- 25 Eylül 2007
- 10.372
- 12
- 41
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.061
nar potasyum bakımından zengin bi meyvee.dolaysıylada alkali oluyor.
angel ve damla lütfen alıntı yaparken silmeyin mesajlar karışıyor birbirine
tamaam canım cinsel hayatın süpermiş ya bildiğimiz yumurta çatlaması işte başka önemli bişii yok yani
bakalım yarınki test sonuçlarım nasıl çıkacak çok heycanlıyım
evet yaa biz çok fenayız isteyince elimizden bişey kurtulamıyor.valla ööle bak..benimki 'ohh oh stresliyim stresliyim,şimdi stresimi atıcam' diye yatağa giriyo,bende 'bebeği düşünmiycem bebeği düşünmiycem ama Allahım sen yinede bebeğimizi karnıma gönder!' diye..bu kadar çaba,bu kadar motivasyon üniversitedeyken bende olaydı bende erasmusla beleş İtalyaya giderdimlisede inekleyince,üniversitede gevşemiş oluyo insan..
güle gülehımm ii bakalım .neyse kızlar ben çıktım size ii sohbetler:92:
yukarda çok yazı birikiyo diye silmiştim.tamam canikom,silmem bi daha
bakalım yarınki test sonuçlarım nasıl çıkacak çok heycanlıyım
cnm ateşin gayet güzel.senin regli gününde gecmiş oluyor dimi.buna göre hamiş olma ihtimalin yüksekk
daha önceden regli zamanı ateşini ölcmüşmüydün hiç?
yani regli oldugunda ateşin kaca düşüyor onu merak ettim.
güle güleeehadi kızlar ben kaçtım kızlarımı alim okuldan görüşürüz
anladımm cnm.ay merak ettim iyice ne zaman cıkcan sonuc almayaayok cnm regl zamanı ateş ölçmedim hiç yarın regl günüm
hadi kızlar ben kaçtım kızlarımı alim okuldan görüşürüz
güle güleee
anladımm cnm.ay merak ettim iyice ne zaman cıkcan sonuc almayaa
aynen ezel!!!benimde adetim normalde 32 günde bir olup 33. günde gelirdi.bu ay 30. günde geldi.çok şaşırdım hatta noluyoruz diye.30 günde sabit kalır mı tatlım sence??bide sen bu ayda yaptın mı o karışımı??yumurtlama günümüz 18. gün mü olacak 16. gün müamaannn zaten 12,14,16,18,20. gün olarak düşünüyodum.16. günde olsa 18.de bişey değişmez gerçi.
ebharcım alakasız olcak ama sen kızına hepatit a aşısı yaptırdın mı, 2 yaşında yapılması lazımdı..geç mi kaldım acaba ya yaptırmadım ama önemli aslında ihmal ettim
dur ya bı gıdıp gelımm 3 te de gıttım acaba erken cıkmısmıdır dıye en sonunda dalga geccekler benle
kakuleee sizin denemeler devame diyormu halaa??
ilişki günelrini yazsana tekrar listeye eklemeyi unutmuşum