bebek cinsiyet belirleme..

ateş düştügü gün ertesi gün yumurtlama olcak demektirr
yumurtlama oldugu gün ateş yükselir aniden
daha öncede sölemiştimm gızz

başka yerlerde ateş yükselince sıcaktan yumurta falan kalmaz diye yazmışlar ondan kafam karıştı tşklr

nerde yazmışlarr
benim bildigim ve nette yazılanlara göre;
atş düştüktenn 1 gün sonra yumurtlama olur
yumurtlama olacagı günde aniden ateş yükselir

kk değil ateş ölçme diye girince başka forum sitesinde yazmışlardı sabah baktım ,yüksek sıcaklığa dayanıklı değil gibisinden bilimsel değil yani forumda yazmışlar

ne durumdasın yazdım görmedin sanırım
varmı gelişme akıntın falan nasıl
cnm cvp yazdım sanıyorum yazmamısım demek şimdı sağ kasıkta sancı var göğüslerımde şişlik var akıntım da var ama bunlar adet belırtısımı gebelık mı bılmıyorum tek ümidin atesimin düşmemesi yarın kan tahlılı yaptırıcam ve yarın sabah atesım düşmezse ümidim artıcak sabah çapa ya gidiyorum kızlar bu arada alerjim var benım 3 ay önce vermıslerdi günü alerji testi yaptırıcam

ateş düşücek ve ertesı gün atak yapıp yükselırse işte önceki gün yumurtlamış oluyorsun

33939a Ovulation Charts

bak burda bakarsan ben 10 gun yumurtlamıs görünüyorum bunun gibi aniden düşücek

bırde akıntını kontrol et hakıkaten yumurtlama günü ve ertesı gunu tamda yumurta akı gıbı akıntı gelıyo

nerde yazmışlarr
benim bildigim ve nette yazılanlara göre;
atş düştüktenn 1 gün sonra yumurtlama olur
yumurtlama olacagı günde aniden ateş yükselir

EBHAR MİNİETEK ile sanki farklı yorumluyosunuz :44:

merhaba guzel arkadaslarım nasılsınız bakalım
ben artık kotuyum demıycem ya dedıkce devam edıyor sankı hamd olsun rabbıme ıyıyım
gecmıse bakınıyım gelıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…