- 6 Ocak 2010
- 555
- 7
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.161
momof hoşgeldin canım nasılsın?
Ezel aklini karistirmak istemem ama, Nisan ayi havada negatif iyonlarin(kiz icin uygun) en yogun oldugu bir donem. O yuzden eger o ayda bebis yapmaya niyetliysen iyonlari farkli yonde degistirmen sart. hem diyet hem soguk dus, altin tak bulabildigin kadar, cebini vucudunda tasi, laptopunu yakin tut, sacini sac kurutmayla kurut, elektrikli battaniyeyle yat(en dusuk ayarinda), tutsu yak evde odada bol bol(karanfilli vs), biberiye kullan yemeklerinde, karanfil tohumu kullan cayina vs ekle.. simdilik bunlar geliyor aklima. disari cikma mumkun oldugunca (ozellikle yumurtlama haftasi. Kapiyi cami da aksam ve sabah serininde ac. evi serin tut tutabildigin kadar.
Ezel aklini karistirmak istemem ama, Nisan ayi havada negatif iyonlarin(kiz icin uygun) en yogun oldugu bir donem. O yuzden eger o ayda bebis yapmaya niyetliysen iyonlari farkli yonde degistirmen sart. hem diyet hem soguk dus, altin tak bulabildigin kadar, cebini vucudunda tasi, laptopunu yakin tut, sacini sac kurutmayla kurut, elektrikli battaniyeyle yat(en dusuk ayarinda), tutsu yak evde odada bol bol(karanfilli vs), biberiye kullan yemeklerinde, karanfil tohumu kullan cayina vs ekle.. simdilik bunlar geliyor aklima. disari cikma mumkun oldugunca (ozellikle yumurtlama haftasi. Kapiyi cami da aksam ve sabah serininde ac. evi serin tut tutabildigin kadar.
canım ya biz oğlana sen kıza uğraşıyosun allah gönlüne göre versin çevremde oğlu olup bu kadar kız isteyen beş parmağımı geçmedi ömrüm boyunca,inan abartmıyorum
tütsümü o ne işe yarıyo momof sen diette çay içtinmi birisi içtim desin banaaaaaaa be nasıl bırakıcam
kızım uyandıı ben cıkıorumm
görüşrüüzz kızlar
canım ya biz oğlana sen kıza uğraşıyosun allah gönlüne göre versin çevremde oğlu olup bu kadar kız isteyen beş parmağımı geçmedi ömrüm boyunca,inan abartmıyorum
evet canım onu biliyorum bende ordan hesaplıyorum da acaba ara vermek iyi olur mu diye dedim.yoksa ben uzayan akıntıyı görene çalışıyım mı??her gün olmasının spermler açısından zararı olur mu dedim yoksa bana göre hava hoşcnm 25 günlük döngüye göre 2gün sonra yum zamanın
ama senin gecen ay döngün degiştii bilemiyorum nezaman yumurtlaman olurr
Eisprung-Kalender - urbia.de burdan kendin bak istersen.tahmini anlarsın en azından.
Hosbuldum, kakulee, iyiyim cok sukur, sen nasilsin, maratona baslamissin yine, Allah gonlune gore versin insh.
ezel, esim de bende stevia ile ictik yesil cay ve limonlu sularimizi. Kan sekerini dusurdugu soyleniyor ama o erkek diyetindekiler icin gecerli degill cunku o kadar yemeye kan sekeri ancak yukseliyor.
rengin, Diyete yavas yavas aylar oncesinden baslamistim ama sıkı olarak ve takviyelerle 6 hafta yaptim. folic acidi de aylar oncesinden baslamistim.
amin canım inşallah hepimiz gönlümüzdekilere hamiş kalırız.çok istiyorum ama allah hayırlı etsin.napalım olmazsa 3. ye kısmet
evet canım onu biliyorum bende ordan hesaplıyorum da acaba ara vermek iyi olur mu diye dedim.yoksa ben uzayan akıntıyı görene çalışıyım mı??her gün olmasının spermler açısından zararı olur mu dedim yoksa bana göre hava hoş
kızım uyandıı ben cıkıorumm
görüşrüüzz kızlar
sağol canım 2 ay önce sıkı rejim yeterli o zaman hangi takviyeleri kullanmıştın canım bende inş başlıcam hazırlıklara
ezelin aklı karıştı bile :)))
benim durumumada çare dr hanım(
kakule günaşırı yapmak daha iyi olur bence.
maşallah sana
ben de kız istiyoruum
senin çevrendekilerin çocukları usluymuş heraldegenelde oğlanlar yaramaz olur ikinci de hep kız istenir..ben iki duyguyu da yaşamak istediğimden ikinciyi kız istiyorum
momofaa gına geldi aynı sorulardann
tamam canım
ne gülüyosun yaaa adımız çıktıya napalım saldım çayıra anlatıyorum ben de
momof evet başladım maratona inşallah bu ay güzel olacak.fakat ben karanfili yararlı diye kullanıyordum yani 3-4 gündür her çaya koyuyorum arada ağzıma alıyorum hata mı yaptım