- 27 Ocak 2011
- 90
- 0
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.241
Kaç gün banlanmışlar offf kalitesiz biri yüzünden olana bak
ama kazen haklı topiğe gelip saçmalamaya başladığı anda muhattap olmadan kötü içerik bildirmek gerekiyor
ben kucuklukde buna cok guvenmısdım ama tutmadıKızlar, ruslardan aldığım cinsiyet belirleme tablosunu paylaşıyorum. %90 doğru çıkıyor.
Eki Görüntüle 144948
Ha bir de bir yöntem daha var, duyduğum kadarıyla çok işe yarıyormuş, 5 gün ve daha fazla süre bekler sonra ilişkiye girerseniz erkek oluyor, sıksık ilişkiye girdinizmi muhakkak kız olurmuş. Kayınvalidem öyle der hep, dizilerde falan birinin bir çok kızı varsa, ya azcık karını rahat bırak, sonra erkek çocuk bekle diyor, yada çok oğlu olana ya azcık sık sık görüş karınla der, yani bu arada kızım sana diyorum, gelinim sen duy misali, eşimle bana anlatmış oluyor. kız veya erkek istiyorsak ona göre davranalım diye.
ben kucuklukde buna cok guvenmısdım ama tutmadı
cın kız dıyodu bu erkek ama malesef ya kızlar bırınden bırı tutacak zaten:)
sayfayı açıp kazeni görünce korktum bi an yazdığı, fotosu falan :18:
ben kucuklukde buna cok guvenmısdım ama tutmadı
cın kız dıyodu bu erkek ama malesef ya kızlar bırınden bırı tutacak zaten:)
umutçuummmm nasılsın canım bugün hiç görüşemedik
sayfayı açıp kazeni görünce korktum bi an yazdığı, fotosu falan :18:
ya kızlar bu banlanma kaç gün sürüyo bilen varmı elarayla haskena bizi okuyabiliyolarmı odamı yasak yoksa bilgisi olan varmı
kazenin kararına bağlı kça gün verdiyse 3 gün 5 gn
sabah geldim güzelim
işlerim vardı çıktım bende
neler yapıyosunuz kızlarda banlanmış
vallah sabah ben geçmişi okurken bunrda bir kaç kişi banlanacak diye tahmin etmiştim öylede oldu ama kız çok haddini aşmış cevap verilmicek gibi değildi haddini bildirmişler ona da kurunun yanında yaşta yandı
temizliklerini bitirirler bu arada
ben ortaokuldan beri çayı ve kahveyi şekersiz içerim tatlıyı çok severim ama çayı içemiyorum malesef.eşimede alıştırdım 2-3 senedir hiç şeker atmaz misafirliğe gidince ekonomik çift diyolar bize
eşimde birden bıraktı şimdi çayın tadını alıyorum diyor.