- 6 Şubat 2010
- 12.626
- 19
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.261
Oyle bir imkan yok, tavan cok yuksek, ve o kadar buyuk degil ikinci salon. Esim garaji dusunuyor ama o da cok is istiyor. yeri dosenecek, duvar kaplanacak kapi yapilacak duvar orulecek.. O masrafi tasinma masrafi yapip bir aylik kirayi odeyebiliriz o da bir yillik kiraya bolunce aslinda epey bir mantikli gorunuyor.
canım bunlar ne içindi:44:
cocuk dogunca hemen odasını ayırıyormusunn??
yok seni anladım canım...ama şuanda bi hamilelik var ve bu allah korusun düşükle sonlansa bile bence eşler bilmeli...çünkü bu kız şimdi bir sürü şeye dikkat etmeli...ağır kaldırmamalı fazla yorulmamalı, dinlenmeli...ilişki olmamalı...bence bu yüzden eşler bilmeli...yoksa bencede kesinleşmeden etrafa söylenmemeli...
40 i cikinca ayiriyorum ama bebekle tasinmak cok zor ilk kizimda 1 aylikken tasinmistik cok zor olmustu, selale gibi akan sutum cok az gelmeye baslamisti. ALlah tan dinlenince gecti ama yine de luzumsuz bir yorgunluktu bence.
şimdi bende işin burasına takıldım ve eşime sırtım çok ağrıyo dedim bile tlf da arabayı hızlı kullanma sevdası var bizimkinin birde beni hep korkutmaya çalışır c tesıye kadar hep tetikte olcam zaten hep tetikteyim daha fazla dikkat edicem
mesela yemek yapıorum ya mutfak taşlarının yansımasından fırın kapağının camından ayak seslerınden
sürekli tetikte oluyorum gelip korkutuyor daha fazla tetikte olcam dinlenicem yormucam kendımı cinsellıkte c tesiye kadar bir çaresine bakarız artık
şimdi görümcemlere gıdıyoruz abimde geliyoo inşallah tutabılırım kendımıı
ama başarırım dikkat edicem kızlar merak etmeyın
momof canım oğlun hayırla gelir inşallah
minietek inşallah çok güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin
hepinize iyi akşamlar vakit bulursam bi ara gelirim yine
hepiniz kendinize iyi bakın
Allah'a emanet olun
hımm zor olmuyormu minikken odasını ayırmakk
aslında en dogrusunu yapıyorsun ama emizrme süresi kısa oluncaa devamlı kalkıp başka odaya gecip cocugu emzirmek anne için cok yorucu olsa gerekk
ben 1 yaşından sonra ayırdım odasını
aaa ne güzel benimle aynı düşüncede olan biri yaşasınselam kızlar
nasılsınız belki bilen bilir beni
elara banlanmış yaramaz kız yine naptı acaba
görürseniz benden selam söyleyin özledim valla tatlı cadıyı
3 hafta kalana kadar doğuma çalışmaya karar verdim koştur koştur gidiyo hayat
hamilelikle ilgili bi sıkıntım yok hamdolsun.
şu an tek isteğim ilki sezeryandı bunun normal olması
dua edin bunun için bana
özellikle hamile olanlar
Allah hepinizin gönlüne göre versin
evlatlarımıza evlat ayırımı yapmayan anne babalar versin.
kız erkek ayırımı yapmayan amin..
görüşmek üzere
öpüldünüz
hımm zor olmuyormu minikken odasını ayırmakk
aslında en dogrusunu yapıyorsun ama emizrme süresi kısa oluncaa devamlı kalkıp başka odaya gecip cocugu emzirmek anne için cok yorucu olsa gerekk
ben 1 yaşından sonra ayırdım odasını
biz 5 günlükken ayırmıştık odasında emziriyodum,15 günden sonra gazlar başlayınca devamlı elim beşikte salıncakta halen daha yapışık yaşıyoruz..gazzsız olunca zorluğu yok ama devamlı ağlayan bebekle imkansız..
Ilk kizim 6.10 pound (2900) dogdu, 2 ayinda 15,5 pound(7 kilo) olunca dr gece emzirmene gerek yok dedi. zaten geceleri hic uyanmiyordu 12 gibi uyanip emiyordu son kez 6 ya kadar uyanmiyordu. Kucuk de cok uyaniyordu ama kilo alimi duzgun oldugu icin gece bir kez emzirdim geri kalanlarda poposunu pispislayip uyuttum 2-3 hafta sonra o da gece birkez uyanmaya basladi.. 1 yasindan sonra da artik kalkmadi gece. Sutum cok yagliydi ikisinde de o acidan sansliydim yani karinlari uzun sure tok durabiliyordu gece.
cnm sen bebekkende cok cekmişin koca cocuk oldu hala cekiyonn:)
Allah yardımcın olsun ,inşallah ikinci bebişş cok uysal olurda rahat edersinn
sen beni dinle ikinci bebiş yaparkennn besmeleyle yapınn
çok sevindim inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağınaamin canım inşallahh darısı başına inşallahh hayırlısyla
cnm sen bebekkende cok cekmişin koca cocuk oldu hala cekiyonn:)
Allah yardımcın olsun ,inşallah ikinci bebişş cok uysal olurda rahat edersinn
sen beni dinle ikinci bebiş yaparkennn besmeleyle yapınn
maşallahh ne diym
böyle kızım olcağını bilsem hiç düşünmicem koca dana oldu 2buçuk yaşına geldi hala salıncakta uyuyo 3kere kalkıyorum en az..poff ben hiç ikinciyi yapamıycam heralde
neden güldün anlayamadım