bebek cinsiyet belirleme..

hahhaa benim kucuk bebekken huysuzluk yapinca kayinvalidem dedi, besmelesiz mi yaptiniz bunu Valla besmeleyle yaptik.. namaz bile kildiydi esim ama olunca oluyor demek ki

biz eşimle o gün duş alıp ,namaz kılmıştık, dualar ettik ,besmele cekip birlikte olmultuk ve ben o gün hamiş kaldımm
maşallah diyim kızımda cok uysaldırr ,epokhe bilirr..

gece yatırırdım sabah uyanırdıı,ben gece uyanır o uyurken emzirirdimmm
6 aydan sonra kendi uyumaya başladıı
yemek olayı desen hiç sıkıntısız yerr .annecim babacımm diye hitap ederr.Allah herkese böle uysal bi bebiş nasip etsinn

gerçekten üzüldüm senin adına şu üç günlük dunyada bu kadar küçük şeylere takılıp kin gütmen hiç insancıl değil..ben bikaç ay önce buraya bitakım şeyler yazdım hala da aynı fikirdeyim..ve hatta yazdığım bi kelimeyi siz biz yazmadık böyle bişey değince farklı bi topikle karıştırdım yazdım yalnış hatırlamıyorsam..o gün bu gün ne sana ne diyer yorum yapanlara en küçük bi kırgınlığım olmadı..
benim yaşam felsefem bu taş atana ekmek atıyorum...
kaç aylık çok küçük bi mevzuyu bu kadar büğütüp bana öfkeyle yaklaşmana üzüldüm..ama kendi adıma üzülmedim..senin adına üzüldüm..belki görmedik tanımıyoruz birbirimizi ama hepimiz insanız ve hepimiz allahın kuluyuz..hiçbir kul diyerinden üstün değildir...insanlara yaklaşımın,konuşma tarzın,içindeki kinin,kötü düşüncen, negatifliğin her konuşmanda o kadar net ki..
aslında daha söylenecek çok sözüm var ama..
topiğin ve diyer arkadaşların ve allah hatrına susmayı uygun görüyorum..
burdakimse dr değil..kimse kimseye muhtaç değil..verecek olanı rabbim verecek..sen değil..bu edalardaki yaklaşımın içler acısı bence...
hepinize iyi paylaşımlar arkadaşlar..güzel yaradan hepinizin gönlüne göre versin inşallah..rabbim herkezin kalbinin aynasıdır o bilir kime ne vereceğini...hepinize hayırlı akşamlar

gazsız olursa benimde yapıcağım aynen o olcak,benim oğlum gazdan ağlarken katılıp kalıyodu malesef 13 ay battaniyede salladık..bi daha da bırakamadık sallammayı..ay neyse daraldım been:)

Masallah kizina Amin insh, insh oglum da ablalarina ceker, erkek diye ayrim yapan annelere sinir olurum, insh ben de ayni hataya dusmem(hic sanmiyorum)

maşallah o fındığa
Amin hepimize

aynen senin gibi düşündügümden 6 aylıkken kızımı kendi başına uyutmaya alıştrıdım
ne ayagımda salladım nede her agladıgında alıp başka odaya gectimm
sadece sakinleşritip tekrar yatagına bıraktımm
cidden ne kızım yıprandı nede bennn

bence hamileliğini eşine söylemelisin heleki böyle huyu varsa allah yardımcın olsun canım

şu yazdıklarını sadeece laf olsun diye yazmışsın,burda herkes herşeyin Allahtan oldugunu bilen insanlar.benim bu konuda hiç bir iddiam yok olamazdaa.
benim hakkımda yazdıkların benim yaptıklarımla alakası yokk
ben sana kin gütsemm ilk geldigin gün seninle tartışırrdımm ve zamanında bize böle böle mesaj yazdın niye şimdi burdasın derdim.
ama ben zamana bıraktım ,kin gütmek benim kitabımda yok.sadece kızgın olabilirim ve zamanlada kızgınlıgım gecer.
ve geldiginden buyanada sordugun sorulara cvp verdimm.

sen benim soguk tavrıma anlam vereemedigin için ben gecmişteki tartışmadan bahsettim.sebebi bu diye.yoksa yeni olmanla alakası yok demek istedim ama sen farklı algılamışsınn
neyse hadi selametlee..

lütfen üzme kendini uzatmanında bi anlamı yok bence boşu boşuna canınız sıkılıcak ikinizinde ben şahsen bilgilerinize ihtiyaç duyulacağını biliyorum en azında ben duyunca aaa çok ilginç benim ilerde işime yarar diyorum

aklin yolu bir :thumbs-up:

gazsız olursa benimde yapıcağım aynen o olcak,benim oğlum gazdan ağlarken katılıp kalıyodu malesef 13 ay battaniyede salladık..bi daha da bırakamadık sallammayı..ay neyse daraldım been:)

Gaz problemi cok zor. karnini sarmak, hemen gazi cikarmak, karin masaji vs. bunnlar rahatlatiyor ancak kesn cozum vermiyor. Erkek cocuklarinin cogunda oluyormus. Allah kolaylik versin. Insallah ikinciden yana rahat olursun.

ya kızlar ben ne yapıcam bu bel ağrısını oofffffff 10 dk oturamıyorum belimin ağrısındansürekli uzan uzan valla sıkıntı geldi benim gibi hareketli birine olurmu buben çıkıyorum görüşürüz

momof orda saat kaccc şuan???
bide ogluna isim buldunuzmuu

10:42, MST

isim arastirmalari devam ediyor. ekrem, ahmet, eren, ihsan, harun, ... isimleri var gundemde. Tek isim istiyoruz. Esimin iki ismi var cok zor diyor. Hayirlisi bakalim. Butun bu isimler cok guzel gorunuyor bana secemiyorum. Tek isim derken 5 isimle sonlanabiliriz mexikalilar gibi..

Canım bende yaptırmadım ikili test direk üçlü yaptırdım meraklanma bi sorun çıkmaz

Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına gönlündekini alırsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…