- 27 Ağustos 2009
- 882
- 0
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.341
Kizlar benim Has kardesim yine sinirlenmis ama bu kadar sert bakmasan diyom kizlari korkutuyon.....:18:
ama olmadı şimdi hani düğün yapacaktık takı takacaktık noldu şimdi ben anlamam bizede haber ver her anı heyecanı paylaşcaz senle suçmu
neyse kızlar iii geceler ben yatıyım aşk doruğum söylenmeden gideyim
Hu hu ne haber ?????
Zor girdim cevap yazmak icin, mail aktivasyonu gerekli diyor .. Son yazdigim mesaj da silinmis.
Neyse, ortalik harman yerine donmus, anlasilan bugun muhabbet yok. Yasananlar uzucu tabii. Keske hicbiri olmasaydi ama gorulen o ki, keskenin hicbir faydasi yok. Sahsen benim icin olmazsa olmaz degildi KK ama gercekten ciddi mesaisini harcayan arkadaslar icin kotu oldu. Eminim muhabbetlerine devam edecekleri bir yer bulurlar. O kadar sıkı dostluk bir topigin dagilmasiyla dagilmaz.
Winx, Elara dan yardim almis arkadaslari sessiz gordun ama, ben de Elara ile hic tanis olmamis hic yardim almamis birine gore fazla sesli gordum seni. Bence bosuna burada feryad edip yas tutmaya gerek yok. Zaten bilgiler paylasildi, dostluk kuranlar kurdu, ne diye bu kadar uzatalim ki.
eccee geçmişmi okuyosun hiç sesin soluğun çıkmıyo herkes şaşkın hala heralde gelenlerde bakıp gidiyo kimse konuşmuyo:2::2:
inşallahta öyle olur canım bende ikincisini kız istiyordum ama erkek belkide doğduğunda ssüürrprizzzz kızınız oldu haberini alırımbide her neden se benim 2. çocuğumun erkek olacağını hissediyorum..o yüzden çok takmıyorum neden acaba belki de öylesine bi histir bu bilmiyorum ki...
belki de ilk kızımda da çok istedim çok inandım kız olduğuna o yüzden bu oldu diye 2. nin de olacağını düşündüğüm içindir belki bu his bilemem ama...