bebek cinsiyet belirleme..

kimse bana pas atmıyo.zaten moralim bozuktu destekleriniz için sağolun arkadaşlar:KK50::KK58:

kız sana soru soracaktım dermişim, şimdi ebhar beni döver benim yüzümden ortalık karıştı canım ya gitme gel :KK43:belki hamilesindir niye adet ağrısı diyosunki hemen daha olmamışsın nerdden biliyosun

arkadaşım senin mesajın adet düzensizligin ve bu bitkisel kürlerle ilgiliydi
bunun cevaplarınıda ben zaten sayfaya ayzdım hatırlarsan.
özelden herzaman cvp yazmıyorum kızlar iyi bilirleerrr.devamlı mesaj sürem dolu oluyorr.sana cvp yazcak oluyorum 10 dk beklemen lazımdiyor
tabi sende pro üyelik oldugudna bilmezsin bu sıkıntıyıı

sen bugün diet yada diger şeyleri uygulamayı düşünmedigini söledinnve akabinde benden mesajları istedinn.
sadece meraktan dolayı isteyen kişilere gönderme geregi duymuyorum acıkcasıı
bu sayfaya aktif yazıpta bende yötnemler yok diyen var bu sayfada söleyin arkadaşlarr?????

neyse sorun değil benim için söyleyip söylememn isteyen bulur zaten kendi çabalarıyla bunlar nette olan bilgiler..ben biraz bu tutumunu yalnış buluyorum sadece o kadar..tabi bu senin görüşün ona da saygı duyuyorum..
diyet konusunda ise..diyet yapmak bana zor geliyor sanırım yapamam gerçi yüzeysel biliyorum sütün ve yoğurdun olmadını duyunca onlar olmadan duramam sanırım dedim..sonra sen çok zor değil deyince teferruatını incelemek istedim belki sandığım kadar zor değildir ve yapabilirim o aççıdan yani..
ama siz paylaşmamayı uygun görmüşsünüz tabi teşekkürler

selam kızlar
nasılsınız belki bilen bilir beni
elara banlanmış yaramaz kız yine naptı acaba
görürseniz benden selam söyleyin özledim valla tatlı cadıyı
3 hafta kalana kadar doğuma çalışmaya karar verdim koştur koştur gidiyo hayat
hamilelikle ilgili bi sıkıntım yok hamdolsun.
şu an tek isteğim ilki sezeryandı bunun normal olması
dua edin bunun için bana
özellikle hamile olanlar

Allah hepinizin gönlüne göre versin
evlatlarımıza evlat ayırımı yapmayan anne babalar versin.
kız erkek ayırımı yapmayan amin..
görüşmek üzere
öpüldünüz

neyse sorun değil benim için söyleyip söylememn isteyen bulur zaten kendi çabalarıyla bunlar nette olan bilgiler..ben biraz bu tutumunu yalnış buluyorum sadece o kadar..tabi bu senin görüşün ona da saygı duyuyorum..
diyet konusunda ise..diyet yapmak bana zor geliyor sanırım yapamam gerçi yüzeysel biliyorum sütün ve yoğurdun olmadını duyunca onlar olmadan duramam sanırım dedim..sonra sen çok zor değil deyince teferruatını incelemek istedim belki sandığım kadar zor değildir ve yapabilirim o aççıdan yani..
ama siz paylaşmamayı uygun görmüşsünüz tabi teşekkürler

benim bu tutumumdan hoşnut olmayanların kendi sorunuu.herkesin isteklerine cvp verme gibi bi zorunlulugum yok

kızlar ben geldim bugün öğleden sonra ofis dışındaydım eve şimdi geldim yemek yemeden daha
sie bakıyım dedim:KK66:

herkese senin kadar şanslı olamıyor
kakuleninde gecen ay degeri 19 ama kimyasal gebelikle sonuclandı ,bu ihtimali düşünerekk degerin artışına bakmak ve ona göre eşlere sölemek en mantıklısı

ben buna katılmıyorum...evet millete akrabalara söylemeyin ama eşinize ve annenize söyleyin...hele eşinize kesin söyleyin...çünkü tek başınıza yapmıyosunuz o bebeği...sizin olduğu kadar onunda evladı bilmeye hakkı var diye düşünüyorum...

selam kızlar
nasılsınız belki bilen bilir beni
elara banlanmış yaramaz kız yine naptı acaba
görürseniz benden selam söyleyin özledim valla tatlı cadıyı
3 hafta kalana kadar doğuma çalışmaya karar verdim koştur koştur gidiyo hayat
hamilelikle ilgili bi sıkıntım yok hamdolsun.
şu an tek isteğim ilki sezeryandı bunun normal olması
dua edin bunun için bana
özellikle hamile olanlar

Allah hepinizin gönlüne göre versin
evlatlarımıza evlat ayırımı yapmayan anne babalar versin.
kız erkek ayırımı yapmayan amin..
görüşmek üzere
öpüldünüz

cnm hoşgeldin tekrarr, ben o tatlı cadı dediginimm:))
Allah yardımcın olsunnn,sag saglim bebegini kucagına alırsın inşalllahhh
gelişmelerden haberdar et bizi mutlakaa

cnm hoşgeldin tekrarr, ben o tatlı cadı dediginimm:))
Allah yardımcın olsunnn,sag saglim bebegini kucagına alırsın inşalllahhh
gelişmelerden haberdar et bizi mutlakaa

kız Allah iyiliğini versin emi
beni kimse tutamaz diyosun yani
sağol canım Allah razı olsun inşallah dediğin gibi olur

sen nasılsın kızın nasıl gebelik filan varmı

kızım dün ne diyo biliyomusunuz
ben : senin gibi bir kız verdiği için Allah'a şükürler olsun
kızım: Allah sana bi kız daha versin
Ben: verdi ya kızım verdi bak kardeşin (karnımı gösteriyorum)
kızım: 2 tane versin

sonra parmaklarıyla 3-4-5-6 diye saymaya başlayınca gözüm korktu :KK9:

ben buna katılmıyorum...evet millete akrabalara söylemeyin ama eşinize ve annenize söyleyin...hele eşinize kesin söyleyin...çünkü tek başınıza yapmıyosunuz o bebeği...sizin olduğu kadar onunda evladı bilmeye hakkı var diye düşünüyorum...

benim mesajımdan ne anladında bunu yazdın yaw:)
ben saglıklı gebelik oldugunu teyit etmeden eşinize yada cevredekilerin bilmesine gerek yok diyorum.bu benim düşüncem.
senin mesajda sanki kadın hamileligini kocasından saklıyor da sen buna itiarz ediyrosun gibi olmuş.ben böle bişi yazmadımm sen yalnış algılamışsın

minietek layd_s ikinizide tebrik ederim kızlar...ben yine kalakaldım.offffffff
martta bio ritim yum günlerim tamamen nötre denk geliyor.iki çizgi üstüste 3-4 gün boyunca:)

çok sağol canımm

tşk ederimmm darısı başına inşallahhh

herkese selam kızlar...:KK71:

minietek gözünaydın allah sağlıkla kucağına alamayı nasip etsin...

crazyy tşk ler canımm darısı başına inşallahh

kızlar tanıdık dr sordumm 2. dr yazmıştım ya ona aspirine 100 mg olarak kesınlıkle devam et dedı ki

bunu bana hiç bir dr söylemedi kendım almaya başladım

metformını kestık cumartesı yıne tahlıl yaptır gel bakalım dedi c tesıye kadar 1000 lere çıksa iyi olur dedi

ağır kaldırma ve yağlı yeme dedi

kızlar şimdilik eşime söyleyemem o ağzında tutamaz annesine falan söyler benım ailemede

kimseyi ve özellıkle annem ve eşimi üzmek istemiyorum pko da düşük tehlikesi çok fazlaa annem en az benım kadar üzülüyo zaten çocuğumun geç olam ihtimalini duyunca bile çok üzüldü şimdi Allah korusun kımyasalsa ya da düşük olursa annem çokk üzülürrr eşimde çocuk her konusu öyle bir geçer zamanki de ki osman ı bıle dakıkalarca anlatıyo sevıyo yeğenlerımızıde öyle bızımkılerle bırlıkteysek anne babaları bakmaz eşimin elinde çocuklar sürekli

cumartesiyi beklicem sadece çok uzun zaman değil onu üzmek istemiyorum onu çok seviyorum :KK16:
çok belli etmez ama çok üzülür şimdiye kadar ağladığını görmedim görmek istemiyorum

kızlar ben geldim bugün öğleden sonra ofis dışındaydım eve şimdi geldim yemek yemeden daha
sie bakıyım dedim:KK66:
hoşgeldin cnm

kız Allah iyiliğini versin emi
beni kimse tutamaz diyosun yani
sağol canım Allah razı olsun inşallah dediğin gibi olur

sen nasılsın kızın nasıl gebelik filan varmı

kızım dün ne diyo biliyomusunuz
ben : senin gibi bir kız verdiği için Allah'a şükürler olsun
kızım: Allah sana bi kız daha versin
Ben: verdi ya kızım verdi bak kardeşin (karnımı gösteriyorum)
kızım: 2 tane versin

sonra parmaklarıyla 3-4-5-6 diye saymaya başlayınca gözüm korktu :KK9:

:KK1::KK1:
cnm 2 kız evlat süper yaa
valla zaman zaman bende niyeti bozuyorum hiç bişi denemeyim 1 kızım daha olsunn diyorum
bellide olmazzz yöntemde denemem belkii
tek kız odlugudmann anneme bazen cok kızıyorum bi kız daha dogursaydın olmazmıydı diyee
o da ben yapamadım sen dogur iki kız diyor:)
hayırlısı bakalımm

benim bu tutumumdan hoşnut olmayanların kendi sorunuu.herkesin isteklerine cvp verme gibi bi zorunlulugum yok

böyle bi zorunluluğun var demedim zaten...
paylaşmak zorunda olmadığını belirtmiştim....
neyse uzatmaya gerek yok ben zaten aranızda yeniyim ve anladığım kadarıyla senin yeniliklere ve yeni kişilere pek bi tahammülün yok gibi..alıştığın kişilerle sohpeti seviyorsun..olabilir tabiki de doğaldır..
ama insan her zaman yeniliklere açık olmalı..
ben yapım gereği araştırmayı paylaşmayı yardımı seven bi insanın biri bana 100 kere de aynı soruyuı sorsa bıkmadan usanmadan cevaplarım..anlamış olsa sormazdı çünkü..
ama herkezin yapısı yetiştirilişi uslubu çok farklı..
ben şahsım adına hepinize gayet saygılıyım..ban konusunda sana özelden gayet samimice bişeyler yazdım amacım sana yardımcı olmak bankanmanı engellemekti..ama sen bunda bile bana ters bi cevap yazdın..açıkçası anlayamadım bu tutumunu...
eyer burda olmam size rahatsızlık veriyorsa benim için sorun değil birdaha paylaşımda bulunmam..
sizin dosluğunuz çok eski ben burda rahatsızlık vermek istemem kimseye

Son düzenleme:
X