- 25 Eylül 2007
- 10.372
- 12
- 41
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.261
çok çok geçmiş olsun allah başka dermansız dert vermesin canım üzmeyin kendiniziELARA HASKENA BERNIL ve dıger adını yazamadıgım sevgılı dostlarım
uzun zamandır gıremıyorum 10 gun once esımın dıyabet hastası oldugunu ogrendık ve cok uzulduk esım panık atak oldu yanımdan ayrılmıyo onun ıcın ne gırıp okuyabılıyorum nede yazabılıyorum hepınızı ozledım yenı bebekler dogmus ALLAH mutlu saglıklı analı babalı buyusun hamıle olan arkadasların ALLAH tamamına erdırsın bızım ıcınde dua edın arkadaslar tedavıye basladık ama esım hıc uyumuyo sureklı bu konuyu dusunuyo hayırlısı artık kendınıze ıyı bakın mutlu ve saglıklı kalın opuyorum
selam canım sağol..evet o mesaj linki güzelim.kopyalayıp yapıştırınca mesaj linki çıkıyoBeyaz Melek merhaba canim nasilsin o güzel kizin nasil ,,a baksana birsey soracam bu yazdigimiz msj üst bölümünde #40212 diye yazan sayi msj linkimi oluyor yada msj linki ne demek biliyormusun...?
Yok Elaracım o geçmedi ama ona şükrediyorum kalsın ya insanın burun kemiği bile ağrırmı oakadar kötüydü 33 yaşındayım ilk defa böyle bişeyle karşılaştım bide ilaçta alamayınca ağır geçti sanırım kaynamalarda çok yoğun değil bugün sanırım midede üşüttü ondanda biraz fazlaydı herşey iyi bugün yani
çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize acil şifalar