- 25 Eylül 2007
- 10.372
- 12
- 41
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.961
beyaz melek sen ne dersin addetin 2. günü benim fsh 6,94 risk sınırındamı normal mi_?
habire niye yapıyon kız hamilesin işte
bence bekle gitsende bişey olmayacak nasıl olsa
benım belim ağrımıyo cnm
mide ekşimesi- kasık ağrısı-uyku hali -bu ara var
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süppperrrrrlayd's hamilesin cnmmm ayyy hayırlısı olsun inşaallah çok sevindim senin adına allah gönlündekini versin hayırlısıyla
layd s bence git tahlıl yıne düşük çıkarsa allah korusun dr bilsin belki progestan falan verir ben hamıleysem eğer yarın sabaha gıdıcem hemen :)
inşallah hayırlısı olur değerleriniz süper çıkar..ben ce dr işini erteleme hemen git derim benim fikrim..hem kafan rahatlasın hem belki dr un önereceği bişeyler vardır bebek sıkı tutunsun diye 7. hafta geç olabilir..hem allah korusun her türlü komplikasyon olabilir..dr a gidip gebeliği kesinleştirmek en doğrusu bence
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
ama bu ölçülerin yarısını yap hepsini yaparsan bitiremezsin adetin ikinci günü başlanıyor ama ben ilk günü akşamı başladım ben sadece akşamları bir şeker kaşığı yedim öğütülmüş çörek otu almadım normal çörek otu attım ağzımda çiğnedim zaten aktardan çğütülmüş almamak gerekiyormuş öğütülmüş katacaksan değirmenle evde kendin öğütüp hemen bala kat normalde sabah akşam yenmesi gerekir diye yazıyor ama ben sadece akşamları yemek öncesi aç karna yedim adetin 12. gününe kadar
bide muz olgun olmalıymış her zaamn olgun muz olmuyor malesef
ilk denemesinde yumurtayı denedi canım hatta çok ağrı yapıyo demişti hamile kalamadı o ay
Renginn canim sorma telden giriyorum nete bilgisayar yapildi daha gelmedi canim sizleri cok ozledim pc gelsin usandiricam siziYiter diceniz
evet cnm sabah verdim işe gelmeden en geç yarın öğrenıcem :) inşallahhh
bu yumurta akı,karbonat,diyet,..pek benim uygulayabileceğim şeyler gibi değil acıkçası zor geliyo bana ve ben daha çok doğal yöntemlerden yanayım..biyo ritim,yumurtlama günü tek ilşki,(yumurta takibi ile )daha mantklı geliyo zaten kaderde varsa olacak..
çünkü oğlu olanların bi çoğunun bu uygulamaları yaptığı nı söyleyemeyiz bi çoğu dğal ...
ha birde benim ennn çok inandığım şey sağ ile yani sağ yumurta ile kalınırsa %90 erkek olduğuna inanıyorum..
ya bilmiyorum ama benim vajinal ıslaklığım gayet iyi gibi geliyor yani ilişki sırasında :78: tabi ıslaklıkla ilgisi varmıdır alkali olmanın bilmem ama inşaAllah vardır
cnm ıslaklıkla olmuyo bence benımde gayet ıslak
evet bende diyet yapıyorum ama en çok yumurtlama zamanı tek ilişkiye inanıyorum Allahın izniyle tabiki beyaz melek bir ay soldan yumurtlarsan diğer ay sağdan yumurtlarsın öyle bişey var mı bu konuda bir bilgin var mı her ay aynı yumurtalıktan yumurtlama gibi bir durum olur mu_?
bu yumurta akı,karbonat,diyet,..pek benim uygulayabileceğim şeyler gibi değil acıkçası zor geliyo bana ve ben daha çok doğal yöntemlerden yanayım..biyo ritim,yumurtlama günü tek ilşki,(yumurta takibi ile )daha mantklı geliyo zaten kaderde varsa olacak..
çünkü oğlu olanların bi çoğunun bu uygulamaları yaptığı nı söyleyemeyiz bi çoğu dğal ...
ha birde benim ennn çok inandığım şey sağ ile yani sağ yumurta ile kalınırsa %90 erkek olduğuna inanıyorum..
canım bence normal guruptasın sakın sıkma canını..1 lik değerler bile çok önemli doğurganlıkta
yani 8-9 olması biraz risk teşkil eder..senin 6 civarı yani gayet normal..
cnm bunu kaç ay devam etmek gerekiyoorr???benim ablamın adet çok düzensiz ..söyleyeyimde yapsın bari...
ezelcim ben muzu olgun severim zaten..alıyorum..koyuyuorum dışarı zaten 2. gün olgunlaşıyoorr..diyetisyen arkadaşım var.muzu kesinlikle dolaba koyma besin degeri düşer demiştii..bende o günden beri dışarıda tutuyorum..max.1 haftada da tüketmek gerekiyormuş..tabi bide yeşil satılanlar var onların ömrü daha uzun cnmm..
hoşgeldin kakuuuşşmerhabaaaa kızlar nasılsınız:79::79::79::79:
ayyy kızlar benim de hep ıslak olur bi açıklık getirin bu duruma
sıralama yokmuş canım bi kere dr a sormuştum ben
benim geçen ay soldu mesela
ayyy kızlar benim de hep ıslak olur bi açıklık getirin bu duruma
evet bende diyet yapıyorum ama en çok yumurtlama zamanı tek ilişkiye inanıyorum Allahın izniyle tabiki beyaz melek bir ay soldan yumurtlarsan diğer ay sağdan yumurtlarsın öyle bişey var mı bu konuda bir bilgin var mı her ay aynı yumurtalıktan yumurtlama gibi bir durum olur mu_?
kız git o zaman bakalım bu ay yumurta takibine bu ay nerde oluşacak