- 16 Aralık 2010
- 435
- 1
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.941
tamam canımm inşallahh güzel sonuçlar yazarız
cnm benim sancım var sendede oldumu yarın regl günüm bu zamanlarda sancın olmuşmuydu bugün var 2-3 kez sancı vurdu hafiften hem sağdan hem soldan nefes alırken bir batıyor sanki
Evet cnm stres yok bebeğim bende diye düşünim dime orda şimdi bana kızıyo annem benim varlığımı ne zaman kabul edicek ne zaman inancak acaba varlığıma diyodur
ezell
çok yedinmi kızzz
:125::125::125:
ne durumdasın test yaptınmı daha sonra canım
canım bir idrar testi daha yaptım, yine aynı koyulukta çıkmadı ama daha belirgindi. bugün bir tane daha alıcam :)
kızlar doktor için 7 haftayı bekleyeyim değil mi, öncesinin usg yorumu olmuyor du yanlış bilmiyorsam. kalp atışlarıda 6 yada 7 de duyuluyordu sanırım
ne yapsam
minietek kesinlikle oldu o ağrılardan canım, karın ve kasık ağrılarım bildiğin adet ağrısı gibiydi, endişe etme onun için üstelik tam saydım 14 gün sonrasıydı yani beklenen regl günüydü. sanırım oda hormanlar ile ilgili birşey.
benim normal adet ağrısından farklı olarak belim de çok ağrıdı.
sağol erenaltan hoşgeldin
minietek kesinlikle oldu o ağrılardan canım, karın ve kasık ağrılarım bildiğin adet ağrısı gibiydi, endişe etme onun için üstelik tam saydım 14 gün sonrasıydı yani beklenen regl günüydü. sanırım oda hormanlar ile ilgili birşey.
benim normal adet ağrısından farklı olarak belim de çok ağrıdı.
bende puko yok canım hormon tahlillerim ve yumurta görünüşleri normal...
ama az da olsa yumurtlama düzensizliği var sanırım adetlerim çok düzenli değil çok kolay bozulan bi adet düzenim var..
kızım da da ilk bir yıl doğum konntrol hapı kullandım..
daha sonra korunmayı bıraktım..ilk ay kesin hamileyim gözüyle baktım ama olmadı...
daha sonra hemen druma gittim ..eşim de ben de de bi sorun yoktu herşey normal çıktı
çok istedim için hemen yumurta takibi yaptırdım herşey yolundaydı ama olmadı 5 ay hamile kalamadım...
6. ay herşeyi bıraktım oluruna ne takip ne ilaç bişey kullanmadım..
ve 5. ayın sonunda 6. ayda hamile oldumu öğrendim dünyalar benim oldu..hep lule saçlı bi kızımızın olmasını hayal ederdik eşimle ikimiz de düz saçlıyız ben küçük kızlarda lule saçı çok seviyorum..
allaha çok şükür gerçekten de lule sa.çlı bi kızımız oldu adı da ÖYKÜ
h.b. ezelcim elara banlandı mı noldu niye öyle yazıyo??? bu arada sen tahlilini ne zaman yaptırdın adetinin 3. günü yaptırmak gerekiyor ya o zaman doğru sonucu alıyosun o yüzden sordum
selam kızlar bugün öğle arası bir kaçamak yapıyım dedim:)
minietekçim kan vermişin, bende bu sabah verdim kanı. yarın öğlen dediler sonuç için.
bakalım canım sonuçları alınca yaz sende hemen, inşallah değerlerimiz iyi çıkar
günaydın arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bu arada arı poleni kilo aldırmaz mı?
ne güzel maşallah allah banada nasip eder inşallah bir tane lüle şaçlı bir prenses yaaarabbbimmm:93::93:
inşallah hayırlısı olur değerleriniz süper çıkar..ben ce dr işini erteleme hemen git derim benim fikrim..hem kafan rahatlasın hem belki dr un önereceği bişeyler vardır bebek sıkı tutunsun diye 7. hafta geç olabilir..hem allah korusun her türlü komplikasyon olabilir..dr a gidip gebeliği kesinleştirmek en doğrusu bence
bakalım ben de yarın tekrar yaptırcam hormon değerlerim nasıl çıkacak..bu ara adetlerimde anormal değişimler var..
geçen ay 20 gün nerdeyse geç geldi...
bu ay da henüz gününe 10 gün varken erken geldi..
bakalım ben de yarın tekrar yaptırcam hormon değerlerim nasıl çıkacak..bu ara adetlerimde anormal değişimler var..
geçen ay 20 gün nerdeyse geç geldi...
bu ay da henüz gününe 10 gün varken erken geldi..