bebek cinsiyet belirleme..

canım seninde değerin gayet iyi merak etme belki bu ay erken yumurtluyorsundur sen çalış bakalım :)

Ezelcim saol canım:)belki geçen ay yediğim ballı tarçınlı karışımın sonucu olabilir bu.sende de bi etkisi oldu mu?bu ay cesaret edip yapamadım.

strese giriyorum diyet deyince herşeyden uzak kalacakmışım gibi gelir

canım bende öyle bırebır uygulamadım ama normalde kırmızı et sevmem bu ara kırmızı et ağırlıklı yedım muz patates potakal suyu bunlar çok kolay her an bulabılceğimiz şeylerr

tabi nar kızmı erkek mi için bilmiyorum ama bu kış en çok yedıgım meyva narrrrr :KK66::KK66::KK66::KK9::KK9::KK9::KK9:

Ezelcim saol canım:)belki geçen ay yediğim ballı tarçınlı karışımın sonucu olabilir bu.sende de bi etkisi oldu mu?bu ay cesaret edip yapamadım.

evet canım bende geçen ay zamanında çok güzel bir yumurta gelişmesini sağladı ve çatlattı tabiki Allahın izniyle ve adetimde 30 günde geldi inşaAllah böyle devam eder

minietekkk sonucun cıkmasına az kaldııı ,bugün kesin vercekelr sonucu dimii
inşallah güzel habetelrle gelirisin
ateş tablonu koysana bi

damlacım inan ben o fsh falan bilmiyorum ama bekle bilen biri cevalar eminim.kız yoksa erken mi yumurtlıycan olur olur benimde 9 unda başlar 11. gün çatlar.sen bu ara şu çörek otu kürü falan yaptıysan olgunlaşmış olabilir.
hadi bakalım çalış inşallah sonucunu alırsın.[/QUOTE]

tamda ezele yazmıştım aynı şeyi kakule.bu ay yapmadım o karışımı.ama geçen ay yapmıştım ve sabah akşam yemiştim.bu ay yumurtlamama etkisi olmuş olabilir belki.bilemiyorumki:kk77:
çalışıyorumda..zaten okulda bu kadar çok çalışsam bu kadar istikrarlı olsam bölüm birincisi olurdum heralde:76::KK9:

evet canım bende geçen ay zamanında çok güzel bir yumurta gelişmesini sağladı ve çatlattı tabiki Allahın izniyle ve adetimde 30 günde geldi inşaAllah böyle devam eder

aynen ezel!!!benimde adetim normalde 32 günde bir olup 33. günde gelirdi.bu ay 30. günde geldi.çok şaşırdım hatta noluyoruz diye.30 günde sabit kalır mı tatlım sence??bide sen bu ayda yaptın mı o karışımı??

tamda ezele yazmıştım aynı şeyi kakule.bu ay yapmadım o karışımı.ama geçen ay yapmıştım ve sabah akşam yemiştim.bu ay yumurtlamama etkisi olmuş olabilir belki.bilemiyorumki:kk77:
çalışıyorumda..zaten okulda bu kadar çok çalışsam bu kadar istikrarlı olsam bölüm birincisi olurdum heralde:76::KK9:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

senin de varya dünyadan haberin yok:KK1:
hamile kalmak için önce yumurtlaman sonra o yumurtanın çatlaması lazım ondan bahsediyoruz.benim bu günlerde çatlıycak da

yawrum onu biliyruz heralde aşk olsun iice şey yaptınız cinsel hayat süper ona dicek yok nebiliyim bilmediğim yeni bi yöntem çıktıda benimmi haberim yok dedim:KK1::KK1:

aynen ezel!!!benimde adetim normalde 32 günde bir olup 33. günde gelirdi.bu ay 30. günde geldi.çok şaşırdım hatta noluyoruz diye.30 günde sabit kalır mı tatlım sence??bide sen bu ayda yaptın mı o karışımı??yumurtlama günümüz 18. gün mü olacak 16. gün mü:KK59:amaannn zaten 12,14,16,18,20. gün olarak düşünüyodum.16. günde olsa 18.de bişey değişmez gerçi.

canım bende öyle bırebır uygulamadım ama normalde kırmızı et sevmem bu ara kırmızı et ağırlıklı yedım muz patates potakal suyu bunlar çok kolay her an bulabılceğimiz şeylerr

tabi nar kızmı erkek mi için bilmiyorum ama bu kış en çok yedıgım meyva narrrrr :KK66::KK66::KK66::KK9::KK9::KK9::KK9:

et,patates,muz,portakal suyu bana uyar onları çok yemeye dikkat ederim :))

yawrum onu biliyruz heralde aşk olsun iice şey yaptınız cinsel hayat süper ona dicek yok nebiliyim bilmediğim yeni bi yöntem çıktıda benimmi haberim yok dedim:KK1::KK1:

angel ve damla lütfen alıntı yaparken silmeyin mesajlar karışıyor birbirine:KK34:

tamaam canım cinsel hayatın süpermiş ya bildiğimiz yumurta çatlaması işte başka önemli bişii yok yani:KK34:

aynen ezel!!!benimde adetim normalde 32 günde bir olup 33. günde gelirdi.bu ay 30. günde geldi.çok şaşırdım hatta noluyoruz diye.30 günde sabit kalır mı tatlım sence??bide sen bu ayda yaptın mı o karışımı??yumurtlama günümüz 18. gün mü olacak 16. gün mü:KK59:amaannn zaten 12,14,16,18,20. gün olarak düşünüyodum.16. günde olsa 18.de bişey değişmez gerçi.

canım 30 sa 30 dan 14 çıkarıyorsun yani 30-14=16 gibi

valla ööle bak..benimki 'ohh oh stresliyim stresliyim,şimdi stresimi atıcam' diye yatağa giriyo,bende 'bebeği düşünmiycem bebeği düşünmiycem ama Allahım sen yinede bebeğimizi karnıma gönder!' diye..bu kadar çaba,bu kadar motivasyon üniversitedeyken bende olaydı bende erasmusla beleş İtalyaya giderdim:KK9:lisede inekleyince,üniversitede gevşemiş oluyo insan..

X