- 6 Şubat 2010
- 12.626
- 19
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.321
ateş düştügü gün ertesi gün yumurtlama olcak demektirr
yumurtlama oldugu gün ateş yükselir aniden
daha öncede sölemiştimm gızz
ayy hepiniz ne bakınıyonuzz bön bönn
başka yerlerde ateş yükselince sıcaktan yumurta falan kalmaz diye yazmışlar ondan kafam karıştı tşklr
saf osman 3 :))
başka yerlerde ateş yükselince sıcaktan yumurta falan kalmaz diye yazmışlar ondan kafam karıştı tşklr
hoşgeldin kız,noldu karışmış buralar,duramadın yine di mi
nerde yazmışlarr
benim bildigim ve nette yazılanlara göre;
atş düştüktenn 1 gün sonra yumurtlama olur
yumurtlama olacagı günde aniden ateş yükselir
cnm cvp yazdım sanıyorum yazmamısım demek şimdı sağ kasıkta sancı var göğüslerımde şişlik var akıntım da var ama bunlar adet belırtısımı gebelık mı bılmıyorum tek ümidin atesimin düşmemesi yarın kan tahlılı yaptırıcam ve yarın sabah atesım düşmezse ümidim artıcak sabah çapa ya gidiyorum kızlar bu arada alerjim var benım 3 ay önce vermıslerdi günü alerji testi yaptırıcamne durumdasın yazdım görmedin sanırım
varmı gelişme akıntın falan nasıl
bişey sorcam sana az önce baktım ama anlamadım Elara da söyledi daha önce araştırma yapayım derken kafam karıştı iyice ateş ölçmede ateşin düştüğü gün mü ovu. yoksa ertesi gün mü?
oooooo çok şekerli
neyden bahsettiginizi hiçç anlamadımm[/QUOT
neyse ben bilahare anlatırım.. topicimize hoşgeldin şekerim,bizim sivri dilli bi arkadaşımız vardı da bi tarihlerde,özletti kendiini diyorruumm
nerde yazmışlarr
benim bildigim ve nette yazılanlara göre;
atş düştüktenn 1 gün sonra yumurtlama olur
yumurtlama olacagı günde aniden ateş yükselir
cnm cvp yazdım sanıyorum yazmamısım demek şimdı sağ kasıkta sancı var göğüslerımde şişlik var akıntım da var ama bunlar adet belırtısımı gebelık mı bılmıyorum tek ümidin atesimin düşmemesi yarın kan tahlılı yaptırıcam ve yarın sabah atesım düşmezse ümidim artıcak sabah çapa ya gidiyorum kızlar bu arada alerjim var benım 3 ay önce vermıslerdi günü alerji testi yaptırıcam
ateş düşücek ve ertesı gün atak yapıp yükselırse işte önceki gün yumurtlamış oluyorsun
33939a Ovulation Charts
bak burda bakarsan ben 10 gun yumurtlamıs görünüyorum bunun gibi aniden düşücek
bırde akıntını kontrol et hakıkaten yumurtlama günü ve ertesı gunu tamda yumurta akı gıbı akıntı gelıyo