-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.181
momof teşekkürler canım yaa bilmiyorum ki vazmı geçeyim ama çin takviminde erkekmart ayı çin takvimi kız gösteriyor sen çin takvimine baktın mı tutuyor mu_?
momofaa gına geldi aynı sorulardann
ebhar bence sen giris imkani bulunca ilk sayfaya benim yaptiklarimi kopyala, cunku basarili olmus denenmis yontemler merak ediliyor. Ne kadar herkeste ayni olacak diye bir sart yoksa da bir ornek olabilir. Ben sana link atayim ozelden.
Karanfil erkek bebek icin faydali.
minietek tebrik ederim canım sağlıkla al bebeğini kucağına rabbim uzun ömürler versin ...
var senin yaptıkların bendee
yazdıgın gün kopy yapmıştımm,ama şuan sana aynı soruları soranlarr o gün senin mesajı okumalarına ragmen tekrar tekrar soruyorlarr.madem bunlar öenmli şeyelr kopy yapılması lazımm
merak edenlerde baksınlar senin gecmiş yazılarınaa.
canım benim rabbim sana da tattırsın inş
var senin yaptıkların bendee
yazdıgın gün kopy yapmıştımm,ama şuan sana aynı soruları soranlarr o gün senin mesajı okumalarına ragmen tekrar tekrar soruyorlarr.madem bunlar öenmli şeyelr kopy yapılması lazımm
merak edenlerde baksınlar senin gecmiş yazılarınaa.
aminn cnm inşallah allah isteyen herkese versinn rabbimmmm
kız ne olcak ver kızlara faydalansınlarrr
Bu huyun da aynı elaraa
ebhar bence sen giris imkani bulunca ilk sayfaya benim yaptiklarimi kopyala, cunku basarili olmus denenmis yontemler merak ediliyor. Ne kadar herkeste ayni olacak diye bir sart yoksa da bir ornek olabilir. Ben sana link atayim ozelden.
steviyanın erkeklerde sperm üretimini azalttıgı söleniyorr.o nednele soruyordu ezel
amin..şuanda ikinciye cesaretim yok ama olursa kız isterim hayırlısıyla..
ben o sayfayı bulamıyorum bi türlü çok aradım sadece hamile kaldığı günü biliyorum teferruatı bulamadığım için soruyorum yoksa defalarca sormamki
89 da yapilan bir arastirmada farelerde 2 yil boyunca yuksek dozda verilince sperm sayisinda azalmaya sebep oldugu gozlenmis ama insanlarda boyle bir etki bugune dek gorulmemis. Zaten 6 hafta boyunca ve gunde bir iki kez kullanilmasi birsey etkilemez..
Kadinlar icin de ayni sey soylenmisti infertilite sebebi diye ama calismalar buna sebep olmadigini kanitladi.
kızlar selam
benim karın ağrım var
regl sancısı başladı şimdiden.28ine yada 27sine olurum heralde
hoşgeldin mimoza
canm hamilelik belirtileriyle regl belirtileri hemen hemen aynı moralini bozma yani