-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.041
canım seninde değerin gayet iyi merak etme belki bu ay erken yumurtluyorsundur sen çalış bakalım :)
strese giriyorum diyet deyince herşeyden uzak kalacakmışım gibi gelir
Ezelcim saol canım:)belki geçen ay yediğim ballı tarçınlı karışımın sonucu olabilir bu.sende de bi etkisi oldu mu?bu ay cesaret edip yapamadım.
eşinin sag yumurtasıyla senin sag yumurtanı tokuşturcann,ve senin yumurtan çatlıcakk.buna yumurta çatlatma olayı deniyor
eşinin sag yumurtasıyla senin sag yumurtanı tokuşturcann,ve senin yumurtan çatlıcakk.buna yumurta çatlatma olayı deniyor
evet canım bende geçen ay zamanında çok güzel bir yumurta gelişmesini sağladı ve çatlattı tabiki Allahın izniyle ve adetimde 30 günde geldi inşaAllah böyle devam eder
tamda ezele yazmıştım aynı şeyi kakule.bu ay yapmadım o karışımı.ama geçen ay yapmıştım ve sabah akşam yemiştim.bu ay yumurtlamama etkisi olmuş olabilir belki.bilemiyorumki
çalışıyorumda..zaten okulda bu kadar çok çalışsam bu kadar istikrarlı olsam bölüm birincisi olurdum heralde:76:
minietekkk sonucun cıkmasına az kaldııı ,bugün kesin vercekelr sonucu dimii
inşallah güzel habetelrle gelirisin
ateş tablonu koysana bi
senin de varya dünyadan haberin yok
hamile kalmak için önce yumurtlaman sonra o yumurtanın çatlaması lazım ondan bahsediyoruz.benim bu günlerde çatlıycak da
yawrum onu biliyruz heralde aşk olsun iice şey yaptınız cinsel hayat süper ona dicek yok nebiliyim bilmediğim yeni bi yöntem çıktıda benimmi haberim yok dedim
evet canım bende geçen ay zamanında çok güzel bir yumurta gelişmesini sağladı ve çatlattı tabiki Allahın izniyle ve adetimde 30 günde geldi inşaAllah böyle devam eder
canım bende öyle bırebır uygulamadım ama normalde kırmızı et sevmem bu ara kırmızı et ağırlıklı yedım muz patates potakal suyu bunlar çok kolay her an bulabılceğimiz şeylerr
tabi nar kızmı erkek mi için bilmiyorum ama bu kış en çok yedıgım meyva narrrrr
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?interface=0
evet cnm büyük olasılık ama labratuardakı kız yarına da sarkabılır dedı ama onlar hep öle dıolar aletler sık bozuluyomus bugun çıkar bence tabıı
yawrum onu biliyruz heralde aşk olsun iice şey yaptınız cinsel hayat süper ona dicek yok nebiliyim bilmediğim yeni bi yöntem çıktıda benimmi haberim yok dedim
ebrar elara olsa bılırdı ama cnm sen bılıyomusun nar erkek için mi olur kız için mii
aynen ezel!!!benimde adetim normalde 32 günde bir olup 33. günde gelirdi.bu ay 30. günde geldi.çok şaşırdım hatta noluyoruz diye.30 günde sabit kalır mı tatlım sence??bide sen bu ayda yaptın mı o karışımı??yumurtlama günümüz 18. gün mü olacak 16. gün müamaannn zaten 12,14,16,18,20. gün olarak düşünüyodum.16. günde olsa 18.de bişey değişmez gerçi.