bebek cinsiyet belirleme..

anaaaaaaa gerçekten mi kız yani normaldede gün içinde mi nasıl yaniii

yok kız gün içinde değil deli

canım yok herzaman değil ilişki sırasında hiç kuru değilim demek istedim yani alkali mi oluyorum ben yaa off zaten zor tutuyorum kendimi:78:

canım doktoruna bide sorsana bu konuyu sağ yumurtalığın etkisiz varmı diye
ben sordum kesinlikle böyle bişey yok dedi

canım yokmuş bende epeyce baktım, ama şu kadarını söyleyebilirim en azından ben de öyle oldu. çatlamadan önceki ağrılar genelde çaprazdan geliyor çatladığında ise ben tam kendi yönünü hissediyorum. bu ay takip için gittiğimde ve 4 ay önce falanda kontrol için gittiğimde doktorun söylediği taraf ile doğrulamış oldum, tesadüf yada bana özgü olabilir ama....

merhabaaaa kızlar nasılsınız:79::79::79::79:

hoşgeldin canım, ıslaklık alkali yapar sanırım ama benim kızımda da aynısı vardı bilmiyorum

beyaz melek sen ne dersin addetin 2. günü benim fsh 6,94 risk sınırındamı normal mi_?

cnm en doğru sonuç 3. gün oluyor 2. günde yaptırabiliyormuşsun ama biraz farklı çıkabiliyormuş doktorunda yaptırdığın güne göre yorumlaması gerekiyormuş ama baz alınan değer 3. günü çıkıyormuş ama senin sonucun gayet normal bence

sen erkek istiyodun di mi cnm??en azından proteyin ağırlıklı beslen gızzz..bide soda iç bariii

ya erkek olsa iyi olur sanki diye düşünüyorum bide hissediyorum..ama kız da olsa farketmez kızıma arkadaş olur ona da çok sevinirim kızım açısından kız olması da iyi olur..
ama tabi insan gönlünden birde erkek olsa nasıl olur diye geçiriyor..
ama bol kırmızı et,soda,,,onlar olabilir tabi onlara uyarım
ama öyle çok sıkı rejim bana göre değil..

bak buna sevindim

cnm canını sıkmak istemem ama şöle bi durum var
senin kulklandıgın catlatma ignesinin icinde hcg hormunuda var.ve bu hormon dan dolayı idrarda cift cizgi cıkabiliyorrr
ama inşallahh seninkiii bebekten dolayı cıkmış cizgidirr
hakkında hayırlısı olsun inşallahh

Son düzenleyen: Moderatör:

inşallah bebiştendir canım ya hadi bakalım yarın netleşir herşey

Son düzenleme:

benim de hep sol tarafım ağrıyo neden bilmem..ama geçen ay sol tarafım çok ağırdı..dr um bu ay sağ yumurtan iyi gelişmiş sağdan yumurtlayacaksın dedi..

aaa gerçekten mi benim geçen ay da sol tarafım ağrıdı demek geçen ayda sağdan yumurtladım.hayırlısı
zaten yarın yada cumaya kalmaz benim yumurtalar

Ezel sen şu bioritimle erkeğe en yatkın ayı hesaplayabiliyor musun cnm yaa??bana da bir bakar mısın??

Kızlar bu arada erkek isteyenler kocalarınız kan vermeyi unutmasın hee!!
erkeğe en yatkın ay değilde günlerine bakarız

canım yok herzaman değil ilişki sırasında hiç kuru değilim demek istedim yani alkali mi oluyorum ben yaa off zaten zor tutuyorum kendimi:78:
hıımmm anladıımmm nasıl ıslaklık kakuş böyle hani ayağa kalktığında süzülüyorr mu? yani kale dışı gol attığında bile ayıp oldu ama karşılaştırma açısından

cadı

benim de hep sol tarafım ağrıyo neden bilmem..ama geçen ay sol tarafım çok ağırdı..dr um bu ay sağ yumurtan iyi gelişmiş sağdan yumurtlayacaksın dedi..

benimde öyle olmuştu hep sol kasığım ağırıyor geçen ay doktora gittim yumoş sağdaydı senin kızından önce hangi kasığın ağrırdı hatırlıyormusun yada ağrı olurmuydu

kız buradan anlıyoruzki tövbe yaa böyle şeyleri konuşmak biraz garip geliyo bana ama burada serbest ..sen eşinden önce orgazm oluyosun ve ön sevişmeyi uzun tutuyonuzkız bebek için ön sevişme falan yok anacımm..direkt olaya giriyosun derin ilişkide yok..ben ilk kızı böyle tutturdum cnm..bunları bana kaynanam söylemişti:)

mrb kızlar ben geldim ,ben pazartesi diete başlamaya kara verdim şimdi ev süpürüyodum mola verdim son kahvemide içtim bana dua edin

ezelcim aslında benim hep sol tarafım ağrıyo sağda pek bişey hissetmiyorum ama yumurta takibi yaptırırken sağdan çatladığı aylarda da hep solum ağrıdı??
kızımda da hep sol tarafım ağırdı diye hatırlıyorum

yok kız öyle akan bi ıslaklık değil sadece kuru değil demek istedim
yaa sağ yumurta erkek sol yumurta kız mı demek ben sağdan mı yumurtluyorum offf

daha öncede yazdıgım gibi burdaki banlanma olayı cok adaletsizce yapılıyor
en sivri şeyelri yazan sen ve champion ,sizin kadar olmasada bide elara var:)
en az şeyi haskena yazmıştı ama o banlandıı
o nedenle adminlerin kararlarına saygı göstermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…