bebek cinsiyet belirleme..

bu yumurta akı,karbonat,diyet,..pek benim uygulayabileceğim şeyler gibi değil acıkçası zor geliyo bana ve ben daha çok doğal yöntemlerden yanayım..biyo ritim,yumurtlama günü tek ilşki,(yumurta takibi ile )daha mantklı geliyo zaten kaderde varsa olacak..
çünkü oğlu olanların bi çoğunun bu uygulamaları yaptığı nı söyleyemeyiz bi çoğu dğal ...
ha birde benim ennn çok inandığım şey sağ ile yani sağ yumurta ile kalınırsa %90 erkek olduğuna inanıyorum..

habire niye yapıyon kız hamilesin işte :KK1:

bence bekle gitsende bişey olmayacak nasıl olsa

ya kızlar bir kere şu boş gebelik olayını yaşaadım ya ne bileyim korkuyorum işte

benım belim ağrımıyo cnm

mide ekşimesi- kasık ağrısı-uyku hali -bu ara var

mide ekşimesi bendede oldu, kendime yok artık hemen ne midesi saçmalama falan dedim ama bariz oldu canım.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süppperrrrr:KK62::KK62::KK62: layd's hamilesin cnmmm:KK49::KK49::KK49: ayyy hayırlısı olsun inşaallah çok sevindim senin adına allah gönlündekini versin hayırlısıyla:nazar::nazar::nazar:

amin canım hepimize gönlümüzdekileri nasip etsin allah inşallah

layd s bence git tahlıl yıne düşük çıkarsa allah korusun dr bilsin belki progestan falan verir ben hamıleysem eğer yarın sabaha gıdıcem hemen :)

inşallah hayırlısı olur değerleriniz süper çıkar..ben ce dr işini erteleme hemen git derim benim fikrim..hem kafan rahatlasın hem belki dr un önereceği bişeyler vardır bebek sıkı tutunsun diye 7. hafta geç olabilir..hem allah korusun her türlü komplikasyon olabilir..dr a gidip gebeliği kesinleştirmek en doğrusu bence:nazar:

çok teşekkürler kızlar yarınki değerlere bir bakalımda ona göre karar veririm inşallah

evet mini etekçim yarın gideceğim tahliller için allahın izniyle ben zaten asla ihmal etmem bu tarz değişimleri sürekli dr a gider kontrol ettiririm..
yarın 3. günü oluyo bu güne kadar hep 3. günü yaptırdım ben tahlilleri dr da 3. günü dedi
evet 2 veya 3 diyorlar genelde..bu gün geçti zaten yarın inşallah:nazar:

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

ama bu ölçülerin yarısını yap hepsini yaparsan bitiremezsin adetin ikinci günü başlanıyor ama ben ilk günü akşamı başladım ben sadece akşamları bir şeker kaşığı yedim öğütülmüş çörek otu almadım normal çörek otu attım ağzımda çiğnedim zaten aktardan çğütülmüş almamak gerekiyormuş öğütülmüş katacaksan değirmenle evde kendin öğütüp hemen bala kat normalde sabah akşam yenmesi gerekir diye yazıyor ama ben sadece akşamları yemek öncesi aç karna yedim adetin 12. gününe kadar

cnm bunu kaç ay devam etmek gerekiyoorr???benim ablamın adet çok düzensiz ..söyleyeyimde yapsın bari...:KK1::KK1:

bide muz olgun olmalıymış her zaamn olgun muz olmuyor malesef

ezelcim ben muzu olgun severim zaten..alıyorum..koyuyuorum dışarı zaten 2. gün olgunlaşıyoorr..diyetisyen arkadaşım var.muzu kesinlikle dolaba koyma besin degeri düşer demiştii..bende o günden beri dışarıda tutuyorum..max.1 haftada da tüketmek gerekiyormuş..tabi bide yeşil satılanlar var onların ömrü daha uzun cnmm..

ilk denemesinde yumurtayı denedi canım hatta çok ağrı yapıyo demişti hamile kalamadı o ay

renginncim bir internet sitesinden okumuştum bu tip yöntemler vagina içinde organizma türemesine neden olunabiliyormus..o yüzden ben elaranın bana daha önce önerdiği fitilleri kullanmayı düşünüyorum..bide doktora sorcam cnm..tama o gün için ph ı yükselttin diyelim ve hamile kaldın..hamile kaldıktan sonra orada oluşabilecek bir enfeksiyonun ne demek oldugunu ben bilirim..kızıma hamileyken denizden mikrop kaptım ben ve 1 hafta çapa da yattım..Allah korusun herkesi..o yüzden bu vaginal duş beni çok düşündürüyor..korkuyorum..daha öncede yazmıştım doktorda yaptırabilirim bu duşu..

Renginn canim sorma telden giriyorum nete bilgisayar yapildi daha gelmedi canim sizleri cok ozledim pc gelsin usandiricam sizi:KK71::KK45:Yiter diceniz:KK60:

Gurbetgüzeli seni geçmişi okudugum sıralarda çok begeniyordum...yazdıkların çok huzur verici..ettiğin dualar..Allah senden razı olsun..seni dört gözle bekliyorum:) bide matamatiği :)
sanırım o hamile..keske konuşabilsek..çok faydası olur bize:)

evet cnm sabah verdim işe gelmeden en geç yarın öğrenıcem :) inşallahhh

sabah uyanır uyanmaz ilk işim buraya girmek...çok merak ediyorum..İşallah senin için hayırlı olur cnmm

bu yumurta akı,karbonat,diyet,..pek benim uygulayabileceğim şeyler gibi değil acıkçası zor geliyo bana ve ben daha çok doğal yöntemlerden yanayım..biyo ritim,yumurtlama günü tek ilşki,(yumurta takibi ile )daha mantklı geliyo zaten kaderde varsa olacak..
çünkü oğlu olanların bi çoğunun bu uygulamaları yaptığı nı söyleyemeyiz bi çoğu dğal ...
ha birde benim ennn çok inandığım şey sağ ile yani sağ yumurta ile kalınırsa %90 erkek olduğuna inanıyorum..

evet bende diyet yapıyorum ama en çok yumurtlama zamanı tek ilişkiye inanıyorum Allahın izniyle tabiki beyaz melek bir ay soldan yumurtlarsan diğer ay sağdan yumurtlarsın öyle bişey var mı bu konuda bir bilgin var mı her ay aynı yumurtalıktan yumurtlama gibi bir durum olur mu_?

ya bilmiyorum ama benim vajinal ıslaklığım gayet iyi gibi geliyor yani ilişki sırasında :78: tabi ıslaklıkla ilgisi varmıdır alkali olmanın bilmem ama inşaAllah vardır :kk77:

cnm ıslaklıkla olmuyo bence benımde gayet ıslak

ayyy kızlar benim de hep ıslak olur bi açıklık getirin bu duruma :KK17:

evet bende diyet yapıyorum ama en çok yumurtlama zamanı tek ilişkiye inanıyorum Allahın izniyle tabiki beyaz melek bir ay soldan yumurtlarsan diğer ay sağdan yumurtlarsın öyle bişey var mı bu konuda bir bilgin var mı her ay aynı yumurtalıktan yumurtlama gibi bir durum olur mu_?

sıralama yokmuş canım bi kere dr a sormuştum ben
benim geçen ay soldu mesela

canım bende aynen senin dedeğin kısmı yaptım ha bir de ek olarak diyet hatta onu sağlam uyguladım diyebilirim.
gerisi allaha emanet hatta şu an bile ya kızsa ben hala erkek diyip duruyorum haksızlık mı yapıyorumdur ona diye düşünüyorum, sanırım hormonların etkisi ile duygusallaşıyorum iyice.
inşallah gönlüne göre olur canım en yakın zamanda

canım bence normal guruptasın sakın sıkma canını..1 lik değerler bile çok önemli doğurganlıkta
yani 8-9 olması biraz risk teşkil eder..senin 6 civarı yani gayet normal..

çok teşekkürler canımmm

cnm bunu kaç ay devam etmek gerekiyoorr???benim ablamın adet çok düzensiz ..söyleyeyimde yapsın bari...:KK1::KK1:

ezelcim ben muzu olgun severim zaten..alıyorum..koyuyuorum dışarı zaten 2. gün olgunlaşıyoorr..diyetisyen arkadaşım var.muzu kesinlikle dolaba koyma besin degeri düşer demiştii..bende o günden beri dışarıda tutuyorum..max.1 haftada da tüketmek gerekiyormuş..tabi bide yeşil satılanlar var onların ömrü daha uzun cnmm..

iki üç ay kullansın canım ondan sonra düzene girer heralde kendiliğinden ben hamişlik için yediğimden sonraki düzenle ilgili hiç araştırma yapmadım internette vardır bununla ilgili bilgiler
ben muzu dolaba koymayayım o zaman
merhabaaaa kızlar nasılsınız:79::79::79::79:
hoşgeldin kakuuuşş

Son düzenleme:
kızlarr merhabalar bu arada...okuyup cevaplarken unutmuşumm..ben pc den girmesemde telle sürekli takipdeyim:))o yüzden hep buradayım gibi bişey:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

ayyy kızlar benim de hep ıslak olur bi açıklık getirin bu duruma :KK17:

kakule cn merhaba..hep ıslak derken..eger ilişki sırasında çok ıslanıyorsa:KK1::KK1::KK1::KK1: bu vaginanın ph ının yükselmesi anlamına geliyor bildiğim kadarıyla...ama gün içerisinde çok akıntın varsa(bazen koku) bu bir problem işaretide olabilir cnm..:44::44:

evet bak onu hiç bilmiyorum ama sanmıyorum öyle bi düzen olduğunu..hatta her iki taraftan da olabilir mi onu da bilmiyorum ama sonuçlarımı alıp dra gösterince soracağım bakalım bu durumu nasıl olduğunu
sonra size yazarım

Ezel sen şu bioritimle erkeğe en yatkın ayı hesaplayabiliyor musun cnm yaa??bana da bir bakar mısın??

Kızlar bu arada erkek isteyenler kocalarınız kan vermeyi unutmasın hee!!:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

bide her neden se benim 2. çocuğumun erkek olacağını hissediyorum..o yüzden çok takmıyorum neden acaba belki de öylesine bi histir bu bilmiyorum ki...
belki de ilk kızımda da çok istedim çok inandım kız olduğuna o yüzden bu oldu diye 2. nin de olacağını düşündüğüm içindir belki bu his bilemem ama...

X