- 19 Nisan 2011
- 45
- 0
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.381
biz geldik herkes gitti sanki.benim de kızım var 1 ay sonra inşallah bebek düşünüyoruz.erkek bebek istiyorum.araştırdım fakat tam bi sonuca ulaşamadım.geçenlerde bi yazıya rastladım ph 7.5 üstü olan su için diyordu. bebek düşünmeden 1 ay önce hem kadın hem erkek sadece bu suları içmeliymiş.bilmem ne kadar doğru.isterseniz bi bakın.ve çin takvimi.ben kaç kişininkine baktıysam tutuyor.ve ovulasyon tarihi de önemli.ama keşke tecrübelerden faydalansaydık.ben de senin gibi düşünüyorum.rabbim hayırlısını versin inşallah.fakat ben rabbimden istiyorum erkek çocuk istemek günah değil tabiki.oğlum olsaydı kız isterdim.bi de erkek çocuk için dua varmış.Allah gönlümüze göre versin.bu arada kızın kaç yaşında?
duygularımız aynı canım benim kızım 1.5 yaşında kızım olmasa kızda isterdim ALLAH bu duyguyu tattırdı çok şükür .ama bizim ailede hiç erkek bebek yok .ben kzıma hamileyken eşimin ailesi eşimi çok etkiledi senin kesin oğlun olur dediler eşimde ümitlendi ve ister istemez koşullandı bu düşünceye oğlum aşagı oğlum yukarı epey sürdü bu muhabbet.kız olduğunu öğrendiğinde suratı görmeye değerdi.tabi şimdi kızına aşık ama bu olaylar beni çok etkiledi sürekli erkek bebek konusu var ailede soyun devamı gibi görüyolar .bu sebeple çok dertliyim çok.ikinci bebeğimde aynı şeyleri yaşamak istemiyorum korkuyorum resmen yavvv.
canım ben seni anlıyorum çünkü o duyguyu üç kez yaşadım evet benim üç kızım var canım şimdi dördüncüyü düşünüyorum ama korkuyorum burdan yarallanmak istedim yinede kısmet bakalım allah herkesin göynüne göre versin
duygularımız aynı canım benim kızım 1.5 yaşında kızım olmasa kızda isterdim ALLAH bu duyguyu tattırdı çok şükür .ama bizim ailede hiç erkek bebek yok .ben kzıma hamileyken eşimin ailesi eşimi çok etkiledi senin kesin oğlun olur dediler eşimde ümitlendi ve ister istemez koşullandı bu düşünceye oğlum aşagı oğlum yukarı epey sürdü bu muhabbet.kız olduğunu öğrendiğinde suratı görmeye değerdi.tabi şimdi kızına aşık ama bu olaylar beni çok etkiledi sürekli erkek bebek konusu var ailede soyun devamı gibi görüyolar .bu sebeple çok dertliyim çok.ikinci bebeğimde aynı şeyleri yaşamak istemiyorum korkuyorum resmen yavvv.
anlıyorum seni.benim eşim fark etmez diyor ama ben de biliyorum istediğini.kızın daha küçükmüş.tecrübelerden faydalanamadık.bence de insanlar bencil olmamalı...
insanlar bence gönlündekini açıkça söyleyemiyorlar cinsiyet konusu açılınca hiç farketmez hayırlısı olsun deniyor ama hamileyken bebeğin cinsiyeti ne diye sorduklarında ve kız denildiğinde (hımmmm öylemi olsun) diye saçma bir yorum yapıyorlar.sanki kız doğurmak çok kolay veya basit bir olaymış gibi bir izlenim yaratıyorlar.benim kızım daha küçük ama şimdiden herşeyi araştırayım öğreneyim diyorum elimden geleni yapayım olmazsada taktir ALLAH TAN derim üzülmem.
çok haklısın canım senin aklından geçmese bile cinsiyet fikri milletin tavrı yüzünden kafaya takıyosun işte
ulasan cok kisi oldu vala hosgeldin sefa geldin canim yardimci oluruh ne diyelim senin de yuzun gulsun artik oglun olur insAllahhhhhhbende aranıza yeni katıldım bu konuyu nette araştırırken tesadüfen bu siteye rastladım.inanın günlerdir karabiberi matematiği gurbet güzelini vs tüm kızların öneri ve yazdıklarını roman okur gibi heyecanla okuyorum ama tabi bitiremedim .bu arkadaşlar artık yazmıyorlarmı kim ne sonuca ulaştı biri bana özetleyebilirmi .aradan epey zaman geçmiş ama sonuca ulaştılar ise bile bize önerileri neler yazarlarsa çok sevinirim.
canim benim iyiki yazmisin uye olmusun biz sana yardimci olurz anacim ne aklina takiliyosa sor bize emi ben cevaplayma hazirim en azindan benim yontemle nerden baksan 10 kisi oglani buldu cogu su an yasina girmek uzere Allah gonlundekini karnina koysunnnbende aranıza yeni katıldım bu konuyu nette araştırırken tesadüfen bu siteye rastladım.inanın günlerdir karabiberi matematiği gurbet güzelini vs tüm kızların öneri ve yazdıklarını roman okur gibi heyecanla okuyorum ama tabi bitiremedim .bu arkadaşlar artık yazmıyorlarmı kim ne sonuca ulaştı biri bana özetleyebilirmi .aradan epey zaman geçmiş ama sonuca ulaştılar ise bile bize önerileri neler yazarlarsa çok sevinirim.
fistik nasilsin bakim gorusmeyeliiiiinerde millet yaaa,ne oluyorr
nerdeyseniz ben de oraya geliyim kızlar huuuuuu
canim benim iyiki yazmisin uye olmusun biz sana yardimci olurz anacim ne aklina takiliyosa sor bize emi ben cevaplayma hazirim en azindan benim yontemle nerden baksan 10 kisi oglani buldu cogu su an yasina girmek uzere Allah gonlundekini karnina koysunnn
yardim ederim dabikigurbet güzeli banada yardım edermisin benimde üç kızım var yaş 34 artık son şansım bi kere denemek istiyorum önce allah sonraada siz yardım ederseniz inşallah olur bir ogluşum cevabını bekliyorum şimdiden tşk
yardim ederim dabiki
canim yaa cin takvimi genelde tutmuyor ona guvenemiyorum en guzeliyumurta takibi yaptirmak klomen esliginde yada gulen yuz kitleri var onlarla takip etmekteşekkürler...bunu okuyunca çoooook sevindim.haziran ayını bekliyorum çin takvimi için fakat doğru mu bilmiyorum.ne yapmak lazım..
canim yaa cin takvimi genelde tutmuyor ona guvenemiyorum en guzeliyumurta takibi yaptirmak klomen esliginde yada gulen yuz kitleri var onlarla takip etmek
yumurta takibi ya da gülen yüz kitlerini nasıl yapabilirim.doktora mı gitsem erkek çocuk için desem hoş karşılamaz.yumurta takibini eczaneden mi alsam bilmiyorum.bi kaçına sordum ama yok dediler.sipariş versem de olur.yumurtlama günü mü ilişkiye girilmeli.suyun ph dengesi 7.5 olayına ne dersin faydası olur mu?