bebek cinsiyet belirleme..

kızımı yıkadım uyuttum şimdi misler gibi uyusun bakalım..
siz neler yapıyorsunuz nasıl geçiyo günleriniz..hepinizi ben çok tam olarak tanımıyorum hanginiz evde hanginiz çalışıyo :)

son sat 1kasım ya 14 ya 15 kasım 28 günde bir adet görüyorum benm doğm tarihimi sordun herhalde 28 eylül 1986

bioritme göre erkek muhtemelen yumurtlama gününde ilişkin olmuş erkek ihtimalini arttırıyor
birde eğer bebeğin 8 haftalık usg resmi varsa ona bir bak resme baktığında bebek kesenin içinde sağdamı soldamı_?

eğer soldaysa erkek sağda görünüyorsa kız olma ihtimali yüksek oluyor
herşeyin en doğrusunu Rabbim bilir bunlar sadece tahmin gönlüne göre hayırlısı olsun inşaAllah
kesinleşince yazarsan sevinirim

kızlar nolmuş elara banlanmış
geçmişe bakmadım konu neymmiş?
daha önce de olmuştu inşallah çabuk gelir,
hiç çeneni tutamıyon kız elara..

sabah gördünmü kazeni
bi anda gördüm inanki korktum bu ned iye kimin resmi diye

hakikaten saçmalamış ya, geçmişi de silmişler tek mesajı kalmış,kültürlüyüm,çalışıyorum boş değilim manikürlü tırnaklarıma yazık fln filan bide sallamasyon bi ing cümle yazmış ki koptum yani:)) ilköğretimdekiler daha düzgün cümle kurar..olan bizim kızlara oldu ama yakında gelirler..

kızlar..haskena ve elara 3 güne kalmaz yanımızdalar merak etmeyim bitirsinler bakalım şu temizliklerini azcık deşarj olur kendilerine gelsinler..
bizde onları özleyelim

şuraya bak butungun toplasan 3-4 sayfa muhabbet edilmişş

elaraaa haskenaaaa kızlar bızı başkasının bılgısayarından zıyaretçi olarak görebılırlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…