bebek cinsiyet belirleme..

En Büyük KK

momof teşekkürler canım yaa bilmiyorum ki vazmı geçeyim ama çin takviminde erkek :KK43: mart ayı çin takvimi kız gösteriyor sen çin takvimine baktın mı tutuyor mu_?

cnm çin takvimini boşver bence %50 %50 tutuyor zaten seninde okadar şansın var normal olarak benim 22 yaşada 23 yaşada bakıyorum erkek gösteriyor hatta sat a görede hamiş kaldığım aya görede erkek diyor ama kızım oldu arkadaşlarımın üzerindede neredeyse yarı yarıya gibi çıktı sonuçlar zaten bende bir yöntem uydursam yarı yarıya tutma ve tutmama şansım var sen onu boş ver bence ama rusv takvimi ve yorumcunun takvimi bende tutuyor birde 3-4 yıl önce tatilde dikkatimi çeken bişey olmuştu rus tatilcilerin hep bir kızı bir oğlu vardı genelde tek cins değildi çoğunun çocukları kardeşimin rusçası var biraz o konuştu onlar da kanla ilgili gibi şeyler söylemişler ama net anlıyamamıştık ne olduğunu o zaman rus takviminide bilmiyordum sonradan öğrendim ama o olabilir mi bilmiyorum

ebhar bence sen giris imkani bulunca ilk sayfaya benim yaptiklarimi kopyala, cunku basarili olmus denenmis yontemler merak ediliyor. Ne kadar herkeste ayni olacak diye bir sart yoksa da bir ornek olabilir. Ben sana link atayim ozelden.

var senin yaptıkların bendee
yazdıgın gün kopy yapmıştımm,ama şuan sana aynı soruları soranlarr o gün senin mesajı okumalarına ragmen tekrar tekrar soruyorlarr.madem bunlar öenmli şeyelr kopy yapılması lazımm
merak edenlerde baksınlar senin gecmiş yazılarınaa.

Son düzenleyen: Moderatör:
minietek tebrik ederim canım sağlıkla al bebeğini kucağına rabbim uzun ömürler versin ...

aminn cnm inşallah allah isteyen herkese versinn rabbimmmm

yazdıgın gün kopy yapmıştımm,ama şuan sana aynı soruları soranlarr o gün senin mesajı okumalarına ragmen tekrar tekrar soruyorlarr.madem bunlar öenmli şeyelr kopy yapılması lazımm

kız ne olcak ver kızlara faydalansınlarrr :KK71::KK71:

Bu huyun da aynı elaraa :KK60::KK60::KK60:

ben o sayfayı bulamıyorum bi türlü çok aradım sadece hamile kaldığı günü biliyorum teferruatı bulamadığım için soruyorum yoksa defalarca sormamki

aminn cnm inşallah allah isteyen herkese versinn rabbimmmm

kız ne olcak ver kızlara faydalansınlarrr :KK71::KK71:

Bu huyun da aynı elaraa :KK60::KK60::KK60:

aaaa uyuzaa bakk seni okuyandaa bişi paylaşmıyom sanır
momof zaten yazdı sayfayaa ne uyguladıgınıı merak eden bulsun okusun diyoruım
kacıran arkadaşlara ben zaten momofun ve diger arkadaşların yaptıklarını mesaj atttımm
itirazı olan varmı buna??hanginiz ben bilmiyorum diyebilir
anacım armut piş agzıma düş diyonuzz.sayfaya ayzılan şeyleri bide 2.kez sizemi yollıcamm,olduuu başkaa

ebhar bence sen giris imkani bulunca ilk sayfaya benim yaptiklarimi kopyala, cunku basarili olmus denenmis yontemler merak ediliyor. Ne kadar herkeste ayni olacak diye bir sart yoksa da bir ornek olabilir. Ben sana link atayim ozelden.

evet haklısın momof hiçbişey kesin değil dediğin gibi tecrübeyle denenmiş şeyler ihtimali artırıyo yoksa hemen hemen aynı şeyleri yapanlarında olmayanlar var haklısın

steviyanın erkeklerde sperm üretimini azalttıgı söleniyorr.o nednele soruyordu ezel

89 da yapilan bir arastirmada farelerde 2 yil boyunca yuksek dozda verilince sperm sayisinda azalmaya sebep oldugu gozlenmis ama insanlarda boyle bir etki bugune dek gorulmemis. Zaten 6 hafta boyunca ve gunde bir iki kez kullanilmasi birsey etkilemez..

Kadinlar icin de ayni sey soylenmisti infertilite sebebi diye ama calismalar buna sebep olmadigini kanitladi.

EBHARR

ŞİMDİ BEN ŞUBAT 9, DA ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM YA

1-3-5-7 -10-11-16- 17- 18-21

buyuk olasılıkla 10 unda gebe kaldım dime

birde ben bu ara kocadan uzak mı dursam dr gidene kadar :KK17::KK17:

ben o sayfayı bulamıyorum bi türlü çok aradım sadece hamile kaldığı günü biliyorum teferruatı bulamadığım için soruyorum yoksa defalarca sormamki

momof yaptıklarını yazdı ve bi kac kezde yazdıgı mesajın linkini verdi sayfadaa
biri ni kacırsan birini mutlaka görürsünn
ama dikaktli sayfa takip edilmiyorkii
ben niye biliyorum bunları pekii,en az 2 kez link verdi sayfada
2 kezde aynı emsajı sayfaya kopy yaptı

89 da yapilan bir arastirmada farelerde 2 yil boyunca yuksek dozda verilince sperm sayisinda azalmaya sebep oldugu gozlenmis ama insanlarda boyle bir etki bugune dek gorulmemis. Zaten 6 hafta boyunca ve gunde bir iki kez kullanilmasi birsey etkilemez..

Kadinlar icin de ayni sey soylenmisti infertilite sebebi diye ama calismalar buna sebep olmadigini kanitladi.

ay nebilimm heryerde farklı şeyler yazıyorr.

.Bununla birlikte stevia bitkisinin aşırı kullanımının özellikle erkeklerde sperm üretimini azaltarak kısırlığa neden olduğu hususunda çeşitli bilimsel araştırmalarda bulunmaktadır. (Bkz.Dr.Mehmet Öz "Siz Diyettesiniz" kitabı; Dangers of Stevia - LoveToKnow Safety ;Stevia Side Effects - LoveToKnow Herbs) Amerika ve Kanada'da uzun süreler yasaklı durumda kalmıştır.Ancak bununla birlikte Japonya'da yıllarca bu bitki kullanılmış ve hiç bir yan etki kullananlar üzerinde görülmemiştir. Latin Amerika'da çeşitli ülkelerin halklarıda yüzyıllardır bu bitkiyi kullanmaktadır.En son olarak ABD ve Kanada bitki üzerinde yasakları kaldırıp, kullanımını serbest bırakmıştır. Bununla birlikte Paraguay'da özellikle kırsal kesimdeki ve yerli halk stevia bitkisini doğum kontrolü için kullanmakta olup ( http://www.healthline.com/natstandardcontent

alıntıdırrrr...

minietek layd_s ikinizide tebrik ederim kızlar...ben yine kalakaldım.offffffff
martta bio ritim yum günlerim tamamen nötre denk geliyor.iki çizgi üstüste 3-4 gün boyunca:)

X