- 3 Ocak 2007
- 2.608
- 3
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.301
öcümü sandın kızzz :96:
sus sus bannnnnnnnnnnnnnnnnnn:86::86::86:
yanlız biişey dicem haskena kazeni has kardeşi ilan etmemişmiydiKardeşlikte işe yaramadı haskenaaaa torpil yaptır bari ban süren kısa olsun
Ben stevia tatlandırıcı siparişi verdim biraz önce netten inşaallah çabuk gelir nisana kadar hiç şeker tüketmicem evimde inşaallah
neden? Bu da erkek diyeti için mi
hepimizi sıra dayağına çekecek sandım
evet gözler napıyorsunuz siz burda bakiimmm der gibiydi her an ateş topu fırlatacak gibi
çaya atılan normal tek şekerin diyete etkisi var mı ki yaw içmeyeyim o zaman diyete başlayıncaevet canım erkek diyeti için bir tür tatlandırıcı bu ama aynı zamanda içindeki bitkilerden dolayı vücudun alkali olmasınıda sağlıyor hindibağ var içinde
hepimizi sıra dayağına çekecek sandım
çaya atılan normal tek şekerin diyete etkisi var mı ki yaw içmeyeyim o zaman diyete başlayınca
bende korktum valla sayfada koca bır resım açıldı anında sayfa kaydı aşağıya falan noluyoruz dedimm ben sayfa kapatıldı sandım önce
bişey sorcam sana az önce baktım ama anlamadım Elara da söyledi daha önce araştırma yapayım derken kafam karıştı iyice ateş ölçmede ateşin düştüğü gün mü ovu. yoksa ertesi gün mü?bende korktum valla sayfada koca bır resım açıldı anında sayfa kaydı aşağıya falan noluyoruz dedimm ben sayfa kapatıldı sandım önce
2 tanesi yolladı orda var biliyorum da mantığım almıyo tek şekerin ne zararı olur diyeevet canım malesef elara sana yöntemleri yollamamışmıydı okumadınmı aslında siyah çayda içme
bişey sorcam sana az önce baktım ama anlamadım Elara da söyledi daha önce araştırma yapayım derken kafam karıştı iyice ateş ölçmede ateşin düştüğü gün mü ovu. yoksa ertesi gün mü?
2 tanesi yolladı orda var biliyorum da mantığım almıyo tek şekerin ne zararı olur diye
ateş düştügü gün ertesi gün yumurtlama olcak demektirr
yumurtlama oldugu gün ateş yükselir aniden
daha öncede sölemiştimm gızz