bebek cinsiyet belirleme..

suçiçeğini ben de yaptırmıştım 1 yaşında..iyi bari yaptiriym hasta değilken..kreşe falan başlayınca riskli..

bugün ara verelim diyorum ama bugünde mi olsa karar veremedim hani günaşırı iyi falan diyorlar ya o yüzden

neka güzel bi yüklümüz daha oldu hayırlı olsun canım
Ebhar nerdesin kiz deprem agir geldi kalkamadin mi yataktan .............

bizde direk ilişki uzatmaya gerek yok

ayyy umut duruyon duruyon bi laf sölüyon kopuyom burda

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

HA---Mİİİ-LEEEE--YYİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:81::81::81::81::18::18::18::18::18::26::26::26::26::26:

İNANAMIYORUMMMM TAM 3Ü 1 GEÇE ÇIKMIŞ ZATEN AMA BEN AKILLISI kızlık soyadımı söledım onlarda soy ısım harf sırasına göre diziyorlarmışş

ALLAH IMM SANA ŞÜKÜRLERR OLSUNNN SADECE SİZ BİLİYORSUNUZ ŞİMDİİLİKKKKKK

bugün ara verelim diyorum ama bugünde mi olsa karar veremedim hani günaşırı iyi falan diyorlar ya o yüzden

yahu sık ilişki olayı bende tutuyo 2 kızımda sık ilişki ile oldu tek kale maç devamlı olduydu o ay sonuç 2 tane gül şimdiki hamişliğimde ise tek ilişki o ay 2 defa olmuştur en fazla nasılda dayanmışız:98:

Hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tatlıııımmm yaaaaaaa

canımmmmm çok ama çoookkk sevindimmmm..

Allahh sağlıkla kollarınıza almayı nasip etsin...
Darısı başımızaaaaaaaaaaa

aaaaaa çok güzellllll tebrikler canım allah tamamına erdirsin inşallah

aaaaaaaaaaaaaaa
süperr yaaaa
cnm cok tebrikk ederimmmmmm Allah tamamına erdirsinnn
belirtilerin ben hamileyim diyordu zatennn

oh oooooooohhhhhhhh gözünaydın kucağına almayı nasip etsın yaradanım

Sağolllun kızlarrr bu kadar mutlu oluppp kimseye söylememek ne kadar farklı bir duyguymuşş

sonuç 62 çıktı iyimiiiiiiiiiiiiiiiiiii

allah ımmmmmmmm eşimin yüzünü görmeyi istiyorum annemmmmi

allah iyiliğini versin kız tek kale maç ne demek
o zaman bugün de sabahlar olmasın

tebriklerr hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişini

minietekkk cnm şuanki heyecanını anlıyorum ama sana nacizane bi tavsiyem varr
2 gün daha bekleee tekrar kan testi yaptır sonucun güzell artmışsa ozaman eşine ve yakınlaraına sölersinn

maşallah canım çok sevindim allah tamamını erdirsinn çok güzel bu haber bu herşey gönlünce olsun güzel anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…