bebek cinsiyet belirleme..

canım doktoruna bide sorsana bu konuyu sağ yumurtalığın etkisiz varmı diye
ben sordum kesinlikle böyle bişey yok dedi

cnm ben 3 tane doktora ve tüp bebek servisinde çalışan yeni doğan uzmanı bir yengem var ona sordum asla böyle bişey yok dediler hatta yengemin sol yumurtalığı kızına hamile kalmadan önce alınmış ve tabii doğal olarak sağ yumurtalığı ile hamile kalmış 18 yaşında 1 kızı var doktorumda sağ yumurtalığı ile 3.ye kızı olan hastam var benim olurmu öyle şey ayrıca tek yumurtalığı ile hem kızı hem oğlu olan hastalarımda var dedi.. yengemde ilişki zamanı ve diyetle şansını %80 artırabiliyosun dedi ama en önemlisi erkek bebek için yumurtlama zamanı tek ilişki dedi bunu zaten bizler biliyoruz

bizde direk ilişki uzatmaya gerek yok

CNM AYNEN INANKI BENIM ESIMDE ÖLE INAN 12 SENELIK EVLILIK HAYATIMIZDA

BIR KERE BILMEM KÜS OLDUGUMUZU RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN

VALLA BENDE COK KORKUYOM AMA INAN SIRF ESIM ICIN COK ISTIYOM

RABBIM INS NASIP EDER CNM YA

maşallah cnm Allah daim etsin mutlugunuzuuu
benim eşimdee cok mülayimdir ama ben adamıı zıvanadan cıkarıyorum bazenn

oo maşallahh ezell.herkese örnek olsun bu kararlılıgınn
inşallahh emeklerinin karşılıgını alırsınnn

ne güzel maşallah allah banada nasip eder inşallah bir tane lüle şaçlı bir prenses yaaarabbbimmm:93::93:

ayyy inşallah bana da bana daaaa

ohhh valla içim rahatladı

Ezel sen şu bioritimle erkeğe en yatkın ayı hesaplayabiliyor musun cnm yaa??bana da bir bakar mısın??

Kızlar bu arada erkek isteyenler kocalarınız kan vermeyi unutmasın hee!!

aslında kan vermek çok faydalıymış benim eşim sonradan bi arkadaşının gazıyla vermişti kızılaya kızılay altı ayda bir msj yolluyo kan ver die çağırıyodün eşim diyodu 3 ayda bir kan vermek iyiymiş kan yenilenirmiş arada gidiyo kan vermeye 1 ay önce verse olurmu acaba

yaaa kızlarr niye banlandı nolduki yine geçmişi okuyorum ama oralara gelemedim demekki henüz anlamadım yani ne saçma yaaa ne varki yani şurda sohbet ediyoruz konuşuyoruz dertlerimizi aylaşıyoruz anlamadım gitti laigrima mı ne vardı onun yüzündenmi banada özelden msj atmiş garibim içinde patladı tabiii yedii kendini

yok anacım iki aydır denemelerde 5 dakkada beşiktaş taktiği uyguluyoruz

yaa ben bunu bilmiyordum benim kocada bikeç önce verdi bilsem verdirmezdimnolucak şimdi

ebhar geçen gün yoğutla ilgili bişey yazmıştım okudun mu onu canım.sen ne düşünüyorsun diycektim.

yaa ben bunu bilmiyordum benim kocada bikeç önce verdi bilsem verdirmezdimnolucak şimdi

canım ben cinsiyetle bir ilgisinin olup olmadığını bilmiyorum çok sağlıklıymış hatta peygamber efendimiz dolunayda kan verirmiş yanlış hatırlamıyorsam

anaaam ne kaynana var millette :86:
mrb kızlar ben geldim ,ben pazartesi diete başlamaya kara verdim şimdi ev süpürüyodum mola verdim son kahvemide içtim bana dua edin

hadi bakalım hayırlı olsuuuunnnnn

oo maşallahh ezell.herkese örnek olsun bu kararlılıgınn
inşallahh emeklerinin karşılıgını alırsınnn
amin inşaAllah canımmmm cümlemize İNŞAALLAH

evet ya benim kocişte işten güçten fırsat bulsa

Son düzenleme:
cnm fıyatı onemlı degılde hımelıya tuzumu daha ıyı acaba elaracım

yardım cnm?
himaliya tuzunu suda erittikten ve yemek piştikten sonra ilave edebiliyorsu.kaynamakta olan yemege katarsan içindeki mineraller kaybolurr
o nedenlee bu tuzdan faydalanmak istiyorsan suyun içinde eritip içcen yada yemek yerken az dökcen
tuzlu sudan.

deniz tuzunu ögütüp yemek pişerken yada sofrada ilave edebilrisn onda sorun olmaz.

himalaya tuzunu ben kullanıyorum sadece içme suyuna katıyorum, içinde 80 küsür mineral barındırıyo
alkali yapma özelliği de var

güneşin suya katmasının nedeni minerallerin kaybolmaması için.

hatta kızılaya kan verince önce mutlaka test yapılıyo her kanı almıyolar benim bi tanıdığımın rahatsızlığı vardı 6 ayda bir kan veriyodu tahlillerini öle yaptırıyodu

günaydın arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bu arada arı poleni kilo aldırmaz mı?
hoşgeldin

yumurtayı deneyen berra ve matematik
karbonatı deneyen momof,boncuk

ilk denemesinde yumurtayı denedi canım hatta çok ağrı yapıyo demişti hamile kalamadı o ay

bahsettigin kişi boncuk degil berra
ilk denemede de yumurtayı denedi ama hamile kalamdı.ikinci denemede tekrar yum denedi hamiş kaldı

hatta kızılaya kan verince önce mutlaka test yapılıyo her kanı almıyolar benim bi tanıdığımın rahatsızlığı vardı 6 ayda bir kan veriyodu tahlillerini öle yaptırıyodu

bende bir gün kan vermeye gitmiştim tahlil yaptılar ok dediler kan alıcaz ama doktor bana şöyle bir baktı kaç kilosun sen dedi 50 kiloyum dedim bak doğru söyle 50 kilonun altından almıyoruz dedi 50 kiloyum dedim çık tartıya dedi çıktım 47 kilo almadılar

Ebhar sana kesinlikle katılıyorum..sen hatta tartışma sırasında kızlar banlanıcaz dediğinde ben kesinlikle banlanacağımı düşündüm..ama ona ragmen yazdım yazdıklarımı..neden? çünkü hayatta tahammül edemiyeceğim bir sey varsa oda haksızlık ve birilerinin birilerini aşağılaması...eger o sayfalara dönüp bakarsan cnm bana söylenmiş tek kelime yoktu..yani o sivri zeka sizin yazdıklarınıza istinaden yazıyordu o aşağılamaları ve bende daha fazla dayanamadım..yani size o şekilde söylemesine dayanamadım..çünkü biz burada birşeyler paylaştık ve buradaki tüm insanlara çok değer veriyorum:) çünkü herkes doğal yalansız...herkes Allah a duacı...
eğer 15 gün banlanacağımı bilsem o hadsize haddini bildirirdim..kimsenin kimseyi aşağılamaya hakkı yoktur..böylelerine haddini bildirmemek susmak benim mizacım değil cnm..

site yönetimine gelince söylediğim gibi bende bekliyordum banlanmayı ama yapmadılar..yeniyim diye herhalde....ama sizin gibi değerli bilgilere sahip olanların banlanması yerine ben banlanmayı tercih ederdim..bunu tüm samimiyetimle söylüyorum..

hatırladım sonra canım yanlış yazmışım berraydı düzeltmiştim matematikte yumurtaylamı hamile kaldı ebhar

canım bence normal guruptasın sakın sıkma canını..1 lik değerler bile çok önemli doğurganlıkta
yani 8-9 olması biraz risk teşkil eder..senin 6 civarı yani gayet normal..

benimde fsh 3.27 çıktı adetin ikinci günü.hazır konusu açılmışken bende sorayım bari beyaz melek.bu değerde normal mi sence canım??

evet canım belli şartları var kan vermenin benim bi akrabam vaar o kadar zayıfki anlatamam kemikleri görünüyo testlerde kanı çok çıkıyo dr kesin kan vermelisin demiş kız iki ünite kan verdi vücudu fazla kan üretiyomuş sanırımondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…