- 6 Şubat 2010
- 12.626
- 19
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.021
ebhar geçen gün yoğutla ilgili bişey yazmıştım okudun mu onu canım.sen ne düşünüyorsun diycektim.
ben diyet uygulayamayacağım sanırım kızlar ya ..çok zor geliyor bana yani..
hoşgeldin angel nasılsın?kızlarrrrrrrrrrrrrr meraba bu neya dünden beriolmuş gene bilmem kaç sayfa yetşemyrm walla kakule naber kız
benimde fsh 3.27 çıktı adetin ikinci günü.hazır konusu açılmışken bende sorayım bari beyaz melek.bu değerde normal mi sence canım??
aslında kan vermek çok faydalıymış benim eşim sonradan bi arkadaşının gazıyla vermişti kızılaya kızılay altı ayda bir msj yolluyo kan ver die çağırıyodün eşim diyodu 3 ayda bir kan vermek iyiymiş kan yenilenirmiş arada gidiyo kan vermeye 1 ay önce verse olurmu acaba
Ebhar sana kesinlikle katılıyorum..sen hatta tartışma sırasında kızlar banlanıcaz dediğinde ben kesinlikle banlanacağımı düşündüm..ama ona ragmen yazdım yazdıklarımı..neden? çünkü hayatta tahammül edemiyeceğim bir sey varsa oda haksızlık ve birilerinin birilerini aşağılaması...eger o sayfalara dönüp bakarsan cnm bana söylenmiş tek kelime yoktu..yani o sivri zeka sizin yazdıklarınıza istinaden yazıyordu o aşağılamaları ve bende daha fazla dayanamadım..yani size o şekilde söylemesine dayanamadım..çünkü biz burada birşeyler paylaştık ve buradaki tüm insanlara çok değer veriyorum:) çünkü herkes doğal yalansız...herkes Allah a duacı...
eğer 15 gün banlanacağımı bilsem o hadsize haddini bildirirdim..kimsenin kimseyi aşağılamaya hakkı yoktur..böylelerine haddini bildirmemek susmak benim mizacım değil cnm..
site yönetimine gelince söylediğim gibi bende bekliyordum banlanmayı ama yapmadılar..yeniyim diye herhalde....ama sizin gibi değerli bilgilere sahip olanların banlanması yerine ben banlanmayı tercih ederdim..bunu tüm samimiyetimle söylüyorum..
ehbar deniz tuzumu himalia tuzumu sence hangisini tercih edeli ikissinidde kullanalımmı ne dersin
daha önce kimden okuduğumu hatırlamıyorum ama en son kan verenin cinsiyeti oluyor denmişti cnm...yani 3 ay önce bile olsa en son kan veren oluyor..
cnm canını sıkmak istemem ama şöle bi durum var
senin kulklandıgın catlatma ignesinin icinde hcg hormunuda var.ve bu hormon dan dolayı idrarda cift cizgi cıkabiliyorrr
ama inşallahh seninkiii bebekten dolayı cıkmış cizgidirr
hakkında hayırlısı olsun inşallahh
inşallah bebiştendir canım ya hadi bakalım yarın netleşir herşey
ezelcim aslında benim hep sol tarafım ağrıyo sağda pek bişey hissetmiyorum ama yumurta takibi yaptırırken sağdan çatladığı aylarda da hep solum ağrıdı??
kızımda da hep sol tarafım ağırdı diye hatırlıyorum
ezelcim aslında benim hep sol tarafım ağrıyo sağda pek bişey hissetmiyorum ama yumurta takibi yaptırırken sağdan çatladığı aylarda da hep solum ağrıdı??
kızımda da hep sol tarafım ağırdı diye hatırlıyorum
hoşgeldin angel nasılsın?
iyiym cnm saol sen nasılsın? walla okuyom biişi anlamıyrm yumurta çatlatma nası oluyo kız erkek alakası warmı anlatın bana yaaa
cnm ben alışgınmım ban yemeyee:) cokta tınnnn
bugün yine aynı şekilde tartışma olsun yine aynı şekilde sivri konuşurumm,isterlerse süresiz banlasınlar kimin umurunda:125:
ayyy hadi inşallah güzel haberler alırız:89:cnm bunu bılıyodum iğne olduktan 2-3 gün sonra yaptım bilerek burayada yazdım hatta bılerek onda bırak çifti sılık bıle cıkmadı
tabıı inşallah hayırlısı böyle bır sey yoktur yınede
bende sağda yumurtam ve daha çok solda hıssettım sancılarımı dr sordum yansıma sancısı demıstı
kızlar 1 saat kaldı
ohhhhhhho zaman pek ilgili değil yumurtanın tarafıyla
gayet iyi cnm ama bu değer tek başına bişey ifade etmiyor..diyer hormon testleri ile birlikte değerlendirilmesi daha uygun olur canım..benimde fsh 3.27 çıktı adetin ikinci günü.hazır konusu açılmışken bende sorayım bari beyaz melek.bu değerde normal mi sence canım??
sen erkek cocuk dietini biliyonmu ki zor gelsin???
normal yedigimiz şeyler vadır bu diette.sadece bi kac besin yemiceksin belli süre.
gerci senin erkek cocuk isteginde cok yok.yum günü tek ilişki dene soncularını bizde görelim
hoşbuldukk kakuşcuuumm nasılsın?? bak fshımı sormuştum,cvp alamadım.senin bi fikrin var mı acep??
yaa kakule fshı mshı bilemiycemde benim dün adeti takiben 8inci günümdü.zaten 6. günde akıntı fln tamamen bitmişti.kuruydum hatta kupkurudün nası olduysa akşam gayet ıslaktım,hatta sabah şeffaf akıntıda vardı..nolluuyo daha 16. gün değil 18. gün değil:)) bu ay ateşte takip etmiyorum valla,kafam rahat.gün aşırı ilişki tekniğini uyguluyorum bu seferde.benimkinin bundan haberi yok.sadece yeter artık diyesi geliyo bazen.ne söylüyosanız yapıyorum.bendede yok ööle orgazm zevk mevk tööbeler tööbesi yaa neler anlatıyorum ama ööle işte popomun altında yastık,tavuk gibi bekliyorum.keçiboynuzuda kız bebek için işe yarıyomuş galiba,bilmiyodum ama eşime her akşam bi kaşık yediriyodum.vaziyet bu şimdilik..zaman geçmek bilmiyo
iyiym cnm saol sen nasılsın? walla okuyom biişi anlamıyrm yumurta çatlatma nası oluyo kız erkek alakası warmı anlatın bana yaaa
eşinin sag yumurtasıyla senin sag yumurtanı tokuşturcann,ve senin yumurtan çatlıcakk.buna yumurta çatlatma olayı deniyor
hoşbuldukk kakuşcuuumm nasılsın?? bak fshımı sormuştum,cvp alamadım.senin bi fikrin var mı acep??
yaa kakule fshı mshı bilemiycemde benim dün adeti takiben 8inci günümdü.zaten 6. günde akıntı fln tamamen bitmişti.kuruydum hatta kupkurudün nası olduysa akşam gayet ıslaktım,hatta sabah şeffaf akıntıda vardı..nolluuyo daha 16. gün değil 18. gün değil:)) bu ay ateşte takip etmiyorum valla,kafam rahat.gün aşırı ilişki tekniğini uyguluyorum bu seferde.benimkinin bundan haberi yok.sadece yeter artık diyesi geliyo bazen.ne söylüyosanız yapıyorum.bendede yok ööle orgazm zevk mevk tööbeler tööbesi yaa neler anlatıyorum ama ööle işte popomun altında yastık,tavuk gibi bekliyorum.keçiboynuzuda kız bebek için işe yarıyomuş galiba,bilmiyodum ama eşime her akşam bi kaşık yediriyodum.vaziyet bu şimdilik..zaman geçmek bilmiyo
eşinin sag yumurtasıyla senin sag yumurtanı tokuşturcann,ve senin yumurtan çatlıcakk.buna yumurta çatlatma olayı deniyor