bebek cinsiyet belirleme..

kızlar arı sütü be polen karışımı sperm sayısını yükseltmiş adamın ben sadece polen aldım ayrıca bu arı sütü bal polen karışımındada alayımda eşimede ondan yedireyim

bu benim için iyi olabailir aslında
çünkü kürü içmiyor
Elara gelse aydınlatırdı beni

Canim ya Momofta yapmisti degilmi yumurta akini ama su kac tane olacak o konu hala benim icin bi muamma.....

Canim ben ilk ay aldigimda alkali oranina bakmadigim sey kalmadi bak yazayim;limonlu su,musluk suyu,Saka suyu,cay,kivi,yumurta aki,karbonatlu su,takkede kalan :KK17:n yüksek alkali yumurta aki ve erkegin menisi bendeki 12 ye kadar gösteriyor renk acik saridan koyu maviye kadar bu ikisi 12 üstü cikmisti ....

Canim sen hastaligin 10.günü birde 15.günü yapayim bakayim ne cikacak burada yazarim biliyorsun gecen 2 ay baya iyi alkali beslendim birde hergün spor yapiyordum Ebru Salli olmazamda Almanya subesi olmustum....:KK1:Geldikten sonra spora ve diette devam tam hiz....:KK8:
bir tane canım yumurta beyazı

aynı şeyi düşündüm hamıleysem eğer yapıcam 1-2 sonra dedım yıne o net çift çizgiyi görmek için sende pko varmıydı melek

bende puko yok canım hormon tahlillerim ve yumurta görünüşleri normal...
ama az da olsa yumurtlama düzensizliği var sanırım adetlerim çok düzenli değil çok kolay bozulan bi adet düzenim var..

kızım da da ilk bir yıl doğum konntrol hapı kullandım..
daha sonra korunmayı bıraktım..ilk ay kesin hamileyim gözüyle baktım ama olmadı...
daha sonra hemen druma gittim ..eşim de ben de de bi sorun yoktu herşey normal çıktı
çok istedim için hemen yumurta takibi yaptırdım herşey yolundaydı ama olmadı 5 ay hamile kalamadım...
6. ay herşeyi bıraktım oluruna ne takip ne ilaç bişey kullanmadım..
ve 5. ayın sonunda 6. ayda hamile oldumu öğrendim dünyalar benim oldu..hep lule saçlı bi kızımızın olmasını hayal ederdik eşimle ikimiz de düz saçlıyız ben küçük kızlarda lule saçı çok seviyorum..
allaha çok şükür gerçekten de lule sa.çlı bi kızımız oldu adı da ÖYKÜ

bende puko yok canım hormon tahlillerim ve yumurta görünüşleri normal...
ama az da olsa yumurtlama düzensizliği var sanırım adetlerim çok düzenli değil çok kolay bozulan bi adet düzenim var..

kızım da da ilk bir yıl doğum konntrol hapı kullandım..
daha sonra korunmayı bıraktım..ilk ay kesin hamileyim gözüyle baktım ama olmadı...
daha sonra hemen druma gittim ..eşim de ben de de bi sorun yoktu herşey normal çıktı
çok istedim için hemen yumurta takibi yaptırdım herşey yolundaydı ama olmadı 5 ay hamile kalamadım...
6. ay herşeyi bıraktım oluruna ne takip ne ilaç bişey kullanmadım..
ve 5. ayın sonunda 6. ayda hamile oldumu öğrendim dünyalar benim oldu..hep lule saçlı bi kızımızın olmasını hayal ederdik eşimle ikimiz de düz saçlıyız ben küçük kızlarda lule saçı çok seviyorum..
allaha çok şükür gerçekten de lule sa.çlı bi kızımız oldu adı da ÖYKÜ

tüylerim diken diken olduuu o dünya güzeli kızını yerim ben masal kahramanı gibi çokk güzel ve tatlı

bende hep bu yıl sonunda kalmak istiyorum öyle planlıcam diyordum ama pko olduğumu aralıkta öğrendim 1 ay korunmaya devam ettim (roacutan kullanmıştım yasak zaten hamıle kalmak)
1. dr tahliller biraz yüksek gibi görünüyor ama hiç bir şeye gerek yok dedi gönderdi ultrasondada kistlerimi görmedi sonra
2. dr doğum kontrol hapı ve metformın dedi kıstlerımı gördü pko teşhisi koydu tamam dedim ama doğum kontrol içime sinmedi metformine başladım
3. dr gittim kardeşimın dr ve şuanki dr evet pko dedi tahlillerimi gördü
metformine devam

aralık ocak hep drlarla araştırmalarla geçti

şuanki dr korunmayı bırak bir gebe kalmaya çalış bakalım dedi şubatta bende mart ta olsun dedim burun amelıyatı olcam alerjı testım var falan dedım ok martta görüşelım dedı gönderdi

ben kadınlar kulubünde ve internette araştırmalar yaptım yumurtlama takibinide burdan öğrendim daha öce duymamıştım bile böle birşey

dedim boşver burun amelıyatı alerjıyı falan belkide uzun zaman içerisindeki tek şansım şubat ayıdır dedim

vee adetin 10. günü dr medıcalpark suat süphan erşahıne yine gittim yumurta takibi istiyorum dedim başlayalım dedi

eğer ben gerçekten bu ay hamile kalmışsam bunu ertelememeye bağlıcam mart değil son anda şubatta olsun kendimi değil bebeği düşünmem gerekli daha hamilelik ihtimali bie ortada yokken dedimm

ve inşallah doğru karar verip bu ay hamile kaldığımı öğrenirim

VE SON 3-4 AY DA KK DE ÖĞRENDİKLERİM BANA ÇOK ŞEY KATTI İYİKİ SİZLERİ TANIMIŞIM İYİKİ KADINLARIN PAYLAŞMAK GİBİ BİR DOĞAL RAHATLAMA YÖNTEMİ VAR HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ

Son düzenleme:
tüylerim diken diken olduuu o dünya güzeli kızını yerim ben masal kahramanı gibi çokk güzel ve tatlı

bende hep bu yıl sonunda kalmak istiyorum öyle planlıcam diyordum ama pko olduğumu aralıkta öğrendim 1 ay korunmaya devam ettim (roacutan kullanmıştım yasak zaten hamıle kalmak)
1. dr tahliller biraz yüksek gibi görünüyor ama hiç bir şeye gerek yok dedi gönderdi ultrasondada kistlerimi görmedi sonra
2. dr doğum kontrol hapı ve metformın dedi kıstlerımı gördü pko teşhisi koydu tamam dedim ama doğum kontrol içime sinmedi metformine başladım
3. dr gittim kardeşimın dr ve şuanki dr evet pko dedi tahlillerimi gördü
metformine devam

aralık ocak hep drlarla araştırmalarla geçti

şuanki dr korunmayı bırak bir gebe kalmaya çalış bakalım dedi şubatta bende mart ta olsun dedim burun amelıyatı olcam alerjı testım var falan dedım ok martta görüşelım dedı gönderdi

ben kadınlar kulubünde ve internette araştırmalar yaptım yumurtlama takibinide burdan öğrendim daha öce duymamıştım bile böle birşey

dedim boşver burun amelıyatı alerjıyı falan belkide uzun zaman içerisindeki tek şansım şubat ayıdır dedim

vee adetin 10. günü dr medıcalpark suat süphan erşahıne yine gittim yumurta takibi istiyorum dedim başlayalım dedi

eğer ben gerçekten bu ay hamile kalmışsam bunu ertelememeye bağlıcam mart değil son anda şubatta olsun kendimi değil bebeği düşünmem gerekli daha hamilelik ihtimali bie ortada yokken dedimm

ve inşallah doğru karar verip bu ay hamile kaldığımı öğrenirim

VE SON 3-4 AY DA KK DE ÖĞRENDİKLERİM BANA ÇOK ŞEY KATTI İYİKİ SİZLERİ TANIMIŞIM İYİKİ KADINLARIN PAYLAŞMAK GİBİ BİR DOĞAL RAHATLAMA YÖNTEMİ VAR HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ

canım benim rabbim gönlüne göre versin inşallah..allah neyi dilerse o olacak canım...pku çok kadında var artık ..ama gebelik düşünen bi kadına da d.kontrol hapı önermek nasıl bişeydir ya..gebelik düşünen pko hastalarının tedavisi de var..iyi yapmışsın yumurta takibine başlayarak allah yüzünüzü güldürür inşallah gönlünüzdeki melek gelmiş yerleşmiştir karnına..rabbil ol dedikten sonra ne pko ver ne sperm sorunu..ne yumurtlama sorunu hiçbişey engel değildir canım
allah iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah..
çok şükür ben dünyanın en iyi doktorunu buldum ve asla değiştirmeyeceğim tek doktor..hem doktor olarak hem de kişilik olarak 4/4 lük bi doktor benim doktorum çok memnunum..

canım bu arada hormon değerlerimizden bazılarını karşılaştırabilirmiyiz..
benim bikaç ay öncekiş sonuçlar şöyle..

fsh :5,78
lh:4,25

diyerleri aklımda değil ama bu iki hormon sanırım polikistiğin en önemli değerleri..
biri fsh yumurtalıkları geliştiren hormon...
lh ta yumurtayı çatlatan hormon...bu değerler baya önemli çok şükür benim gayet iyi durumdaymış...
birde fsh ,lh tan büğük olması gerekiyormuş her zaman..
eğer lh ,fsh tan büğük olursa o zaman polikistik over oluyormuş hormonel bazda..eyer yumurtalıkların görünüşü de bunu testeklerse tipik polikistik over olunuyo..

canım benim rabbim gönlüne göre versin inşallah..allah neyi dilerse o olacak canım...pku çok kadında var artık ..ama gebelik düşünen bi kadına da d.kontrol hapı önermek nasıl bişeydir ya..gebelik düşünen pko hastalarının tedavisi de var..iyi yapmışsın yumurta takibine başlayarak allah yüzünüzü güldürür inşallah gönlünüzdeki melek gelmiş yerleşmiştir karnına..rabbil ol dedikten sonra ne pko ver ne sperm sorunu..ne yumurtlama sorunu hiçbişey engel değildir canım
allah iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah..
çok şükür ben dünyanın en iyi doktorunu buldum ve asla değiştirmeyeceğim tek doktor..hem doktor olarak hem de kişilik olarak 4/4 lük bi doktor benim doktorum çok memnunum..

canım bu arada hormon değerlerimizden bazılarını karşılaştırabilirmiyiz..
benim bikaç ay öncekiş sonuçlar şöyle..

fsh :5,78
lh:4,25

diyerleri aklımda değil ama bu iki hormon sanırım polikistiğin en önemli değerleri..
biri fsh yumurtalıkları geliştiren hormon...
lh ta yumurtayı çatlatan hormon...bu değerler baya önemli çok şükür benim gayet iyi durumdaymış...
birde fsh ,lh tan büğük olması gerekiyormuş her zaman..
eğer lh ,fsh tan büğük olursa o zaman polikistik over oluyormuş hormonel bazda..eyer yumurtalıkların görünüşü de bunu testeklerse tipik polikistik over olunuyo..

CNM FSH IN LH DAN IKI KAT FAZLA olması gerekıyo dıye bılıyorum gerçi pkolu bır arkadaşta hemen hemen böyleyken hamıle kaldı

benım aralık ta adet gecıkmesı zamanı ölçüldü

lh 11,4
fsh 4,95

yanı lh fsh ın ıkı katından fazlaydı bunu ılk gittiğim henüz adet olmadan adetım 10gün gecikmişken yaptı ki yanlış zamanda yapmış adetin 3. günü olamsı gerekıyormus

bende ocakta adetın 3. günü gittim yenıden tahlıl yaptırdım onda

lh 4.67

fsh 5,44 çıktı ama

iki testin arasında depresyona girdim desem yeridir mahvetti beni 1, dr

yok güzelim fsh ne kadar düşükse o kadar iyi fsh aynı zaamanda yumurta rezervlerini de gösteriyo 3 kat lh tan fazla olursa yumurta rezervince ciddi azalma olduğu söz konusu olur bu kesinlikle yalnış yani..
fsh 3-5 arası süper
6-7 arası normal
7 nin üstü risk gurubu
12 nin üstü ise tüp bebeye bile başlanmıyor düşün..

biz ne kadar rahat olup stres yapmazsak hormonlar da o derece rahat olur diye düşünüyorum
sıkma canını kesinlikle bi an umutsuzluğa kapılma
olacak de olacakkk:nazar:

selam kızlar bugün öğle arası bir kaçamak yapıyım dedim:)

minietekçim kan vermişin, bende bu sabah verdim kanı. yarın öğlen dediler sonuç için.

bakalım canım sonuçları alınca yaz sende hemen, inşallah değerlerimiz iyi çıkar

minietekçim kan vermişin, bende bu sabah verdim kanı. yarın öğlen dediler sonuç için.

tamam canımm inşallahh güzel sonuçlar yazarız

cnm benim sancım var sendede oldumu yarın regl günüm bu zamanlarda sancın olmuşmuydu bugün var 2-3 kez sancı vurdu hafiften hem sağdan hem soldan nefes alırken bir batıyor sanki

yok güzelim fsh ne kadar düşükse o kadar iyi fsh aynı zaamanda yumurta rezervlerini de gösteriyo 3 kat lh tan fazla olursa yumurta rezervince ciddi azalma olduğu söz konusu olur bu kesinlikle yalnış yani..
fsh 3-5 arası süper
6-7 arası normal
7 nin üstü risk gurubu

biz ne kadar rahat olup stres yapmazsak hormonlar da o derece rahat olur diye düşünüyorum

Evet cnm stres yok bebeğim bende diye düşünim dime orda şimdi bana kızıyo annem benim varlığımı ne zaman kabul edicek ne zaman inancak acaba varlığıma diyodur :KK60::KK60::KK60::KK60:

kızlaaaarrrrrr hayırlı günler hepinize...kaçgündür düzgün giremiyorum bi geçmişi okumaya başlıyayım anca bitiririm kızım okuldan gelene kadar:KK6::KK55:

sağol canım inşallah sen de ikaç yıl sonra oğluşumla keyif kahvaltısı yaptım diye yazarsın :))
inşaAllah :KK16:

fsh 3-5 arası süper
6-7 arası normal
7 nin üstü risk gurubu

o zaman benim fsh hotmanum risk sınırına yakın fsh 6,94
lh 6,58

ne durumdasın test yaptınmı daha sonra canım

X