-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.421
merhaba arkadaşlar benimde 5 yaşında bir kızım var
şuan 10+4 haftalık hamileyim bende namaz ve dua ile hamile kaldım bir oğlum olsun isterim tabiki
hamile kalmadan ve kaldıktan sonra çok dua ettim okudum hacet namazlarımı kıldım allahım ihşallah dualarımı kabul eder hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder
hakkımızda kız hayırlı ise kızım olur aslanlar gibi iki kız annesi olurum bende :)
aaa matematikcim merhabalr.
son günlerıne yaklaşmışsın ALLAH bir vazda kucağına almak nasıp etsin derler bizim orda
seni çok takıp ettim kendı topiğinden kız istiyorum bende inş. 2yi hep örnek aldım seni naptın ne ettin falan dıye am oğluşumla demişsin hayırdır senın kızın olmuyomuydu cinsiyetımı değişti anlamadım canım
bi haber et merk ettim ha
deki bir yildir yaklasik ugrasiyoruz olmuyor bebegim dersin yumurta takibi istiyorum dersin bide sana klomen verir yumurtanin buyuklugune gore cat ignesi yapar canimmerhaba gurbetgüzeli,doktora giderek yumurta takibi yapacağım dersem o da nedenini soracak.ne demek gerekir?
gülen yüz kitini nereden ısmarlanıyor?yumrta akı ve karbonat olayını da söylersen sevinirim.çook teşekkürler.daima minnettar olacağız.teşekürlr..
Kiz Bebekaaa matematikcim merhabalr.
son günlerıne yaklaşmışsın ALLAH bir vazda kucağına almak nasıp etsin derler bizim orda
seni çok takıp ettim kendı topiğinden kız istiyorum bende inş. 2yi hep örnek aldım seni naptın ne ettin falan dıye am oğluşumla demişsin hayırdır senın kızın olmuyomuydu cinsiyetımı değişti anlamadım canım
bi haber et merk ettim ha
DUA VE NAMAZ LA GELEN OGLUSLARIMIN HIKAYELERI...........
ilk cocugum benim kiz oldu
ondan sonra dogal olarak erkek bebek istedim ve rabbime diledim iki erkek sahibi oldum allahin emaneti onlar bana ins...
ben duaya cok inaniyorum duanin gücünede...
ben bekarken bir kitap okumustum...
kitapta aynen söyle yaziyordu:erkek bebek isteyenler Allah rizasi icin iki rekat namaz kilsin namaz bitince sonunda ayetel kürsi okusun ve bittikten sonra ALLAHIM BANA HAYIRLISINDAN ERKEK EVLAT NASIP ET DESIN diye yaziyordu.....
evlendik bir kiz cocugu sahibi olduk ben ikinciyi istedim ve aklima bu dua geldi.
yapicam dedim ve ayni sekilde uyguladim. yalniz illaki erkek olsun diye degil ben her zaman önce saglikli sonra hayirli bir evlat istedim esim bebek istemiyordu ben istedim Hamile oldugumu duyunca kizacak diye böyle bir sey yaptim onun haberi yoktu cünkü ben korunuyordum.tabi erkek bebekleri seviyordu o yüzden böyle brsey yaptim rabbimden gelene raziyim her zaman... iki ay sonra dr. bana erkek bebegin olacak dedi cok mutlu oldum.....bu yöntemi teyzemede önerdim onunda bir kizi vardi ikinciyi erkek istiyordu oda uyguladi ve onunda oglu oldu ins.......
4 sene gecti ben dedim bir daha istiyorum ve ayni sekilde namazimi kildim duami ettim ve iki ay sonra dr. oglun olacak dedi.gerci dr.a gitmeden ben rüyamda gördüm..
6 haftalikti bebisim karnimda
rüyami anlatayim sizlere...
rüyamda dr.a kontrole gitmisim..ve orada siyah tenli bir bayan hamile esiyle sira bekliyorlar.bende bekliyorum ve orada kücük boylu birisi cikti ve dediki cinsiyetini secemedim kadinmi erkek mi... SENIN DEDI OGLUN OLACAK ADIDA YUSUF OLACAK DEDI BEN ISTEMEDIM KOMSUMUN OGLU YUSUF DEDIM ISRAR ETTI YUSUF OLACAK DIYE rüyadan uyandim esim Hamile oldugumu bilmiyor tabi ona dedim böyleyken böyle oda dedi sacmalama dedi...... neyse
randevüyü aldim gittim dr.a inanmayacaksiniz fakat orada hindistanli siyah tenli bir kadin oturuyor hamile ve esiyle sira bekliyor.ben iceri girdim dr. demesinmi oglun olacak diye .......bende rüyami dr.a anlattim oda güldü..(bu arada dr.umda kücük boylu birisiydi iki aylikken cinsiyetini söylerdi)...adi dedim yusuf olacak resmini cekti verdi bana esime gösterdim...oglun olacakmis diye cünkü hic ihmal vermiyordu bebek gelecegine ve cok mutlu oldu tabiii inanamadi resmin tarihine bakti ve ayni gün cekilmisti....
Rabbim her isteyenin dilegini versin kollarini bos birakmasin ins...
benden tavsiye yapin sizinde pipiliniz olsun ins bu arada gönülden isteyin bu namazi karsilikli eslerde kilabilirlerr.. 4. istiyorum fakat kiz istiyorum.. kizim yalniz kalmasin diyorumm ben ona baci getireyim istiyorum 2 kiz 2 oglan olsun ins
bu sekilde benim iki teyzemin bir oglu oldu ve üyelerimizden glyhasin 1 oglu oldu,ilkimin 1 oglu olacak insss
DUA VE NAMAZ LA GELEN OGLUSLARIMIN HIKAYELERI...........
ilk cocugum benim kiz oldu
ondan sonra dogal olarak erkek bebek istedim ve rabbime diledim iki erkek sahibi oldum allahin emaneti onlar bana ins...
ben duaya cok inaniyorum duanin gücünede...
ben bekarken bir kitap okumustum...
kitapta aynen söyle yaziyordu:erkek bebek isteyenler Allah rizasi icin iki rekat namaz kilsin namaz bitince sonunda ayetel kürsi okusun ve bittikten sonra ALLAHIM BANA HAYIRLISINDAN ERKEK EVLAT NASIP ET DESIN diye yaziyordu.....
evlendik bir kiz cocugu sahibi olduk ben ikinciyi istedim ve aklima bu dua geldi.
yapicam dedim ve ayni sekilde uyguladim. yalniz illaki erkek olsun diye degil ben her zaman önce saglikli sonra hayirli bir evlat istedim esim bebek istemiyordu ben istedim Hamile oldugumu duyunca kizacak diye böyle bir sey yaptim onun haberi yoktu cünkü ben korunuyordum.tabi erkek bebekleri seviyordu o yüzden böyle brsey yaptim rabbimden gelene raziyim her zaman... iki ay sonra dr. bana erkek bebegin olacak dedi cok mutlu oldum.....bu yöntemi teyzemede önerdim onunda bir kizi vardi ikinciyi erkek istiyordu oda uyguladi ve onunda oglu oldu ins.......
4 sene gecti ben dedim bir daha istiyorum ve ayni sekilde namazimi kildim duami ettim ve iki ay sonra dr. oglun olacak dedi.gerci dr.a gitmeden ben rüyamda gördüm..
6 haftalikti bebisim karnimda
rüyami anlatayim sizlere...
rüyamda dr.a kontrole gitmisim..ve orada siyah tenli bir bayan hamile esiyle sira bekliyorlar.bende bekliyorum ve orada kücük boylu birisi cikti ve dediki cinsiyetini secemedim kadinmi erkek mi... SENIN DEDI OGLUN OLACAK ADIDA YUSUF OLACAK DEDI BEN ISTEMEDIM KOMSUMUN OGLU YUSUF DEDIM ISRAR ETTI YUSUF OLACAK DIYE rüyadan uyandim esim Hamile oldugumu bilmiyor tabi ona dedim böyleyken böyle oda dedi sacmalama dedi...... neyse
randevüyü aldim gittim dr.a inanmayacaksiniz fakat orada hindistanli siyah tenli bir kadin oturuyor hamile ve esiyle sira bekliyor.ben iceri girdim dr. demesinmi oglun olacak diye .......bende rüyami dr.a anlattim oda güldü..(bu arada dr.umda kücük boylu birisiydi iki aylikken cinsiyetini söylerdi)...adi dedim yusuf olacak resmini cekti verdi bana esime gösterdim...oglun olacakmis diye cünkü hic ihmal vermiyordu bebek gelecegine ve cok mutlu oldu tabiii inanamadi resmin tarihine bakti ve ayni gün cekilmisti....
Rabbim her isteyenin dilegini versin kollarini bos birakmasin ins...
benden tavsiye yapin sizinde pipiliniz olsun ins bu arada gönülden isteyin bu namazi karsilikli eslerde kilabilirlerr.. 4. istiyorum fakat kiz istiyorum.. kizim yalniz kalmasin diyorumm ben ona baci getireyim istiyorum 2 kiz 2 oglan olsun ins
bu sekilde benim iki teyzemin bir oglu oldu ve üyelerimizden glyhasin 1 oglu oldu,ilkimin 1 oglu olacak insss
merhaba canim yazin beni cok etkiledi hemen bugun kilcam namazi ins simdi 18 haftalik hmileyim 3 kizim var bi oglum olsun cok istiyorum dr ayin 19 da gitcem com merak ediyorum bugun cuma dualarin kabul oldu bi gun bun senin dedigin namazi ve duayi yapcam dualarinizi esirgemeyinnn
aylinim seni hatırlıyorum.maşallah çabuk kalmışsın 18 haftalık olmuş bile. Allah gönlüne göre versin inşallah....
arkadaşlar merhaba,cinsiyet belirleme yöntemleri hakkında yabancı bir site var.bu sitenin forum sayfalarını okuyun,ingilizce bilenler okuyup buraya yazabilir,bilmeyenler googlenin çeviri butonuna basıp bakabilir anladığı kadar uygulayabilir,sonuçta bütün yöntemlerin çıkış noktası inanın bu site kimse bir emek harcayarak bulmadı yöntemleri sadece ordan çevirdi.sitenin adı ''in gender''burada cinsiyetle ilgili herşey var.yöntemleri uygulayanlar neler yaptıklarını açıkça anlatıyor,kimde tutmuş tutmamış herşey yazılı ordan yararlanabilirsiniz..
erkek bebek için,en önemli yöntem yumurtlama zamanı tek ilişki,bunu ya dr kotrolünde yada alacağınız yumurtlama kitleriyle öğrenebilirsiniz(ama dr kontrolü eşliğinde denemek daha iyi olur,bu yöntemi uygulayan doktorlar şansın yüzde elliden,yetmişe çıkabildiğini söylüyor)ilişkiöncesi en az beş gün c. perhiz
anne adayı folik asit,omega 3,potasyum,magnezyum takviyeleri kullanıp,patates,domates,bol yeşillik,deniz tuzu,yeşil çay,sirkeli su,et balık,kayısı,kavun,çekirdekleriyle karpuz,hurma,buğday yer fıstığı,karahindiba,kereviz,elma sirkeli su,limon suyu,ıhlamur gibi vücudu alkali yapan besinler tüketmeli,sağlıklı beslenmeyen,vücuduna hep işlenmiş gıdalar giren bir insan çok asit biriktirir bu asit bir çok hastalığa neden olduğu gibi,erkek hücrelerinin de düşmanıdır.internete alkali beslenme yazarsanız bir çok reçeteyle karşılaşırsınız.diyette süt ve süt ürünleri olmamalı..ph yüksek su içilmeli,su markası devamlı değiştirilmeli,eşiniz ve siz her gün soda içmeli,1çay kaşığı toz soda 1bardak suda karştırılıp içilmeli,bu sodayla ilişki öncesi vajinal duş veya sadece parmakla duş da öneriliyor.
baba adayı,folik asit,omega 3,b12,ginseng,e vitamini,selenyum,c vitamini,çinko,l-arginine,l-carnitine,gibi spermleri güçlendirici ve hızlandırıcı sperm dostu vitaminleri kullanmalı bol bol yeşillik,et tüketmeli,çok ağır spor yapmamalı,rahat stressiz olmalı
eksi iyonları kendine çekmek için kadın altın takmalı,ilişki esnasında cep tel,laptop gibi cihazlar komodinde veya yatak altında bulundurulmalı,elektrikli battaniye soğukta çalıştırılmalı,manyetik bilezikler var hani onlardan da takılabilir..
bunlar ve bunlar gibi birçok şey orda yazılı arkadaşlar çevrenizde ingilizce bilenlere çevirtebilirsiniz,herkese bol şans diliyorum :)))allah hepinizin dilediğini versin inşallah...
hep erkek bebek için öneri sunuluyor canım ya bırde kız bebek için bişeyler koysanız size zahmet burda kız isteyenlerde var.lakin ingilizce bilmediğim için ben bakamıyorum tekrar sizden kız için öneri beklıyoruz.şimdiden teşk.