bebek cinsiyet belirleme..

dogru karar cnm.bende eşimin ve annemin üzülmesine dayanamam.ben üzülüyüm onlar üzülmesinn
2 gün sonra inşallah degerin cok güzel artacak ve kendinden emin bi şekilde bu mutlu haberi paylaşacaksın ailenlee
o kadar sabrettin 2 gün daha sabredersinn dimi

kızlarr lütfen ne olurr yapmayın ikinizde çok iyi insanlarsınız büyütmeyinn ne olurrr

sakinleşinn ortada problemm yokki

Benim anladigim kadariyla, yeni kisilere ve yeniliklere kapali degil, sadece sayfaya gelip bilgi alip gitmeyi nankorluk olarak goruyor ve nankorluge ve nankorlere karsi kapali.
Kisilik meselesi tabii, kimsenin yargilamaya hakki yok.
Ben olsam, umrumda olmaz kim gelmis kim gitmis, biraz kaygisizim o konuda. Hayat daha guzel benim icin boyle.

evet herkesin yapısı farklı.benim yapımda bu.yani daha önce tartışma yaşadıgım insanla hemen canım cicim olamıyorum
sende bundan bikacay önce sayfaya gelip bişiler yazmıştın yine tartışmıştık seninlee
bunu bile bilee sana nasıl samimi olabilirim????
haa tabiki önyargılı degilim belli süre sonra bende ssenin samimiyetinne inandıktan sonra aynı şekilde sana cvp verebilirim
ama şuan bu samimiyet için cok erkenn
sana karşı bu soguk tavrımın nedeni budur anlıyacagınn
yoksaa yeni gelenlere karşı herzamann sıcagımdırr.istisnalar olabiliyor

yok seni anladım canım...ama şuanda bi hamilelik var ve bu allah korusun düşükle sonlansa bile bence eşler bilmeli...çünkü bu kız şimdi bir sürü şeye dikkat etmeli...ağır kaldırmamalı fazla yorulmamalı, dinlenmeli...ilişki olmamalı...bence bu yüzden eşler bilmeli...yoksa bencede kesinleşmeden etrafa söylenmemeli...

bu araada kızlar bilirlerr hafızam cok kuvvetlidirr.seninle olan diyologumuzuda cok iyi hatılıyorumm
haa cok ileri boyutta tartışamamız olmadı ama sonucta tartıştık
neyseee istedigin zaman eglebilriisn sayfayaa
erkek cocuk yapmak gibi bi düşüncende varsa burdaki arkadaşlar ellerinden gelen yarımı yaparlarr.aynı şekilde bende. ama biraz zamanla olcak bişi bu

Kizlar bizim evimiz 3 oda 2 salon, ve bebis icin oda yok. O yuzden bebek odasi hazirlayamiyorum henuz. Ya garaji odaya cevirecegiz ki hic de hosuma giden bir plan degil, ya da tasinacagiz. 4 oda bir yere tasinacagiz. Ufak ufak evlere goz gezdirmeye basladik. 1500 den asagi ev yok.. Aslinda evimden cok memnunum bahcesi gunes alimi odalarin duzeni mutfagi vs. cok guzel fiyati da 1100 bu sartlarda bu fiyata ev bulunmaz. Can sıkıcı bir dilemma.. Bakalim ne yapacagiz.

odalardan bırını bebek odasına çevir eşyalarını depon varsa depona yerleştır emınım düşünmüştürsün zaten ama

cnm mesala normal düşükler 7-8 haftalık oluyor geneldee.bu durumda tabiki anne ve eş bilmek zorunda
mesala ben 3 ay boyunca anneme ve başka insanlara söelmicektim eşime sölemiştimm sadece
ama 8 haftalıkken düşük tehlikem oldu ve bizimkilere sölemek zorunda kaldım.
benim bahsettigim kimyasal gebelikk
kimyasal gebeliktee kadında biraz fazla kanama olur ve kadın anlamaz bile düşük yaptıgını
bunu farkında olmadan bi cok kadın yaşayabiliyorr
yani böle bi durumda eşlerin bilmesine gerek yok diyorum.kötü bişi demiyom yaw
zaten 2 gün bekleme süresi

odalardan bırını bebek odasına çevir eşyalarını depon varsa depona yerleştır emınım düşünmüştürsün zaten ama

Odalardan biri bizim yatak odasi, biri buyuk kizin, digeri kucuk kizin, simdi yeni bebek geldi diye kizlari odalarindan etmek istemiyorum. Su an icin en mantiklisi tasinmak. Dua edin guzel bir ev bulalim. Ben tasinmayi cok severim, guzel bir ev bulunca tabii. bu benim 5. evim. Hepsinde de guzel gunlerim gecti. Yeni yerler, yer degistirmeler hep ferahlik veriyor bana. Tabii masrafi katmazsak
Bu arada cift cizgiyi gormussun, saglikli bir hamilelik gecirip bebisini kucagina alirsin insh. Tebrik ederim . Hep pozitif dusun, aklina kotu birsey getirme.

2 salon varmış.büyük bi salonsa onu ortasından ikiye bölün.arasına duvar cekin olmazmı?

canıımm benimmmm çok sevindim sorunsuz güzel hamillelik geçirirsin inş. bebişi alırsın kucağa

Bilmiyordummm 3. bebek yolda ne güzell taşınmak daha iyi bir çözüm o zaman inşş güzel bir ev bulursunn

çok sağol cnm ALLAH TÜM İSTEYENLERE VERSİNN İNŞALLAH

canım bunlar ne içindi:44:

2 salon varmış.büyük bi salonsa onu ortasından ikiye bölün.arasına duvar cekin olmazmı?

Oyle bir imkan yok, tavan cok yuksek, ve o kadar buyuk degil ikinci salon. Esim garaji dusunuyor ama o da cok is istiyor. yeri dosenecek, duvar kaplanacak kapi yapilacak duvar orulecek.. O masrafi tasinma masrafi yapip bir aylik kirayi odeyebiliriz o da bir yillik kiraya bolunce aslinda epey bir mantikli gorunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…