- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.361
kızlar konu neden ilerlemiyor nerde herkes, benmi yanlış yerdeyim aceba ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğru yerdesin ama çoğu banlanınca geriye kalanlar da buraya bi göz atıp çıkıyor.kızlar konu neden ilerlemiyor nerde herkes, benmi yanlış yerdeyim aceba ???
merhabalar arkadaşlar nasılsınızzhamilelik alıcam ama ne alıcam kararsızım ilk oğlumda yaza denk geldiği için kıyafetleri giyemiyorum sizce tulum olabilirmi:44: ne dersiniz
arkadaşlar en son banlandılar ondan sonrada burada takılmıyolarmış başka yerdelermiş sanırım bizde nerde olduklarını blmiyoruz:2:
haskena uğrarsan bi selam ver .özledim seni.
canım ne güzel az kalmış doğum yapmana
sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
nasıl gidiyor.zorlanıyormusun.ben çook zorlanıyorum.resmen bunalıma girdim.evde falan duramıyorum.
ay canım efet yaaa başladım bende çok zor oluyo valla hak veriyorum senin bitmek üzere inş. sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder rabbim son dönemde geçmek bilmiyo....
allah sana da kolaylık versin.dua edelim birbirimize
meraba hanımlar ben aranıza yeni katıldım sizi takip ediyodum çok sıcak bir ortam herkes birinin sorununu kendi sorunu gibi görüyo ve onu çözmeye çalışıyo bu çok hoşuma gitti ::80::79:
arkadaşlar ne ümitlerle üye olmuştum bu siteye ama kimseden bir paylaşım yok.ben mi bakmayı beceremiyorum acaba kimse yazmıyo mu.geçmişi okuyorumda ne güzel arkadaşlıklar kurulmuş yeni üyelere sesleniyorum kızlar bizde paylaşım oluşturalım .sizi bilmiyorum ama ben bu konuda çok dertliyim dünya güzeli bir kız evladım var fakat eşimin ailesi erkek torun olayına takmış durumda .Allaha tevekkülüm sonsuz elimden geleni yapıp hayırlsını ALLAH DAN beklemek istiyorum sizlerdende paylaşım bekliyorum.