bebek cinsiyet belirleme..

cnm bence ii degerinnn hayırlı olsun tekrarrr
pko luum diyordun ama burası sana ugurlu geldi ilk denemedee tutturdun bebişi

evet cnm takıp ettıgım 3 topık var hepsıne de yazdım şimdii hepiniz desteklerınız için sağolluun çıldırıcam sevinçtenn 2-3 saat önce bebeği olmayan bır arkadaşımın hamıle oldugunu söyledı annem nasıl sevındımm şimdı benı söylesem kadın bayılcakkkk

:

hayırlı uurlu olsun iğne kardeşimmm

CANIIIMM ÇOk ÇOK ÇOK SEVİNDİM......Allahım sana nur topu gibi saglıklı ahlaklı hayırlı bir evlat versiinnn...eşine yüz yüzeyken söyle kız daha heyecanlı olur....:))tepkileri görmek süper oluyooo:)

:

hayırlı uurlu olsun iğne kardeşimmm

darısı başınaa canımm inşallah canı gönülden söylüyorumm bunu inşallah sende ilk yumurta takıbınde hamıle kalırsınn cnmmm çok sevıyorum senı iğne kardesımm

amınn canımmm amınn darısı başına inşallahhhh inşallah hayırlı evlatlar nasıp etsin rabbiim

darısı sana canım kardesım

aminnnnnnnnnn

minietek kız tek maçta golü atıverdin kızzzz....1-0 olsun bizin olsun hesabıı:)))))

sen vagina duş yapmışmıydın ??

dur kız valla gözlerim dolduuuu

çoooooooooooooooook sevindim tebrikler mini eteeeeeeeeek

ayyyy süperrrr hamileler çoğalıyorrrr ayyy benimde cnm çekti temmuza kadar beklemesem mi yahu kocişe süpriz ya farklı bişeyler ne güzel ne güzel

canım allah tamamına erdirsin çok sevindim

minietek cok sevindim bende allah kucağına almayı nasıp eder işallah. ilk bebeğinmi

evet cnm ilk bebeğim 1,5 yıllık evlıyım ve ılk kez korunmadan ilişkiye girdik eşimle bu ay ayrıca bende polıkıstık over teshısı kondu 2 ay önce yok cnm ılk ay oldugundan hıc bırsey yapmadım elaranın dıetı harıcınde tabbı

folıc asıt metformın bebek aspırını benexol arada çinko a-c-e vıt karısımı

İNAN ÇOKK İSTİYORDUM AMA UMUDUMMM YOKRUU BU KADAR ÇOKK

EN ÇOK SAĞLIKLI BESLENMEYE DIKKAT ETTIM PASTA ÇÖREK KURABIYE HAMBURGER FALAN YOK HEP EV YEMEĞİ YEDIM

dur kız valla gözlerim dolduuuu

AĞLA CANIM AĞLA AMA KENDI MUTLU HABERINI ALDIĞINDA SEVINCTEN AĞLAA

çoooooooooooooooook sevindim tebrikler mini eteeeeeeeeek

ÇOK SAĞOL CANIMMM DARISI BAŞINAAA İNŞALLAHHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…