bebek cinsiyet belirleme..

ELARA HASKENA BERNIL ve dıger adını yazamadıgım sevgılı dostlarım

uzun zamandır gıremıyorum 10 gun once esımın dıyabet hastası oldugunu ogrendık ve cok uzulduk esım panık atak oldu yanımdan ayrılmıyo onun ıcın ne gırıp okuyabılıyorum nede yazabılıyorum hepınızı ozledım yenı bebekler dogmus ALLAH mutlu saglıklı analı babalı buyusun hamıle olan arkadasların ALLAH tamamına erdırsın bızım ıcınde dua edın arkadaslar tedavıye basladık ama esım hıc uyumuyo sureklı bu konuyu dusunuyo hayırlısı artık kendınıze ıyı bakın mutlu ve saglıklı kalın opuyorum:KK9:
çok çok geçmiş olsun allah başka dermansız dert vermesin canım üzmeyin kendinizi
Beyaz Melek merhaba canim nasilsin o güzel kizin nasil ,,a baksana birsey soracam bu yazdigimiz msj üst bölümünde #40212 diye yazan sayi msj linkimi oluyor yada msj linki ne demek biliyormusun...?
selam canım sağol..evet o mesaj linki güzelim.kopyalayıp yapıştırınca mesaj linki çıkıyo
Yok Elaracım o geçmedi ama ona şükrediyorum kalsın ya insanın burun kemiği bile ağrırmı oakadar kötüydü 33 yaşındayım ilk defa böyle bişeyle karşılaştım bide ilaçta alamayınca ağır geçti sanırım kaynamalarda çok yoğun değil bugün sanırım midede üşüttü ondanda biraz fazlaydı herşey iyi bugün yani

çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize acil şifalar

selam kızlar daha dün anlamıştım bunun olacağını o yüzden çok üzüldüm..ne olursa olsun cevap verilmeseydi keşke ve bu sabah korku ile açtım şimdi umarım banlanmamışlardır diye ama malesef..
burda güzel konuşmalar seviyeli paylaşımlar olmalı diye düşünüyorum..araya giren parazitler olacak,sataşan,tahrik edenler olacak amabiz seviyemizi koruyalım cevap verme tenezzülünde dahi bulunmayalım kızlar..
konu her ne olursa olsun argo,küfür,belaltı espiriler ,hakaret,....çok ayıp ve bana çok uzak asla muhatap bile görülmemeliydi..çok üzüldüm elara ve haskena için..umarım cezaları süresiz değildir..buna çok üzülürüm..çok değerli insanlardı..
banlanmak içeriğe göre değişir...
3 gün,5 gün ,15 gün veya süresiz olabilir..ben geçey yıl sitede editördüm ordan biliyorum bu tarz yaklaşımları burası değerli bi site ne olursa olsun kendimize konuşmamıza dikkat etmemiz gerek..ne kendimizi ne de siteyi zor durumda bırakmamalıyız..

off çok küçükken başlamışsın kakule bende birden bırakim diyorum ama çok zor geliyo zaten şekeri bırakırsam çayıda otomatik azaltırım gibi geliyo dimi kakule:KK34:

annem şekersiz içerdi özenti oldu işte.çayı şekerli seviyorsan evet ilk başlarda azaltmana yardım eder ama sonra tadını alınca göreceksin şekersiz içmek çok zevkli.ben sıcak severim çayı şeker koyunca soğuyor gibi geliyor bana.
zaten çay may yok size için sodaları:KK1:

annem şekersiz içerdi özenti oldu işte.çayı şekerli seviyorsan evet ilk başlarda azaltmana yardım eder ama sonra tadını alınca göreceksin şekersiz içmek çok zevkli.ben sıcak severim çayı şeker koyunca soğuyor gibi geliyor bana.

valla canım ya napcam bilmiyorum çok şekerli değil bir çay kaşığı ama çayı çok içince maluk çok oluyo

off çok küçükken başlamışsın kakule bende birden bırakim diyorum ama çok zor geliyo zaten şekeri bırakırsam çayıda otomatik azaltırım gibi geliyo dimi kakule:KK34:

bırakırsın cnm ya yavas yavas azalt

rengun sen sut ve urunlerı tuketıyomusun cnm

HAZEK cnm cok gecmıs olsun RABBIM acıl sıfa versın ıns

ezel sen çayını falan şekersiz içiyodun dimi öle hatırlıyorum nasıl bıraktın çaydaki şekeri birdenmi yoksa azaltarakmı:KK68:

azaltarak bırakmıştım rengin ben diyet yaparken başladım azaltmaya sona tamamen bıraktım

zaten haskena banlanacam dedi sabah işi öle yaparım diodu önce uyarımı geliyo acaba yoksa hissettimi
önce elrarayı banlamışlar onu görünce benide banlarlar diye tahmin etti

ben ortaokuldan beri çayı ve kahveyi şekersiz içerim tatlıyı çok severim ama çayı içemiyorum malesef.eşimede alıştırdım 2-3 senedir hiç şeker atmaz misafirliğe gidince ekonomik çift diyolar bize:KK9:
eşimde birden bıraktı şimdi çayın tadını alıyorum diyor.
benimde eşim tek şekere düştü bazen şekersiz de içiyor tatlı yediğinde genelde

canım şekeri kesince çayın tadını daha iyi aldığından daha lezzetli geliyor gerçi ben çok açık içiyorum o yüzden lezzetli geliyor belkide bilmiyorum ama ben şekeri kesince azaltmadım çoğaldı :)

kattılıyorum :KK1:

ya kızlar bu banlanma kaç gün sürüyo bilen varmı elarayla haskena bizi okuyabiliyolarmı odamı yasak yoksa bilgisi olan varmı

yok cnm ya okuyamıyolar kk hıc gıremıyolarkı okusunlar

ıns az alırlar ya 1 hatfa 3 gun 1 ay gıbı oluyo genelde cezalar

ya bu takvimde çin takvimi gibi fasa fiso herkes aynı yaşta istediği cinsiyeti hemen hesaplardı bende üçüncü kızım tutmuyo aynı yaşta bi arkadaşım hatta aynı yıl tutuyo ve ay tutuyo tamamen tesadüf

Ben sadece yardımcı olmak istemiştim, elimde bir tablo var, belki birinin işine yarar dedim, paylaştım, teşekkür yerine böyle yazılar okudum çok üzüldüm, sitede yeniyim ve resmi yükleyinceye kadar canım çıkmıştı. Neyse, önemli değil.

ben çayı ve kahveyi hiç şekersiz içemem keşke içebilsem hatta abartı şeker kullanıyorum küçük fincan ka çayda 3 büğük te 6 tane şeker atıyorum :KK56:
fazla tatlı tüketmiyorum ordan arayı kapatıyorum ..

kızlar..haskena ve elara 3 güne kalmaz yanımızdalar merak etmeyim bitirsinler bakalım şu temizliklerini azcık deşarj olur kendilerine gelsinler..
bizde onları özleyelim:KK16:

Ben sadece yardımcı olmak istemiştim, elimde bir tablo var, belki birinin işine yarar dedim, paylaştım, teşekkür yerine böyle yazılar okudum çok üzüldüm, sitede yeniyim ve resmi yükleyinceye kadar canım çıkmıştı. Neyse, önemli değil.

canım keşke önce bi baksaydın bu tablodan bu topikte kaç kere paylaşıldı ben artık ezberledim çin takvimini hangi ay kız hangi ay erkek

ben sadece yardımcı olmak istemiştim, elimde bir tablo var, belki birinin işine yarar dedim, paylaştım, teşekkür yerine böyle yazılar okudum çok üzüldüm, sitede yeniyim ve resmi yükleyinceye kadar canım çıkmıştı. Neyse, önemli değil.

cnm emegıne elıne yuregıne saglık aaaaa bısey dedıkmı

askolsun sadece tutmuyo dedık yoksa ne alaka

Son düzenleme:
ben çayı ve kahveyi hiç şekersiz içemem keşke içebilsem hatta abartı şeker kullanıyorum küçük fincan ka çayda 3 büğük te 6 tane şeker atıyorum :KK56:
fazla tatlı tüketmiyorum ordan arayı kapatıyorum ..

canım o kadar şekerli içersen oğluşu bulamazsın ama sende syevia tatlandırıcı al tamamen doğal hem normal şeker tadıda veriyor hemde alkali yapıyor

canım o kadar şekerli içersen oğluşu bulamazsın ama sende syevia tatlandırıcı al tamamen doğal hem normal şeker tadıda veriyor hemde alkali yapıyor

tatlandırıcı bana çok yapay geliyo hiç güzel gelmiyo ..ama hiç içemeyi tercih ederim
yani gebelik düşündüğüm ay şekerli çay ve kahveden uzak dururum

ben çıkıyorum akşam gelirim gene inşallah öptüm hepinizi diyetlerini bozmayın dün pazar diye kahvaltıyı eşim hazırladı patates kızartmış ayy ne zamandır yemiyordum saldırdım ilk başta ama sonra topladım kendimi:KK53:

X