- 19 Nisan 2011
- 45
- 0
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.381
biz geldik herkes gitti sanki.benim de kızım var 1 ay sonra inşallah bebek düşünüyoruz.erkek bebek istiyorum.araştırdım fakat tam bi sonuca ulaşamadım.geçenlerde bi yazıya rastladım ph 7.5 üstü olan su için diyordu. bebek düşünmeden 1 ay önce hem kadın hem erkek sadece bu suları içmeliymiş.bilmem ne kadar doğru.isterseniz bi bakın.ve çin takvimi.ben kaç kişininkine baktıysam tutuyor.ve ovulasyon tarihi de önemli.ama keşke tecrübelerden faydalansaydık.ben de senin gibi düşünüyorum.rabbim hayırlısını versin inşallah.fakat ben rabbimden istiyorum erkek çocuk istemek günah değil tabiki.oğlum olsaydı kız isterdim.bi de erkek çocuk için dua varmış.Allah gönlümüze göre versin.bu arada kızın kaç yaşında?
duygularımız aynı canım benim kızım 1.5 yaşında kızım olmasa kızda isterdim ALLAH bu duyguyu tattırdı çok şükür .ama bizim ailede hiç erkek bebek yok .ben kzıma hamileyken eşimin ailesi eşimi çok etkiledi senin kesin oğlun olur dediler eşimde ümitlendi ve ister istemez koşullandı bu düşünceye oğlum aşagı oğlum yukarı epey sürdü bu muhabbet.kız olduğunu öğrendiğinde suratı görmeye değerdi.tabi şimdi kızına aşık ama bu olaylar beni çok etkiledi sürekli erkek bebek konusu var ailede soyun devamı gibi görüyolar .bu sebeple çok dertliyim çok.ikinci bebeğimde aynı şeyleri yaşamak istemiyorum korkuyorum resmen yavvv.