- 25 Eylül 2007
- 10.372
- 12
- 41
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.261
çok çok geçmiş olsun allah başka dermansız dert vermesin canım üzmeyin kendiniziELARA HASKENA BERNIL ve dıger adını yazamadıgım sevgılı dostlarım
uzun zamandır gıremıyorum 10 gun once esımın dıyabet hastası oldugunu ogrendık ve cok uzulduk esım panık atak oldu yanımdan ayrılmıyo onun ıcın ne gırıp okuyabılıyorum nede yazabılıyorum hepınızı ozledım yenı bebekler dogmus ALLAH mutlu saglıklı analı babalı buyusun hamıle olan arkadasların ALLAH tamamına erdırsın bızım ıcınde dua edın arkadaslar tedavıye basladık ama esım hıc uyumuyo sureklı bu konuyu dusunuyo hayırlısı artık kendınıze ıyı bakın mutlu ve saglıklı kalın opuyorum
selam canım sağol..evet o mesaj linki güzelim.kopyalayıp yapıştırınca mesaj linki çıkıyoBeyaz Melek merhaba canim nasilsin o güzel kizin nasil ,,a baksana birsey soracam bu yazdigimiz msj üst bölümünde #40212 diye yazan sayi msj linkimi oluyor yada msj linki ne demek biliyormusun...?
Yok Elaracım o geçmedi ama ona şükrediyorum kalsın ya insanın burun kemiği bile ağrırmı oakadar kötüydü 33 yaşındayım ilk defa böyle bişeyle karşılaştım bide ilaçta alamayınca ağır geçti sanırım kaynamalarda çok yoğun değil bugün sanırım midede üşüttü ondanda biraz fazlaydı herşey iyi bugün yani
off çok küçükken başlamışsın kakule bende birden bırakim diyorum ama çok zor geliyo zaten şekeri bırakırsam çayıda otomatik azaltırım gibi geliyo dimi kakule
annem şekersiz içerdi özenti oldu işte.çayı şekerli seviyorsan evet ilk başlarda azaltmana yardım eder ama sonra tadını alınca göreceksin şekersiz içmek çok zevkli.ben sıcak severim çayı şeker koyunca soğuyor gibi geliyor bana.
zaten çay may yok size için sodaları
off çok küçükken başlamışsın kakule bende birden bırakim diyorum ama çok zor geliyo zaten şekeri bırakırsam çayıda otomatik azaltırım gibi geliyo dimi kakule
ezel sen çayını falan şekersiz içiyodun dimi öle hatırlıyorum nasıl bıraktın çaydaki şekeri birdenmi yoksa azaltarakmı
önce elrarayı banlamışlar onu görünce benide banlarlar diye tahmin ettizaten haskena banlanacam dedi sabah işi öle yaparım diodu önce uyarımı geliyo acaba yoksa hissettimi
benimde eşim tek şekere düştü bazen şekersiz de içiyor tatlı yediğinde geneldeben ortaokuldan beri çayı ve kahveyi şekersiz içerim tatlıyı çok severim ama çayı içemiyorum malesef.eşimede alıştırdım 2-3 senedir hiç şeker atmaz misafirliğe gidince ekonomik çift diyolar bize
eşimde birden bıraktı şimdi çayın tadını alıyorum diyor.
annem şekersiz içerdi özenti oldu işte.çayı şekerli seviyorsan evet ilk başlarda azaltmana yardım eder ama sonra tadını alınca göreceksin şekersiz içmek çok zevkli.ben sıcak severim çayı şeker koyunca soğuyor gibi geliyor bana.
zaten çay may yok size için sodaları
ya kızlar bu banlanma kaç gün sürüyo bilen varmı elarayla haskena bizi okuyabiliyolarmı odamı yasak yoksa bilgisi olan varmı
ya bu takvimde çin takvimi gibi fasa fiso herkes aynı yaşta istediği cinsiyeti hemen hesaplardı bende üçüncü kızım tutmuyo aynı yaşta bi arkadaşım hatta aynı yıl tutuyo ve ay tutuyo tamamen tesadüf
Ben sadece yardımcı olmak istemiştim, elimde bir tablo var, belki birinin işine yarar dedim, paylaştım, teşekkür yerine böyle yazılar okudum çok üzüldüm, sitede yeniyim ve resmi yükleyinceye kadar canım çıkmıştı. Neyse, önemli değil.
ben sadece yardımcı olmak istemiştim, elimde bir tablo var, belki birinin işine yarar dedim, paylaştım, teşekkür yerine böyle yazılar okudum çok üzüldüm, sitede yeniyim ve resmi yükleyinceye kadar canım çıkmıştı. Neyse, önemli değil.
ben çayı ve kahveyi hiç şekersiz içemem keşke içebilsem hatta abartı şeker kullanıyorum küçük fincan ka çayda 3 büğük te 6 tane şeker atıyorum
fazla tatlı tüketmiyorum ordan arayı kapatıyorum ..
ben çayı ve kahveyi hiç şekersiz içemem keşke içebilsem hatta abartı şeker kullanıyorum küçük fincan ka çayda 3 büğük te 6 tane şeker atıyorum
fazla tatlı tüketmiyorum ordan arayı kapatıyorum ..
canım o kadar şekerli içersen oğluşu bulamazsın ama sende syevia tatlandırıcı al tamamen doğal hem normal şeker tadıda veriyor hemde alkali yapıyor
kızlar..haskena ve elara 3 güne kalmaz yanımızdalar merak etmeyim bitirsinler bakalım şu temizliklerini azcık deşarj olur kendilerine gelsinler..
bizde onları özleyelim
merbaha kızlar cinsiyet belirleme yöntemleriyle ilgili bilgi alabilirmiyim yarın 5 aya giriyoruz inş