bebek cinsiyet belirleme..

KIZIM MIZMIZLANDI YAZAMADIM TEKRARDAN..MİNİETEK BENCE KESİN HAMİLESİN CANIM EŞİNLE PAYLAŞ BU GÜZEL HEBERİ BEN OLSAM ASLAA DAYANAMAZDIM:))
bu arada benim adete 1 gün varken yaptırmıştım kızımda kan tahlilini ve değerim sadece 11 di düşün:))
ama çok şükür kollarımda 2 günde bir değerim tam iki katı artarak ilerledi tabi..bu çok önemli..

belki onu okumuşumdur hani teferruat kısmına takılmış olabilirim bazı arkadaşlar daha ayrıntılı anlatmışlar ondan olabilir neler yaptıklarını ben elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum zaten ben ne yaparsam kendime yapcam bu çabalar kısmen sahsi öle değilmi canımcım

TAMAM TAMAM BİRŞEY DEMEDİK KIZZ

şaka yaptım gülücükleri görmüyomusun bunları yazcanı bildiğim için yazdım

canım biliyorumm bir çoğumuz ben dahil birçok şeyi senden öğrendikk kızz

canım seni seviyorum

herkese senin kadar şanslı olamıyor
kakuleninde gecen ay degeri 19 ama kimyasal gebelikle sonuclandı ,bu ihtimali düşünerekk degerin artışına bakmak ve ona göre eşlere sölemek en mantıklısı

bilgi paylaşımı konusuna gelince açıkçası ben de biraz alındım bu duruma..dafalarca elaraya özel mesaj yazdım..az önce de diyetle ilgili soru sordum ama bu konularda tek bi mesaj yazmadı bana ..olabilir gerçi bu bir tercih meselesi benimle paylaşmak zorunda değil..ben uzun zamandır takip ediyorum sizi ama pek yazmadım..son zamanlarda daha sık katılmaya çalışıyorum..çok bilgi var gibi aklımda ama hepsi karmakarışık..kız için miydi erkek içinmiydi ..diye..birde taktir edin ki 4000 küsür sayfa var..gerçekten insanın aklı bir süre sonra karışıyor..birde 2 yaşına yaklaşan kızım rahat vermiyo çok ta geriye dönüp tek tek bakamıyorum açıkçası bilgiler hepsi kafamda karışık şekilde anlayacağınız..

herkese senin kadar şanslı olamıyor
kakuleninde gecen ay degeri 19 ama kimyasal gebelikle sonuclandı ,bu ihtimali düşünerekk degerin artışına bakmak ve ona göre eşlere sölemek en mantıklısı

olabilir tabi tabi ama kimyasal da olsa ben eşimden 1 dk bile saklayamazdım sonu hüsran da olsa büğük mutlulukta olsa o duyguları birlikte yaşamalıyız diye düşünüyorum ben..
tabi bu benim şahsi fikrim herkez farklı düşünebilir..

:97: bu sertt konuşmalarımın ardında cok yumuşak bi kadın vardaa siz bilmiyonuz iştee

neyse hamileligine veriyorum az önceki mesajını

tamam canım teşekkür ederim inan elimde geldiğince okuyorum hazıra konmayı bende istemem onları okurken heyecanları korkuları ben bile yaşıyorum okurken bile

tmm rengin biliyorumm.lafım sanada degildidirekt
ama inan cok sinirleniyorum bazenn
yani herkes ne yaptıgını paylaşıyor ama tekrar tekrar aynı şeyelrin sorulması gercekten insanı bunaltıyor bazen.
ben hamile kaldıgımda yazarım ne yaptım ne ettim diyee
ama mümkünsee bana defalarca aynı şeyelr sorulmasın sölememm ,döferimm
hamileyken insanın sinirleri tepesindeoluyor zatenn bide biz bunaltmıyalım dimi

kız sen, ben ,bernil inş aynı ay elele oğllarımıza beraber hamile kalcaz inş sormam merak etme

arkadaşım senin mesajın adet düzensizligin ve bu bitkisel kürlerle ilgiliydi
bunun cevaplarınıda ben zaten sayfaya ayzdım hatırlarsan.
özelden herzaman cvp yazmıyorum kızlar iyi bilirleerrr.devamlı mesaj sürem dolu oluyorr.sana cvp yazcak oluyorum 10 dk beklemen lazımdiyor
tabi sende pro üyelik oldugudna bilmezsin bu sıkıntıyıı

sen bugün diet yada diger şeyleri uygulamayı düşünmedigini söledinnve akabinde benden mesajları istedinn.
sadece meraktan dolayı isteyen kişilere gönderme geregi duymuyorum acıkcasıı
bu sayfaya aktif yazıpta bende yötnemler yok diyen var bu sayfada söleyin arkadaşlarr?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…