- 17 Aralık 2010
- 945
- 0
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.901
tek kelıme ıstemez cnm super yazmıssın:81::81::81::81::81::81:kiz sana yiter diyen diller lal olur sen bizim ilham kaynagimizsin bizim icin cok degerli oldugunu biliyorsun hem kiz hem erkek cocuga sahip olan ve bizleri anliyan kim varki bi sen birde crazy-peri ,,gerisi anca laf kalabaligi yapip gidiyorlar......
[sıze="2"] ebhar nerdesin kiz deprem agir geldi kalkamadin mi yataktan .............[/sıze]
Haskena sen turnosol kağıdını kendinde denemişmiydin
Bari bi kaza j´kursununa kurban gitmese ama bu hizla olabilir .........
Canim ben parca aldim karabiber degirmenim vardi ona doldurdum yemeklerde taze taze ögütüp kullaniyom tadi normal tuza göre daha fazla yani normal tuzdan daha az kullanman yeterli ...
Günaydin bebis icin 2 kilo fazla alsan bisey olmaz degilmi cicim
Ben 2 ay boyunca günde 3 tane yedim ama cokta kabizlik problemi yasadim sonra 2 ye indirdim simdi ise sadece 1 tane tüketiyorum ama tam deneme yapacagim ay 3-4 yemeyi düsünüyorum....
Bende iyiyim canim ya camasiri koydum makinaya bitene kadar bi bakinayimda sonra isime bakayim yoksa bu defa kocis banliyacak beni sabahtan aksama sizle msj.is yapadan aksam adam gelince is yapiyom diyorki hep beni görüncemi is yapmak aklina geliyor bu defa ben sikayet edecem seni Kazene süresiz banlasin seni diye......
Günaydin canlarim ,,Günaydin güzel yol arkadaslarim.......
Hosgeldin gönlündekini kucagina alman dilegi ile..............
Benim esimde kullanmiyo tatlandiriciyi sende verme onun yerine dogal balla tatlandirin iceceklerini .....
Canim gec kalmadin ki bundan sonra ki zamanlarda yaparsin....
Canim ben Ecz siparis vererek Turnusol kagidi aldim 100 tanesi 7 Euroya onla yapiyorum galiba Türkiyede akvaryumcularda var......
Canim bende renginnn gibi idrarda denemistim akintida bende denememistim cünkü hep hastalik döneminde aklima geliyordu hadi bitsin deneyeyim diyordum unutuyordum bakalim bu ay yum.dönemi ve öncesi deneyecem hastaligim bitsinde bugün 3 günüm.....
tek kelıme ıstemez cnm super yazmıssın:81::81::81::81::81::81:
Canim buradakilerin duygularina tercüman olmaya calistim ayni duygularda olmak güzel
ewet cnm valla bencede ses soluk yok geceden berı
ewet cnm yum akıyla hamıs kaldı
Canim ben ilk ay aldigimda alkali oranina bakmadigim sey kalmadi bak yazayim;limonlu su,musluk suyu,Saka suyu,cay,kivi,yumurta aki,karbonatlu su,takkede kalan
haskena turnusal kağıdını yaptınmı canım nasıl kullanışlımı
hıımmm hadi bakalım dene eğer sonuç verirse bende alıcam onlardan
momof karbonatla yapmıstı cnmcanim ya momofta yapmisti degilmi yumurta akini ama su kac tane olacak o konu hala benim icin bi muamma.....
Canim ben ilk ay aldigimda alkali oranina bakmadigim sey kalmadi bak yazayim;limonlu su,musluk suyu,saka suyu,cay,kivi,yumurta aki,karbonatlu su,takkede kalann yüksek alkali yumurta aki ve erkegin menisi bendeki 12 ye kadar gösteriyor renk acik saridan koyu maviye kadar bu ikisi 12 üstü cikmisti ....
Canim sen hastaligin 10.günü birde 15.günü yapayim bakayim ne cikacak burada yazarim biliyorsun gecen 2 ay baya iyi alkali beslendim birde hergün spor yapiyordum ebru salli olmazamda almanya subesi olmustum....geldikten sonra spora ve diette devam tam hiz....
saka su kaç çıktı ph busluk suyu kaç çıktı_? limonlu su kaç öıktı :) kivi kaç çıktıCanim ben ilk ay aldigimda alkali oranina bakmadigim sey kalmadi bak yazayim;limonlu su,musluk suyu,Saka suyu,cay,kivi,yumurta aki,karbonatlu su,takkede kalann yüksek alkali yumurta aki ve erkegin menisi bendeki 12 ye kadar gösteriyor renk acik saridan koyu maviye kadar bu ikisi 12 üstü cikmisti ....
günaydın kızlar hayırlı günler hepinize
kalktık prensesimle kahvaltı ettik oyun oynadık,kahvemi içtim biraz size bakayım dedim
inşallah silik te olsa hamilesinizdir kızlar benim de hep silik çıktı ikinci çizgi sanırım hormonel de bi durum..
hatta 3-4 aylıktım heves ettim koyu iki çizgi göreyim diye yaptım ama gene de 2. çizgi silik çıktı
günaydın kızlar hayırlı günler hepinize
saka su kaç çıktı ph busluk suyu kaç çıktı_? limonlu su kaç öıktı :) kivi kaç çıktıkarbonatlı kaç çıktııııııııı kız onlarıd ayazsana ayy benimkinin menisinin kaç acabaaa
haskena hoşgeldin güzelim
kalktık prensesimle kahvaltı ettik oyun oynadık,kahvemi içtim biraz size bakayım dedim
inşallah silik te olsa hamilesinizdir kızlar benim de hep silik çıktı ikinci çizgi sanırım hormonel de bi durum..
hatta 3-4 aylıktım heves ettim koyu iki çizgi göreyim diye yaptım ama gene de 2. çizgi silik çıktı
Kiz Sakayi gercekten 8-9 arasi cikmisti, musluk suyu 6 ydi birde iste yumurta aki ile meniyi hatirliyorum 12 üzeriydi cok koyu maviydi ikiside bak aksam hepsini tekrar ölcer tek tek yazarim yarin bakmami istedigin baska birsey varsa aksam ölceyim....