bebek cinsiyet belirleme..

angel ve damla lütfen alıntı yaparken silmeyin mesajlar karışıyor birbirine:KK34:

tamaam canım cinsel hayatın süpermiş ya bildiğimiz yumurta çatlaması işte başka önemli bişii yok yani:KK34:

yukarda çok yazı birikiyo diye silmiştim.tamam canikom,silmem bi daha:KK34:

valla ööle bak..benimki 'ohh oh stresliyim stresliyim,şimdi stresimi atıcam' diye yatağa giriyo,bende 'bebeği düşünmiycem bebeği düşünmiycem ama Allahım sen yinede bebeğimizi karnıma gönder!' diye..bu kadar çaba,bu kadar motivasyon üniversitedeyken bende olaydı bende erasmusla beleş İtalyaya giderdim:KK9:lisede inekleyince,üniversitede gevşemiş oluyo insan..
evet yaa biz çok fenayız isteyince elimizden bişey kurtulamıyor.

hımm ii bakalım .neyse kızlar ben çıktım size ii sohbetler:92:
güle güle
yukarda çok yazı birikiyo diye silmiştim.tamam canikom,silmem bi daha:KK34:
:KK54::KK54::KK54::KK54:
bakalım yarınki test sonuçlarım nasıl çıkacak çok heycanlıyım

hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın

cnm ateşin gayet güzel.senin regli gününde gecmiş oluyor dimi.buna göre hamiş olma ihtimalin yüksekk
daha önceden regli zamanı ateşini ölcmüşmüydün hiç?
yani regli oldugunda ateşin kaca düşüyor onu merak ettim.

yok cnm regl zamanı ateş ölçmedim hiç yarın regl günüm

ebharcım alakasız olcak ama sen kızına hepatit a aşısı yaptırdın mı, 2 yaşında yapılması lazımdı..geç mi kaldım acaba ya yaptırmadım ama önemli aslında ihmal ettim

aynen ezel!!!benimde adetim normalde 32 günde bir olup 33. günde gelirdi.bu ay 30. günde geldi.çok şaşırdım hatta noluyoruz diye.30 günde sabit kalır mı tatlım sence??bide sen bu ayda yaptın mı o karışımı??yumurtlama günümüz 18. gün mü olacak 16. gün mü:KK59:amaannn zaten 12,14,16,18,20. gün olarak düşünüyodum.16. günde olsa 18.de bişey değişmez gerçi.

bilmiyorum bakalım ben bu ayda kullandım ne olacak görücez benim ilk kullandığım ay 16. gün yumurtam çatladı 11. gün 16mm olmuştu

Son düzenleme:
ebharcım alakasız olcak ama sen kızına hepatit a aşısı yaptırdın mı, 2 yaşında yapılması lazımdı..geç mi kaldım acaba ya yaptırmadım ama önemli aslında ihmal ettim

yok cnm yaptırmadım henüzz
su çiçegi aşsıı yaptırdım ben özel aşı olarakk

ayrıca hepatit a aşısını 2 yaşından sonra stedigin zaman yaptırabiliyorsun.6 ay arayla 2 doz olarak yapılıyor
yani gec kalmadın istedigin zmaan yaptırabilriisn

kakuleee sizin denemeler devame diyormu halaa??
ilişki günelrini yazsana tekrar listeye eklemeyi unutmuşum

evet canım ediyor akıntım bugün başladı kasık ağrısıda ama uzayan akıntı muhtemelen cuma gelir diye düşünüyorum.
20-21-22-24 ilişki günleri

X