-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.001
canım doktoruna bide sorsana bu konuyu sağ yumurtalığın etkisiz varmı diye
ben sordum kesinlikle böyle bişey yok dedi
kız buradan anlıyoruzki tövbe yaa böyle şeyleri konuşmak biraz garip geliyo bana ama burada serbest ..sen eşinden önce orgazm oluyosun ve ön sevişmeyi uzun tutuyonuz kız bebek için ön sevişme falan yok anacımm..direkt olaya giriyosun derin ilişkide yok..ben ilk kızı böyle tutturdum cnm..bunları bana kaynanam söylemişti:)
CNM AYNEN INANKI BENIM ESIMDE ÖLE INAN 12 SENELIK EVLILIK HAYATIMIZDA
BIR KERE BILMEM KÜS OLDUGUMUZU RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN
VALLA BENDE COK KORKUYOM AMA INAN SIRF ESIM ICIN COK ISTIYOM
RABBIM INS NASIP EDER CNM YA
bende akşam marketten arı poleni aldım oda çok alkaliymiş öyle demişti Elara
portakal aldım iki file sıkmalık sabah sıktık içtik iki filede limon aldım akşamada stevia ile limonata yapıcam inşaAllah
bide peynire o kadar hasret kaldım ki bende dayanamadım keçi peyniri aldım normal inek ve koyun peynirine göre daha az asidikmiş bu sabahta peynir zeytin domates salatalık dörtlüsünün tadını çıkarttım
her gün mutlaka kivi yiyorum çok alkaliymiş
ne güzel maşallah allah banada nasip eder inşallah bir tane lüle şaçlı bir prenses yaaarabbbimmm:93::93:
cnm ben 3 tane doktora ve tüp bebek servisinde çalışan yeni doğan uzmanı bir yengem var ona sordum asla böyle bişey yok dediler hatta yengemin sol yumurtalığı kızına hamile kalmadan önce alınmış ve tabii doğal olarak sağ yumurtalığı ile hamile kalmış 18 yaşında 1 kızı var doktorumda sağ yumurtalığı ile 3.ye kızı olan hastam var benim olurmu öyle şey ayrıca tek yumurtalığı ile hem kızı hem oğlu olan hastalarımda var dedi.. yengemde ilişki zamanı ve diyetle şansını %80 artırabiliyosun dedi ama en önemlisi erkek bebek için yumurtlama zamanı tek ilişki dedi bunu zaten bizler biliyoruz
Ezel sen şu bioritimle erkeğe en yatkın ayı hesaplayabiliyor musun cnm yaa??bana da bir bakar mısın??
Kızlar bu arada erkek isteyenler kocalarınız kan vermeyi unutmasın hee!!
daha öncede yazdıgım gibi burdaki banlanma olayı cok adaletsizce yapılıyor
en sivri şeyelri yazan sen ve champion ,sizin kadar olmasada bide elara var:)
en az şeyi haskena yazmıştı ama o banlandıı
o nedenle adminlerin kararlarına saygı göstermiyorum
kız buradan anlıyoruzki tövbe yaa böyle şeyleri konuşmak biraz garip geliyo bana ama burada serbest ..sen eşinden önce orgazm oluyosun ve ön sevişmeyi uzun tutuyonuz kız bebek için ön sevişme falan yok anacımm..direkt olaya giriyosun derin ilişkide yok..ben ilk kızı böyle tutturdum cnm..bunları bana kaynanam söylemişti:)
aslında kan vermek çok faydalıymış benim eşim sonradan bi arkadaşının gazıyla vermişti kızılaya kızılay altı ayda bir msj yolluyo kan ver die çağırıyodün eşim diyodu 3 ayda bir kan vermek iyiymiş kan yenilenirmiş arada gidiyo kan vermeye 1 ay önce verse olurmu acaba
yaa ben bunu bilmiyordum benim kocada bikeç önce verdi bilsem verdirmezdimnolucak şimdi
mrb kızlar ben geldim ,ben pazartesi diete başlamaya kara verdim şimdi ev süpürüyodum mola verdim son kahvemide içtim bana dua edin
amin inşaAllah canımmmm cümlemize İNŞAALLAHoo maşallahh ezell.herkese örnek olsun bu kararlılıgınn
inşallahh emeklerinin karşılıgını alırsınnn
aslında kan vermek çok faydalıymış benim eşim sonradan bi arkadaşının gazıyla vermişti kızılaya kızılay altı ayda bir msj yolluyo kan ver die çağırıyodün eşim diyodu 3 ayda bir kan vermek iyiymiş kan yenilenirmiş arada gidiyo kan vermeye 1 ay önce verse olurmu acaba
himaliya tuzunu suda erittikten ve yemek piştikten sonra ilave edebiliyorsu.kaynamakta olan yemege katarsan içindeki mineraller kaybolurrcnm fıyatı onemlı degılde hımelıya tuzumu daha ıyı acaba elaracım
yardım cnm?
himalaya tuzunu ben kullanıyorum sadece içme suyuna katıyorum, içinde 80 küsür mineral barındırıyo
alkali yapma özelliği de var
hoşgeldingünaydın arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bu arada arı poleni kilo aldırmaz mı?
yumurtayı deneyen berra ve matematikbu yumurtayı bi boncuk denemiş geçmişte googlede o söledikleri yabancı siteye baktım hani yapanlar var ama çok fazla sonuç bulamadım ben ya yapanların neleri oldu var ama tatmin edici bi rakam gibi gelmedi burdada yapan yok
ilk denemesinde yumurtayı denedi canım hatta çok ağrı yapıyo demişti hamile kalamadı o ay
hatta kızılaya kan verince önce mutlaka test yapılıyo her kanı almıyolar benim bi tanıdığımın rahatsızlığı vardı 6 ayda bir kan veriyodu tahlillerini öle yaptırıyodu
daha öncede yazdıgım gibi burdaki banlanma olayı cok adaletsizce yapılıyor
en sivri şeyelri yazan sen ve champion ,sizin kadar olmasada bide elara var:)
en az şeyi haskena yazmıştı ama o banlandıı
o nedenle adminlerin kararlarına saygı göstermiyorum
hoşgeldin
yumurtayı deneyen berra ve matematik
karbonatı deneyen momof,boncuk
bahsettigin kişi boncuk degil berra
ilk denemede de yumurtayı denedi ama hamile kalamdı.ikinci denemede tekrar yum denedi hamiş kaldı
canım bence normal guruptasın sakın sıkma canını..1 lik değerler bile çok önemli doğurganlıkta
yani 8-9 olması biraz risk teşkil eder..senin 6 civarı yani gayet normal..
bende bir gün kan vermeye gitmiştim tahlil yaptılar ok dediler kan alıcaz ama doktor bana şöyle bir baktı kaç kilosun sen dedi 50 kiloyum dedim bak doğru söyle 50 kilonun altından almıyoruz dedi 50 kiloyum dedim çık tartıya dedi çıktım 47 kilo almadılar