- 12 Nisan 2008
- 2.268
- 3
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.101
cnm bence ii degerinnn hayırlı olsun tekrarrr
pko luum diyordun ama burası sana ugurlu geldi ilk denemedee tutturdun bebişi
inşallahhh canımmm yaa akşam görümceme gidicez ben eşime yalnızken söylemeyı düşünüyordummm napcammmmmmmmmmmmm zaten şuanda sırıtıyorum süreklı nasıl tutucam kendımı
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
HA---Mİİİ-LEEEE--YYİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:81::81::81::81: :18::18::18::18::18: :26::26::26::26::26:
İNANAMIYORUMMMM TAM 3Ü 1 GEÇE ÇIKMIŞ ZATEN AMA BEN AKILLISI kızlık soyadımı söledım onlarda soy ısım harf sırasına göre diziyorlarmışş
ALLAH IMM SANA ŞÜKÜRLERR OLSUNNN SADECE SİZ BİLİYORSUNUZ ŞİMDİİLİKKKKKK
HA---Mİİİ-LEEEE--YYİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:81::81::81::81: :18::18::18::18::18: :26::26::26::26::26:
İNANAMIYORUMMMM TAM 3Ü 1 GEÇE ÇIKMIŞ ZATEN AMA BEN AKILLISI kızlık soyadımı söledım onlarda soy ısım harf sırasına göre diziyorlarmışş
:
hayırlı uurlu olsun iğne kardeşimmm
maşallah canım çok sevindim allah tamamını erdirsinn çok güzel bu haber bu herşey gönlünce olsun güzel anne
gitmeseniz olmuyo mu ya bence de yalnızken söyle
rahatsızım fln de
:
hayırlı uurlu olsun iğne kardeşimmm
CANIIIMM ÇOk ÇOK ÇOK SEVİNDİM......Allahım sana nur topu gibi saglıklı ahlaklı hayırlı bir evlat versiinnn...eşine yüz yüzeyken söyle kız daha heyecanlı olur....:))tepkileri görmek süper oluyooo:)
darısı sana canım kardesım
darısı sana canım kardesım
darısı başınaa canımm inşallah canı gönülden söylüyorumm bunu inşallah sende ilk yumurta takıbınde hamıle kalırsınn cnmmm çok sevıyorum senı iğne kardesımm
amınn canımmm amınn darısı başına inşallahhhh inşallah hayırlı evlatlar nasıp etsin rabbiim
aminnnnnnnnnn
kakule senin degerin 19 mu cıkmıştı??
ayyyy süperrrr hamileler çoğalıyorrrr ayyy benimde cnm çekti temmuza kadar beklemesem mi yahu kocişe süpriz ya farklı bişeyler ne güzel ne güzelKIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
NOOldu kızlar herkes sustuuuu
ayyyy süperrrr hamileler çoğalıyorrrr ayyy benimde cnm çekti temmuza kadar beklemesem mi yahu kocişe süpriz ya farklı bişeyler ne güzel ne güzel
minietek cok sevindim bende allah kucağına almayı nasıp eder işallah. ilk bebeğinmi
dur kız valla gözlerim dolduuuu
çoooooooooooooooook sevindim tebrikler mini eteeeeeeeeek