir. Bundan yararlanarak vajinanın asitlik derecesini ayarlamak değiştirmek suretiyle erkek veya kız çocuğu sahibi olunabilir. Yapılan pek çok tatbikatta % 90 - % 100 müsbet sonuç alınmıştır.
Vajinası fazla asit olup da gebe kalamayan ineklerin vajinası sodalı su ile yıkandığında ineklerin kısırlığı giderilmiş ve doğan buzağıların hemen tamamı erkek olmuştur. Aynı şey kadınlara tatbik edilmiş içersine biraz yemek sodası katılmış ılık su ile vajina yıkandıktan sonra yapılan cinsel temas kadınlar genellikle oğlan doğurmuştur.
Regnault’a göre kız çocuğu meydana getirecek spermalar asit, oğlan çocuk meydana getirecek spermalar ise bazik yapıdadır.
Diğer bir kısım çiftlerde ise: erkeğin sperması çok bazik kadının vajinası da hafif asit ise bunlardan doğacak çocuklar hep oğlan olur. aksi durumda ise kız olur.

doktor önce kız demişti sonra erkek dedi sonra tekrar kıza döndü galıba hımalıanınki.alllah hayırlı uğurlu etsin.

ben bir soru sormak istiyorum.ben p.tesi doktora gittim yumurtan 16 mm.olmuş dedi.ogün test yapttım.pozitif çıktı.ertesi gün bir daha yaptım öncekine göre biri biraz daha silikti ama.yinede belirgindi.biri bana bunun yorumunu yapabilirmi.hamile kalırsam cinsiyeti ne olabilir.

allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etin herkese.himalia arkadaşada öyle.güle güle büyütsün yavrusunu..
esmen sen nerdesin yaa.hiç gözükmüyorsun,,,

canım valla buralardayımda konu taşınıca oralara bakmayı unutuyom.burda olunca iyi oluyodu.sen neler yapıyosun.

allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etin herkese.himalia arkadaşada öyle.güle güle büyütsün yavrusunu..

canım valla buralardayımda konu taşınıca oralara bakmayı unutuyom.burda olunca iyi oluyodu.sen neler yapıyosun.

:89:

evet özlemışım seni canım.yazarım orayada tabi :13::13::13: ya napım bende işte kızlarla uğraşıp duruyom b ütün gün.

Son düzenleme:
eğer sancı belden vuruyosa erkek kasıktan vuruyosa kız :) eğer miğde bulantısı varsa erkek bulantı yoksa kız :) kesin doğru olmasada genelde böyle doğru tutuyo

erkek bebek için;(anne adayının kullanacağı)
-evening primrose oil(çuha çiçeği yağı)içeren tabletler

-guaifenesin içeren balgam söktürücü öksürük ilaçları(brodil vs.gibi)balgam söktürücü ilaçlar servikal mukusunda incelmesini sağlayarak y hücrelerinin rahat geçişlerini temin ediyor.

kız bebek için;
-kızılcık içeren vitamin takviyeleri
-sudafet
-lydia pinkham adlı bitkisel kür(bunun içeriğinde ne olduğunu bulamadım ama adet dönemi ağrılarına iyi gelen çeşitli bitkiler olduğunu düşünüyorum,ayrıntıları bulunca yazacağım)

çok teşekkürler paylaşımın için.sabırsızlıkla beklıyorum başka bilgileri.fakat anlamadım bu ilaçları içecek miyiz

çok teşekkürler paylaşımın için.sabırsızlıkla beklıyorum başka bilgileri.fakat anlamadım bu ilaçları içecek miyiz

evet canım,içilmesi tavsiye edilen ilaçlar ve bitkisel takviyeler bunlar..hamile kalmayı düşündüğünüz yumurtlama haftasında kullanılması öneriliyor.ama asitliği ve bazikliği sağlayacak potasyum,kalsiyum,omega 3,eşler için çinko,selenyum,l-arginine,l-carnitin vs.gibi vitamin takviyeler 2-3 ay kullanılmalı diyorlar..ayrıca erkek bebek öncesi dr.gözetiminde varsa akıntı,iltihap vs.durumlar tedavi edilmeliymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…