bebek cinsiyet belirleme..

ama olmadı şimdi hani düğün yapacaktık takı takacaktık noldu şimdi ben anlamam bizede haber ver her anı heyecanı paylaşcaz senle suçmu

Kiz bosa masraf etmeyin her ay her ay diye söylemek istemedim .............

neyse kızlar iii geceler ben yatıyım aşk doruğum söylenmeden gideyim
Git git bizi böyle sensiz birak git yüreginin götürdügü yere git....:95:

Hani bu gece uzun olacakti kimse yok Elara 15 gün daha ceza aldi ,BerniL ,renginnn ,Ezel,Umut,kimse yok olanlarda msj yazmiyor hepsi gecmisi okuyor herhalde Elara kiz ben gidecem ya onun icin mi sende gittin?????

Bende sendenim galiba Mart sonu yada Nisanin ilk haftasi gibi baslarim artik kismet diyelim yasasin Sütcü ve Patatisci kardesligi..............

Zor girdim cevap yazmak icin, mail aktivasyonu gerekli diyor .. Son yazdigim mesaj da silinmis.
Neyse, ortalik harman yerine donmus, anlasilan bugun muhabbet yok. Yasananlar uzucu tabii. Keske hicbiri olmasaydi ama gorulen o ki, keskenin hicbir faydasi yok. Sahsen benim icin olmazsa olmaz degildi KK ama gercekten ciddi mesaisini harcayan arkadaslar icin kotu oldu. Eminim muhabbetlerine devam edecekleri bir yer bulurlar. O kadar sıkı dostluk bir topigin dagilmasiyla dagilmaz.
Winx, Elara dan yardim almis arkadaslari sessiz gordun ama, ben de Elara ile hic tanis olmamis hic yardim almamis birine gore fazla sesli gordum seni. Bence bosuna burada feryad edip yas tutmaya gerek yok. Zaten bilgiler paylasildi, dostluk kuranlar kurdu, ne diye bu kadar uzatalim ki.

Canım ben yaprak winx bukadar sesli olmasının sebebi benden kaynaklanıyordu ben 2 gündür giremeyince çok üzüldüm oda benim adıma konuştu yardım almadı demek bu bilgiler ilerde ona lazım olmıycak anlamına gelmiyor şuan bekar ama evlenme aşamasında ve ben burdan hiç bilmediğim şeyler öğrendim oda zaman zaman katıldı ziyaretçi olarak ben çok fazla sosyal biri değilim burda iyi vakit geçirdiğimi görünce hoşuna gidiyodu tabi sesinin fazla çıkma sebebi bundan sizlere sitemide bundan yanlış anlamayın sadece eskiye geri dnülmesini ben istediğim için oda dile getirdi bu rahatsızlık verdiyse kusura bakmayın

eccee geçmişmi okuyosun hiç sesin soluğun çıkmıyo herkes şaşkın hala heralde gelenlerde bakıp gidiyo kimse konuşmuyo:2::2:

eccee geçmişmi okuyosun hiç sesin soluğun çıkmıyo herkes şaşkın hala heralde gelenlerde bakıp gidiyo kimse konuşmuyo:2::2:

valla şaşkınım.bebek yapmayı düşünmesemde burayı takip etmek hoşuma gidiyordu.
ne kadar çok arkadaş silinmiş.ama neapalım kanun karşısında boynumuz kıldan incedir:)))
yeniden oluşturulur gibi geliyor bana. liste falan vardı bilgi birikimi oluşmuştu. hayırlısı olsun diyelim..

inşallahta öyle olur canım bende ikincisini kız istiyordum ama erkek belkide doğduğunda ssüürrprizzzz kızınız oldu haberini alırımşaka bir yana doblerde erkek olduğu bir kez daha teyit edildi herşeyin hayırlısı artık

merhabalar arkadaşlar nasılsınızzhamilelik alıcam ama ne alıcam kararsızım ilk oğlumda yaza denk geldiği için kıyafetleri giyemiyorum sizce tulum olabilirmi:44: ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…