- 7 Ocak 2011
- 797
- 0
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.981
anaaaaaaa gerçekten mi kız yani normaldede gün içinde mi nasıl yaniii
kızlarr merhabalar bu arada...okuyup cevaplarken unutmuşumm..ben pc den girmesemde telle sürekli takipdeyim:))o yüzden hep buradayım gibi bişey
kakule cn merhaba..hep ıslak derken..eger ilişki sırasında çok ıslanıyorsabu vaginanın ph ının yükselmesi anlamına geliyor bildiğim kadarıyla...ama gün içerisinde çok akıntın varsa(bazen koku) bu bir problem işaretide olabilir cnm..:44::44:
ben diyet uygulayamayacağım sanırım kızlar ya ..çok zor geliyor bana yani..
evet bak onu hiç bilmiyorum ama sanmıyorum öyle bi düzen olduğunu..hatta her iki taraftan da olabilir mi onu da bilmiyorum ama sonuçlarımı alıp dra gösterince soracağım bakalım bu durumu nasıl olduğunu
sonra size yazarım
evet bende diyet yapıyorum ama en çok yumurtlama zamanı tek ilişkiye inanıyorum Allahın izniyle tabiki beyaz melek bir ay soldan yumurtlarsan diğer ay sağdan yumurtlarsın öyle bişey var mı bu konuda bir bilgin var mı her ay aynı yumurtalıktan yumurtlama gibi bir durum olur mu_?
merhabaaaa kızlar nasılsınız:79::79::79::79:
beyaz melek sen ne dersin addetin 2. günü benim fsh 6,94 risk sınırındamı normal mi_?
sen erkek istiyodun di mi cnm??en azından proteyin ağırlıklı beslen gızzz..bide soda iç bariii
yok kız gün içinde değil deli
canım yok herzaman değil ilişki sırasında hiç kuru değilim demek istedim yani alkali mi oluyorum ben yaa off zaten zor tutuyorum kendimi:78:
kızlar ben gene soldan yumurtluyorum heralde sol tarafım çok ağrıyo yaaa
canım yokmuş bende epeyce baktım, ama şu kadarını söyleyebilirim en azından ben de öyle oldu. çatlamadan önceki ağrılar genelde çaprazdan geliyor çatladığında ise ben tam kendi yönünü hissediyorum. bu ay takip için gittiğimde ve 4 ay önce falanda kontrol için gittiğimde doktorun söylediği taraf ile doğrulamış oldum, tesadüf yada bana özgü olabilir ama....
hoşgeldin canım, ıslaklık alkali yapar sanırım ama benim kızımda da aynısı vardı bilmiyorum
kızlarr günaydınnn
hayal değilse eğer çokçokçok silik çift çizgi sevinemedimde şuan üzülemedimde eşimede söylemiyorm şimdilik kan tahlilini beklicem
biliyorm ben demiştim daha önce çooookk silik olsada gebelik var demek diye ama çokk silik yaa güya erken gebelik testi yarın adet günüm kanı bugün vericem
Allah ım inşş hamileyimdir
cnm canını sıkmak istemem ama şöle bi durum var
senin kulklandıgın catlatma ignesinin icinde hcg hormunuda var.ve bu hormon dan dolayı idrarda cift cizgi cıkabiliyorrr
ama inşallahh seninkiii bebekten dolayı cıkmış cizgidirr
hakkında hayırlısı olsun inşallahh
ezel 2
benim de hep sol tarafım ağrıyo neden bilmem..ama geçen ay sol tarafım çok ağırdı..dr um bu ay sağ yumurtan iyi gelişmiş sağdan yumurtlayacaksın dedi..
erkeğe en yatkın ay değilde günlerine bakarızEzel sen şu bioritimle erkeğe en yatkın ayı hesaplayabiliyor musun cnm yaa??bana da bir bakar mısın??
Kızlar bu arada erkek isteyenler kocalarınız kan vermeyi unutmasın hee!!
hıımmm anladıımmm nasıl ıslaklık kakuş böyle hani ayağa kalktığında süzülüyorr mu? yani kale dışı gol attığında bile ayıp oldu ama karşılaştırma açısındanyok kız gün içinde değil deli
canım yok herzaman değil ilişki sırasında hiç kuru değilim demek istedim yani alkali mi oluyorum ben yaa off zaten zor tutuyorum kendimi:78:
cadıezel 2
benim de hep sol tarafım ağrıyo neden bilmem..ama geçen ay sol tarafım çok ağırdı..dr um bu ay sağ yumurtan iyi gelişmiş sağdan yumurtlayacaksın dedi..
yok kız gün içinde değil deli
hıımmm anladıımmm nasıl ıslaklık kakuş böyle hani ayağa kalktığında süzülüyorr mu? yani kale dışı gol attığında bile ayıp oldu ama karşılaştırma açısından
benimde öyle olmuştu hep sol kasığım ağırıyor geçen ay doktora gittim yumoş sağdaydı senin kızından önce hangi kasığın ağrırdı hatırlıyormusun yada ağrı olurmuydu
hoş geldin haskena..
darısı Elaranın başına..
ya bende bekliyordum aslında banlanmayı..siz gidince tamam dedim.sıra bana gelicek..ama banlanmadım..anlamadım yani...baya üzerine gitmiştim aslında..neyse belki yeniyim diye görmezden gelmişlerdir...:)