-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.081
yok cnm yaptırmadım henüzz
su çiçegi aşsıı yaptırdım ben özel aşı olarakk
ayrıca hepatit a aşısını 2 yaşından sonra stedigin zaman yaptırabiliyorsun.6 ay arayla 2 doz olarak yapılıyor
yani gec kalmadın istedigin zmaan yaptırabilriisn
neka güzel bi yüklümüz daha oldu hayırlı olsun canımkızlarr günaydınnn
hayal değilse eğer çokçokçok silik çift çizgi sevinemedimde şuan üzülemedimde eşimede söylemiyorm şimdilik kan tahlilini beklicem
biliyorm ben demiştim daha önce çooookk silik olsada gebelik var demek diye ama çokk silik yaa güya erken gebelik testi yarın adet günüm kanı bugün vericem
Allah ım inşş hamileyimdir
Ebhar nerdesin kiz deprem agir geldi kalkamadin mi yataktan .............
bizde direk ilişki uzatmaya gerek yok
suçiçeğini ben de yaptırmıştım 1 yaşında..iyi bari yaptiriym hasta değilken..kreşe falan başlayınca riskli..
bugün ara verelim diyorum ama bugünde mi olsa karar veremedim hani günaşırı iyi falan diyorlar ya o yüzden
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ha---miii-leeee--yyiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:81::81::81::81: :18::18::18::18::18: :26::26::26::26::26:
Inanamıyorummmm tam 3ü 1 geçe çıkmış zaten ama ben akıllısı kızlık soyadımı söledım onlarda soy ısım harf sırasına göre diziyorlarmışş
allah ımm sana şükürlerr olsunnn sadece siz biliyorsunuz şimdiilikkkkkk
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
HA---Mİİİ-LEEEE--YYİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:81::81::81::81: :18::18::18::18::18: :26::26::26::26::26:
İNANAMIYORUMMMM TAM 3Ü 1 GEÇE ÇIKMIŞ ZATEN AMA BEN AKILLISI kızlık soyadımı söledım onlarda soy ısım harf sırasına göre diziyorlarmışş
ALLAH IMM SANA ŞÜKÜRLERR OLSUNNN SADECE SİZ BİLİYORSUNUZ ŞİMDİİLİKKKKKK
HA---Mİİİ-LEEEE--YYİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:81::81::81::81: :18::18::18::18::18: :26::26::26::26::26:
İNANAMIYORUMMMM TAM 3Ü 1 GEÇE ÇIKMIŞ ZATEN AMA BEN AKILLISI kızlık soyadımı söledım onlarda soy ısım harf sırasına göre diziyorlarmışş
yahu sık ilişki olayı bende tutuyo 2 kızımda sık ilişki ile oldu tek kale maç devamlı olduydu o ay sonuç 2 tane gül şimdiki hamişliğimde ise tek ilişki o ay 2 defa olmuştur en fazla nasılda dayanmışız:98:
tebriklerr hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişini
allah iyiliğini versin kız tek kale maç ne demek
o zaman bugün de sabahlar olmasın
Sağolllun kızlarrr bu kadar mutlu oluppp kimseye söylememek ne kadar farklı bir duyguymuşş
sonuç 62 çıktı iyimiiiiiiiiiiiiiiiiiii