bebek cinsiyet belirleme..

Oyle bir imkan yok, tavan cok yuksek, ve o kadar buyuk degil ikinci salon. Esim garaji dusunuyor ama o da cok is istiyor. yeri dosenecek, duvar kaplanacak kapi yapilacak duvar orulecek.. O masrafi tasinma masrafi yapip bir aylik kirayi odeyebiliriz o da bir yillik kiraya bolunce aslinda epey bir mantikli gorunuyor.

cocuk dogunca hemen odasını ayırıyormusunn??

cocuk dogunca hemen odasını ayırıyormusunn??

40 i cikinca ayiriyorum ama bebekle tasinmak cok zor ilk kizimda 1 aylikken tasinmistik cok zor olmustu, selale gibi akan sutum cok az gelmeye baslamisti. ALlah tan dinlenince gecti ama yine de luzumsuz bir yorgunluktu bence.

momof canım oğlun hayırla gelir inşallah

minietek inşallah çok güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin

hepinize iyi akşamlar vakit bulursam bi ara gelirim yine

hepiniz kendinize iyi bakın

Allah'a emanet olun

yok seni anladım canım...ama şuanda bi hamilelik var ve bu allah korusun düşükle sonlansa bile bence eşler bilmeli...çünkü bu kız şimdi bir sürü şeye dikkat etmeli...ağır kaldırmamalı fazla yorulmamalı, dinlenmeli...ilişki olmamalı...bence bu yüzden eşler bilmeli...yoksa bencede kesinleşmeden etrafa söylenmemeli...

şimdi bende işin burasına takıldım ve eşime sırtım çok ağrıyo dedim bile tlf da arabayı hızlı kullanma sevdası var bizimkinin birde beni hep korkutmaya çalışır c tesıye kadar hep tetikte olcam zaten hep tetikteyim daha fazla dikkat edicem
mesela yemek yapıorum ya mutfak taşlarının yansımasından fırın kapağının camından ayak seslerınden
sürekli tetikte oluyorum gelip korkutuyor daha fazla tetikte olcam dinlenicem yormucam kendımı cinsellıkte c tesiye kadar bir çaresine bakarız artık

şimdi görümcemlere gıdıyoruz abimde geliyoo inşallah tutabılırım kendımıı

ama başarırım dikkat edicem kızlar merak etmeyın :KK71:

40 i cikinca ayiriyorum ama bebekle tasinmak cok zor ilk kizimda 1 aylikken tasinmistik cok zor olmustu, selale gibi akan sutum cok az gelmeye baslamisti. ALlah tan dinlenince gecti ama yine de luzumsuz bir yorgunluktu bence.

hımm zor olmuyormu minikken odasını ayırmakk
aslında en dogrusunu yapıyorsun ama emizrme süresi kısa oluncaa devamlı kalkıp başka odaya gecip cocugu emzirmek anne için cok yorucu olsa gerekk

ben 1 yaşından sonra ayırdım odasını

anammm ne geçmiş okudum heee....başım ağırdı valla şimdi kızım geldi okuldan karnınımızı doyuralım dersimizi yapalım.... gece kuşları görüşmek üzere az bi sayfam kaldı okumam gereken gece okurum onlarıda şimdi kızımla ilgileneyim biraz okuldayken çok özlüyorum bebeğimi kıyafetlerini kokluyorum katlarken valla rabbim isteyen herkese versin....

şimdi bende işin burasına takıldım ve eşime sırtım çok ağrıyo dedim bile tlf da arabayı hızlı kullanma sevdası var bizimkinin birde beni hep korkutmaya çalışır c tesıye kadar hep tetikte olcam zaten hep tetikteyim daha fazla dikkat edicem
mesela yemek yapıorum ya mutfak taşlarının yansımasından fırın kapağının camından ayak seslerınden
sürekli tetikte oluyorum gelip korkutuyor daha fazla tetikte olcam dinlenicem yormucam kendımı cinsellıkte c tesiye kadar bir çaresine bakarız artık

şimdi görümcemlere gıdıyoruz abimde geliyoo inşallah tutabılırım kendımıı

ama başarırım dikkat edicem kızlar merak etmeyın :KK71:

gızz eşin bu kadar yaramazsa söle bari :KK1:

momof canım oğlun hayırla gelir inşallah

minietek inşallah çok güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin

hepinize iyi akşamlar vakit bulursam bi ara gelirim yine

hepiniz kendinize iyi bakın

Allah'a emanet olun

Amin canim cok sagol, senin de prensesin saglikla mutlulukla gelsin insh. Iki kiz dunyanin en guzel seyi. Sloganim her kadinin bir kizi olmali her kizin da bir kiz kardesi :) Yasadikca daha iyi anliyorum bunu. :nazar:
Kizin da cok tatli. o bile biliyor kiz kardesin onemini.

aslında en dogrusunu yapıyorsun ama emizrme süresi kısa oluncaa devamlı kalkıp başka odaya gecip cocugu emzirmek anne için cok yorucu olsa gerekk

biz 5 günlükken ayırmıştık odasında emziriyodum,15 günden sonra gazlar başlayınca devamlı elim beşikte salıncakta halen daha yapışık yaşıyoruz..gazzsız olunca zorluğu yok ama devamlı ağlayan bebekle imkansız..:KK37:

selam kızlar
nasılsınız belki bilen bilir beni
elara banlanmış yaramaz kız yine naptı acaba
görürseniz benden selam söyleyin özledim valla tatlı cadıyı
3 hafta kalana kadar doğuma çalışmaya karar verdim koştur koştur gidiyo hayat
hamilelikle ilgili bi sıkıntım yok hamdolsun.
şu an tek isteğim ilki sezeryandı bunun normal olması
dua edin bunun için bana
özellikle hamile olanlar

Allah hepinizin gönlüne göre versin
evlatlarımıza evlat ayırımı yapmayan anne babalar versin.
kız erkek ayırımı yapmayan amin..
görüşmek üzere
öpüldünüz
aaa ne güzel benimle aynı düşüncede olan biri yaşasın:KK9::KK9::KK9:benimde ilk oğlum sezeryandı bende bunu normal doğurmayı çok istiyorum inşallah dileklerimiz isteklerimiz olur:KK24:

Ilk kizim 6.10 pound (2900) dogdu, 2 ayinda 15,5 pound(7 kilo) olunca dr gece emzirmene gerek yok dedi. zaten geceleri hic uyanmiyordu 12 gibi uyanip emiyordu son kez 6 ya kadar uyanmiyordu. Kucuk de cok uyaniyordu ama kilo alimi duzgun oldugu icin gece bir kez emzirdim geri kalanlarda poposunu pispislayip uyuttum 2-3 hafta sonra o da gece birkez uyanmaya basladi.. 1 yasindan sonra da artik kalkmadi gece. Sutum cok yagliydi ikisinde de o acidan sansliydim yani karinlari uzun sure tok durabiliyordu gece.

biz 5 günlükken ayırmıştık odasında emziriyodum,15 günden sonra gazlar başlayınca devamlı elim beşikte salıncakta halen daha yapışık yaşıyoruz..gazzsız olunca zorluğu yok ama devamlı ağlayan bebekle imkansız..:KK37:

cnm sen bebekkende cok cekmişin koca cocuk oldu hala cekiyonn:)
Allah yardımcın olsun ,inşallah ikinci bebişş cok uysal olurda rahat edersinn
sen beni dinle ikinci bebiş yaparkennn besmeleyle yapınn:KK1:

Ilk kizim 6.10 pound (2900) dogdu, 2 ayinda 15,5 pound(7 kilo) olunca dr gece emzirmene gerek yok dedi. zaten geceleri hic uyanmiyordu 12 gibi uyanip emiyordu son kez 6 ya kadar uyanmiyordu. Kucuk de cok uyaniyordu ama kilo alimi duzgun oldugu icin gece bir kez emzirdim geri kalanlarda poposunu pispislayip uyuttum 2-3 hafta sonra o da gece birkez uyanmaya basladi.. 1 yasindan sonra da artik kalkmadi gece. Sutum cok yagliydi ikisinde de o acidan sansliydim yani karinlari uzun sure tok durabiliyordu gece.

maşallahh ne diym :nazar:
böyle kızım olcağını bilsem hiç düşünmicem koca dana oldu 2buçuk yaşına geldi hala salıncakta uyuyo 3kere kalkıyorum en az..poff ben hiç ikinciyi yapamıycam heralde

hahhaa benim kucuk bebekken huysuzluk yapinca kayinvalidem dedi, besmelesiz mi yaptiniz bunu :KK70: Valla besmeleyle yaptik.. namaz bile kildiydi esim ama olunca oluyor demek ki :KK9:

orası kesin ya besmeleyi hayatta unutmicam, hatta okuyabilirsem hatim yapcam :KK61:
doğduğunda ağzına hurma sürcem,nar damlatcam bildiğim bütün kocakarı yöntemlerini uygulayacam aynı şeyleri yaşarsam kesin üşütürüm kafayı busefer :)

maşallahh ne diym :nazar:
böyle kızım olcağını bilsem hiç düşünmicem koca dana oldu 2buçuk yaşına geldi hala salıncakta uyuyo 3kere kalkıyorum en az..poff ben hiç ikinciyi yapamıycam heralde

Benim kucugu biraksaydim ondan beter olurdu.. yataginda uyumadi ilk ay, hep kucakta hep ustumde yataga birakinca yaygara. Alti pak, karni tok, temiz, gazi yok. Ben de yavas yavas alistirdim yatagina ilk zaman cok zor oldu 2 hafta agladi ama hem onun icin hem de benim icin en iyisi buydu. Sonunda kesintisiz uykuyla gelisimi de daha iyi oluyor ben de iyibir uyku cekmis anne olarak daha iy isut uretip daha zinde oluyordum. Duyan arkadaslar nasil kiydin vs diyor ama ben de siz nasil kiyiyorsunuz yavrunuzun gece uykusunu delik desik etmeye diyorum hem de sabirsiz oluyorlar gunduz bakimi icin de , cunku saglikli bir uyku alamiyorlar. Ne kendisi ne bebisi.

X