bebek cinsiyet belirleme..

merhaba gurbetgüzeli,doktora giderek yumurta takibi yapacağım dersem o da nedenini soracak.ne demek gerekir?
gülen yüz kitini nereden ısmarlanıyor?yumrta akı ve karbonat olayını da söylersen sevinirim.çook teşekkürler.daima minnettar olacağız.teşekürlr..

merhaba arkadaşlar benimde 5 yaşında bir kızım var
şuan 10+4 haftalık hamileyim bende namaz ve dua ile hamile kaldım bir oğlum olsun isterim tabiki
hamile kalmadan ve kaldıktan sonra çok dua ettim okudum hacet namazlarımı kıldım allahım ihşallah dualarımı kabul eder hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder
hakkımızda kız hayırlı ise kızım olur aslanlar gibi iki kız annesi olurum bende :)

canım ALLAH tamammına erdirsin kucağınada al inşallah.dua ve namaz dışında yöntemlerden denedin mi.

canim su siralar bebk dusunmus olsaydin yarin ve cuma gunu iliski önerirdim sana
cunku cumartesi yumurtan catlayacak erkek gunu yani

deki bir yildir yaklasik ugrasiyoruz olmuyor bebegim dersin yumurta takibi istiyorum dersin bide sana klomen verir yumurtanin buyuklugune gore cat ignesi yapar canim
Erkek Bebek
Beslenme Rejimi
Yemeklerinizde tuzun oranını arttırın ve sodyum (pirinç, yeşil fasulye, yulaf, kayısı) ve potasyum (tereyağı,kayısı, buğday) ağırlıklı besinler tercih edin.
Cinsel ilişki sayısı
Seyrek ilişki ve ovülasyondan 10 gün önce kesinlikle ilişkiye girmeyin.
Dölleyici cinsel ilişkinin zamanı
Ovülasyonun olduğu gün ya da ovülasyondan 1-2 gün sonra birleşme. Daha hızlı olan erkek sperm hücreleri (Y) yumurtaya daha önce varacaklardır.
Sperm hücrelerinin yoğunluğu
Boşalmanın sayısı az olmalıdır. Böylece spermde bulunan Y hücreleri daha çok olacaktır.
Cinsel ilişkide konum
Penisin daha derine girmesi (derin birleşme) Y hücrelerinin canlılığını arttıracaktır
Cinsel ilişkide orgazm
Kadında yoğun orgazm.Ön sevişme. Döl yatağındaki kasılmalar Y hücrelerinin yumurtaya daha hızlı ulaşmalarını sağlar.

Kiz Bebek

Beslenme Rejimi
Tuzlu yiyeceklerden uzak durun ve kalsiyum (sütlü yiyecekler,balık, badem, yumurta sarısı, pırasa) ve magnezyum (çikolata, ekmek, bal) açısından zengin yiyeceklere ağırlık verin.
Cinsel ilişki sayısı
Sık sık, haftada birden fazla olmalıdır.
Dölleyici cinsel ilişkinin zamanı
Ovülasyondan 2 ya da 5 gün önce cinsel birleşme.Daha yavaş hareket eden dişi sperm hücreleri (X) yumurtaya kadar ulaşacak zamanları olacaktır.
Sperm hücrelerinin yoğunluğu
Döllenmeden önceki günlerde erkeklerde boşalmanın sayısı ne kadar çok olursa, spermde cm³ başına düşen X hücrelerinin miktarı da o kadar artar.
Cinsel ilişkide konum
Penis çok içeri girmemeli,(yüzeyel ilşki) çünkü X hücreleri Y hücrelerine göre uzun yola daha dayanıklıdır.
Cinsel ilişkide orgazm
Kadında orgazmın olmaması sonucu X ve Y arasındaki şans eşit olacaktır.

DUA VE NAMAZ LA GELEN OGLUSLARIMIN HIKAYELERI...........

ilk cocugum benim kiz oldu
ondan sonra dogal olarak erkek bebek istedim ve rabbime diledim iki erkek sahibi oldum allahin emaneti onlar bana ins...
ben duaya cok inaniyorum duanin gücünede...
ben bekarken bir kitap okumustum...
kitapta aynen söyle yaziyordu:erkek bebek isteyenler Allah rizasi icin iki rekat namaz kilsin namaz bitince sonunda ayetel kürsi okusun ve bittikten sonra ALLAHIM BANA HAYIRLISINDAN ERKEK EVLAT NASIP ET DESIN diye yaziyordu.....
evlendik bir kiz cocugu sahibi olduk ben ikinciyi istedim ve aklima bu dua geldi.
yapicam dedim ve ayni sekilde uyguladim. yalniz illaki erkek olsun diye degil ben her zaman önce saglikli sonra hayirli bir evlat istedim esim bebek istemiyordu ben istedim Hamile oldugumu duyunca kizacak diye böyle bir sey yaptim onun haberi yoktu cünkü ben korunuyordum.tabi erkek bebekleri seviyordu o yüzden böyle brsey yaptim rabbimden gelene raziyim her zaman... iki ay sonra dr. bana erkek bebegin olacak dedi cok mutlu oldum.....bu yöntemi teyzemede önerdim onunda bir kizi vardi ikinciyi erkek istiyordu oda uyguladi ve onunda oglu oldu ins.......
4 sene gecti ben dedim bir daha istiyorum ve ayni sekilde namazimi kildim duami ettim ve iki ay sonra dr. oglun olacak dedi.gerci dr.a gitmeden ben rüyamda gördüm..
6 haftalikti bebisim karnimda
rüyami anlatayim sizlere...
rüyamda dr.a kontrole gitmisim..ve orada siyah tenli bir bayan hamile esiyle sira bekliyorlar.bende bekliyorum ve orada kücük boylu birisi cikti ve dediki cinsiyetini secemedim kadinmi erkek mi... SENIN DEDI OGLUN OLACAK ADIDA YUSUF OLACAK DEDI BEN ISTEMEDIM KOMSUMUN OGLU YUSUF DEDIM ISRAR ETTI YUSUF OLACAK DIYE rüyadan uyandim esim Hamile oldugumu bilmiyor tabi ona dedim böyleyken böyle oda dedi sacmalama dedi...... neyse
randevüyü aldim gittim dr.a inanmayacaksiniz fakat orada hindistanli siyah tenli bir kadin oturuyor hamile ve esiyle sira bekliyor.ben iceri girdim dr. demesinmi oglun olacak diye .......bende rüyami dr.a anlattim oda güldü..(bu arada dr.umda kücük boylu birisiydi iki aylikken cinsiyetini söylerdi)...adi dedim yusuf olacak resmini cekti verdi bana esime gösterdim...oglun olacakmis diye cünkü hic ihmal vermiyordu bebek gelecegine ve cok mutlu oldu tabiii inanamadi resmin tarihine bakti ve ayni gün cekilmisti....
Rabbim her isteyenin dilegini versin kollarini bos birakmasin ins...
benden tavsiye yapin sizinde pipiliniz olsun ins bu arada gönülden isteyin bu namazi karsilikli eslerde kilabilirlerr.. 4. istiyorum fakat kiz istiyorum.. kizim yalniz kalmasin diyorumm ben ona baci getireyim istiyorum 2 kiz 2 oglan olsun ins

bu sekilde benim iki teyzemin bir oglu oldu ve üyelerimizden glyhasin 1 oglu oldu,ilkimin 1 oglu olacak insss

ERKEK ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN OKUNACAK DUA

"Oğlan olsun, kız olsun, eli-yüzü düz olsun" sözü çok Önemli bir gerçeği ifade etmektedir. Gerçekten de oğlanın mı, yoksa kızın mı hakkımızda hayırlı olacağını bilemeyiz. Al-lah'tan çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Erkek de kız da is-teyebiliriz. Ama bu konuda da ısrarcı olmamalıyız. Bu konu-da şöyle demelidir:

"Allahım, Senden erkek (veya kız) çocuğu istiyoruz. Ama Sen daha iyi bilirsin. Hakkımızda hangisi ha-yırlı ise onu ver". Evet böyle demeli ve doğan çocuk ister erkek ister kız olsun asla itiraz etmemeli veya memnuniyetsizlik gös-termemelidir. Zaten bunun faydası da yoktur. Zira bu, kimse-nin elinde olan birşey değildir. Tamamen Allahın takdiridir. O'nun takdirine itiraz ise kimsenin haddi değildir. Bu durum kullukla, müslümanlıkla asla bağdaşmaz. Allahın takdirine gönül rızası ile boyun eğmek, bize verdiğini baş-goz üstüne ka-bul etmek gerekir. Baştaki cümleyi bir kere daha tekrarlaya-lım: "Oğlan olsun kız olsun, eli-yüzü düz olsun" Amin.

Erkek çocuk isteyen, birleşme öncesinde besmele ile üç defa ihlâs sûresini, sonra da şu duayı okur:

"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."

ANLAMI: "Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."

(Bilal Eren, Açıklamalı Büyük Dua Hazinesi, sh. 165-166)
benim yapmis oldugum dua ve namaz baska hic bir sey yapmadim ben
bide hemen adet bitimi yapmistim gün asiri:)

iliskiden önce esler abdest alip iki rekat Alllah rizasi icin namaz kilarlar ilk rekatinda kafirun süresi,ikinic rekatinda ihlas süresini okur.namaz bitince Ayetel kürsi okur ve dua eder Yarabbi bana hayirli erkek evlat nasip et der saglikli sihhatli muhammed Ümmedi ile beraber derondan sonra eslerden erkek besmele ceker ve iliskiye girer kadin sagina döner yatar,erkek kilmassa kadinda tek basina kilabilir ben hamile oldugumu ögrenene kadar kildim bu namzami ve duami ettim insallah simdi nur topu gibi biri 8,biri 4 yasinda ogullarim var Allah sizede nasip etsin gercekten icten dua etmek gerekiyor

kizlar bide size bunu yazayim kulaginiza kupe olsun
Duanın makbul olduğu zamanlar
Ezan okunurken ve ezan ile kamet arasında yapılan dua.Kur’an okunurken, Kur'an-ı kerim hatmedilince, Kâbe-i şerifi görünce, yağmur yağarken, düşmanla karşılaşınca, zulme uğrayınca, cemaat halinde iken, farz namazlardan sonra,kalbinde incelik hissettiği an, Esma-i hüsna ile, ism-i a'zam ile dua edince, seher vakti, yalvararak dua etmek, Bid’atlerden sakınmak, gafil olmamak, uyanık olmak, helal yemek, haramlardan kaçmak, Cuma günü ve gecesi, Recebin ilk, Şabanın 15. gecesi, Bayramın birinci geceleri, Arefe günü, Ramazan gün ve geceleri, iftar zamanı edilen dualar makbuldür.

Hadis-i şeriflerde buyuruluyor ki:

(Ezanla kamet arasında dua makbuldür.) [Tirmizi]

(Kur'anı hatmedenin duası makbuldür.)

(Rikkat halinde duayı ganimet bilin.) [Deylemi]

(Hac yapanların, duaları kabul olur.) [Taberani]

(Kur’an ve ezan okunurken, düşman ordusuyla karşılaşınca, yağmur yağarken, zulme uğrayınca dualar kabul olur.) [Taberani]

(Bir cemaatten bir kısmı dua eder, ötekiler de amin derse o duayı, Allah kabul eder.) [Hakim]

(Beş vakit namazlardan sonra yapılan dua kabul olur.)

(İsm-i a’zamla edilen dua makbuldür.) [İbni Mace]

(Her gece seher vakti, Allahü teâlâ buyurur ki: İstiğfar eden yok mu, affedeyim. İsteyen yok mu, vereyim, duasını kabul edeyim.) [Müslim]

(Allahü teâlâya yakararak edilen dua makbuldür.) [Ebu Ya’la]

(En efdal dua, Arefe günü yapılandır.)

(Şu beş gecede yapılan dua kabul olur: Regaib, Berat ve cuma gecesi ile Ramazan ve Kurban bayramının birinci gecesi.) [İbni Asakir]

(Bid'at ehlinin duası kabul olmaz.) [İbni Mace]

(Gafletle yapılan dua kabul olmaz.) [Tirmizi]

(Bir lokma haram yiyenin, kırk gün duası kabul olmaz.) [Taberani]

7- Hacet namazı kılmalı.

çok teşekkürler canım uzun uzun yazmışsın bizim için.maşallah kalbin çok temizmiş ki rüyana girmiş yaşayacakların.ne güzel.ben haziran ayında düşünüyorm doktora mayıs ayında mı gitmeliyim.çalıştığım için dotoruma zaman ayarlaması yapacağımı söyleyeceğim.öyle yumurtlama zamanının hesabı için.fakat bi korkum var.çok stiyorum erkek bebek olmasını.rabbim umarım farklı bi şekilde imtihan etmez beni.istiyorum fakat korkuyorum da....eşimi haberi olsa böyle araştırdığımı çok ama çok kızar.çünü o çok teslimiyetçi.ben ie fazla istekçi

merhaba canim yazin beni cok etkiledi hemen bugun kilcam namazi ins simdi 18 haftalik hmileyim 3 kizim var bi oglum olsun cok istiyorum dr ayin 19 da gitcem com merak ediyorum bugun cuma dualarin kabul oldu bi gun bun senin dedigin namazi ve duayi yapcam dualarinizi esirgemeyinnn

aylinim seni hatırlıyorum.maşallah çabuk kalmışsın 18 haftalık olmuş bile. Allah gönlüne göre versin inşallah....

aylinim seni hatırlıyorum.maşallah çabuk kalmışsın 18 haftalık olmuş bile. Allah gönlüne göre versin inşallah....

amin canim ins cabuk deyil baya oldu dusunuyoduk ama dusuk oluyodu ne bilim bayabi ugrastik yani anlican git gel doktora evet 18 haftalik hamisim ama cinsiyetini cok merak ediyom once saglikli hayirli evlat olsun napalim

arkadaşlar merhaba,cinsiyet belirleme yöntemleri hakkında yabancı bir site var.bu sitenin forum sayfalarını okuyun,ingilizce bilenler okuyup buraya yazabilir,bilmeyenler googlenin çeviri butonuna basıp bakabilir anladığı kadar uygulayabilir,sonuçta bütün yöntemlerin çıkış noktası inanın bu site kimse bir emek harcayarak bulmadı yöntemleri sadece ordan çevirdi.sitenin adı ''in gender''burada cinsiyetle ilgili herşey var.yöntemleri uygulayanlar neler yaptıklarını açıkça anlatıyor,kimde tutmuş tutmamış herşey yazılı ordan yararlanabilirsiniz..

erkek bebek için,en önemli yöntem yumurtlama zamanı tek ilişki,bunu ya dr kotrolünde yada alacağınız yumurtlama kitleriyle öğrenebilirsiniz(ama dr kontrolü eşliğinde denemek daha iyi olur,bu yöntemi uygulayan doktorlar şansın yüzde elliden,yetmişe çıkabildiğini söylüyor)ilişkiöncesi en az beş gün c. perhiz
anne adayı folik asit,omega 3,potasyum,magnezyum takviyeleri kullanıp,patates,domates,bol yeşillik,deniz tuzu,yeşil çay,sirkeli su,et balık,kayısı,kavun,çekirdekleriyle karpuz,hurma,buğday yer fıstığı,karahindiba,kereviz,elma sirkeli su,limon suyu,ıhlamur gibi vücudu alkali yapan besinler tüketmeli,sağlıklı beslenmeyen,vücuduna hep işlenmiş gıdalar giren bir insan çok asit biriktirir bu asit bir çok hastalığa neden olduğu gibi,erkek hücrelerinin de düşmanıdır.internete alkali beslenme yazarsanız bir çok reçeteyle karşılaşırsınız.diyette süt ve süt ürünleri olmamalı..ph yüksek su içilmeli,su markası devamlı değiştirilmeli,eşiniz ve siz her gün soda içmeli,1çay kaşığı toz soda 1bardak suda karştırılıp içilmeli,bu sodayla ilişki öncesi vajinal duş veya sadece parmakla duş da öneriliyor.
baba adayı,folik asit,omega 3,b12,ginseng,e vitamini,selenyum,c vitamini,çinko,l-arginine,l-carnitine,gibi spermleri güçlendirici ve hızlandırıcı sperm dostu vitaminleri kullanmalı bol bol yeşillik,et tüketmeli,çok ağır spor yapmamalı,rahat stressiz olmalı
eksi iyonları kendine çekmek için kadın altın takmalı,ilişki esnasında cep tel,laptop gibi cihazlar komodinde veya yatak altında bulundurulmalı,elektrikli battaniye soğukta çalıştırılmalı,manyetik bilezikler var hani onlardan da takılabilir..
bunlar ve bunlar gibi birçok şey orda yazılı arkadaşlar çevrenizde ingilizce bilenlere çevirtebilirsiniz,herkese bol şans diliyorum :)))allah hepinizin dilediğini versin inşallah...

hep erkek bebek için öneri sunuluyor canım ya bırde kız bebek için bişeyler koysanız size zahmet burda kız isteyenlerde var.lakin ingilizce bilmediğim için ben bakamıyorum tekrar sizden kız için öneri beklıyoruz.şimdiden teşk.

canım genelde erkek bebek sorulduğu için onu yazmaya çalıştım,vakit bulursam kız içinde eklerim.ingilizce bilmeye gerek yok googleye in gender yaz,çıkan adresim yanında türkçeye çevir butonu var ona basarsanız bir kaç sayfa arka arkaya çevirilmiş şekilde çıkıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…