- 17 Aralık 2010
- 945
- 0
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.201
iki filan herhalde iki ay yani ...ama uzun süre süt ürünlerini pek kullanmadım açıkçası şu anda o günlerin acısını çıkarıyorum...tırnaklara gelince şöyle düşündüm ben , tırnaklar vücudun herhangi biryerinde oluşan problemi haber verebilirler. o yüzden başka bişiy olmuştur belki kanda çıkmadı ama ben size söyliyim yinede....
evett bende baktım her sirkede %4-%8 arası asetik asid oluyormuş
ama vajinal duşta bahsedilen asetik asit solüsyonu benim kafamı karıştırdı acıkcası.
sen o kalsiyumu iç bence,vajinal duş yapmak nasıl olur bilemiyorum.
cnm ben cat ıgnesını kesınlıkle dusunuyomevet cnm inş ama ben klomen ve çatlatma iğnesinde kararsızım acaba bioritmi etkilermi die mutluelif sen klomen ve çat. Iğnesi oldunmu canım
cnm ben cat ıgnesını kesınlıkle dusunuyom
bır kızı olanlar pek kullanmıyo ama bızım ıcın sart
dıye dusunuyom klomen olmasa bıle
günaydin güzel anne adaylari nasilsiniz bugün benim bi dolu isim var bugün ay söyle dibli bucakli bi temizlige girismem lazim hafta sonu görümcemin oraya gidecez biraz sizinle takilayimda sonra baslayayim islerime bugün baslasam anca yetistiririm hafta sonuna ben öyle elara ve bernıl gibi caliskan hatun degilim.....
Günaydin güzel anne adaylari nasilsiniz bugün benim bi dolu isim var bugün ay söyle dibli bucakli bi temizlige girismem lazim hafta sonu görümcemin oraya gidecez biraz sizinle takilayimda sonra baslayayim islerime bugün baslasam anca yetistiririm hafta sonuna ben öyle ELARA VE BERNIL gibi caliskan hatun degilim.....
soda pek içtiimi söyleyemicem geçmiş yazımda hepsi var arkadaşlar...gülenyüzlüyüde yüz küsura eczaneden alamıştım...
momof bana sirkeli suya parmağını batır öyle yap demişti ama bilemedim şimdi netse ben bu konuyu erteledim sanırım sirkeyle yakmayalım sonra ipeğimizi
kalsiyumu içiyorum da dün araştırırken acayip bişi gördüm.senin gönderdiğin yazıda yoğurtta asidik yapıyomuş.araştırdım yoğurt vajen ilişkisini zaten yoğurdun içinde olan doğal bakteriler vajeni asitik yappıyormuş.hatta diyor antibiyotik kullanan bazı kadınların asitikliği azaldığı için mantar olurlar ve doktorlar bunu yoğurt sürerek geçebilir diyorlar.yabancı bir sitede kız bebek için tanponuna yoğurt koymuş bir kadın yuh artık demiştim ama asetik yapmış gerçekten.bide google da baksana yoğurt vajina yazınca ne çok yazı çıkıyor hayret ettim belki sen daha önce görmüşsündür belki ama ben ilk defa duyuyorum böyle bişeyi.bide evde mayalanan yoğurt olması gerekiyormuş içindeki doğal bakteriler için.
bi doktorun sitesinde de yoğurdun içindeki o doğla bakterilerden vajinamızda da var ve bunlar sürekli vajinayı asitik yaparak kötü bakterilerle savaşırlar östrojen hormonu az olan kadınlarda bu az olur ve hastalıklara yol açabilir diyor.
şimdi aklıma geldi belki erkek olması o dönem östrojen azlığı bile olabilir.
sen ne diyorsun bu konuda canım
Bencede canim garantici ol doktor catlayabilir der sonra ya gec catlama olursa en iyisi catlatma ignesi....
yoğurt yemek kızmı olma olasılığını arttırıyor yanıı oo ben hergün yerimm
çatlatma iğnesi kız olması için mi olcaksınız
Günaydin güzel anne adaylari nasilsiniz bugün benim bi dolu isim var bugün ay söyle dibli bucakli bi temizlige girismem lazim hafta sonu görümcemin oraya gidecez biraz sizinle takilayimda sonra baslayayim islerime bugün baslasam anca yetistiririm hafta sonuna ben öyle ELARA VE BERNIL gibi caliskan hatun degilim.....
hyr cnm erkek bebek ıcın sart cat ıgnesı..
Bıde sut ve urunlerı kız bebıs ıcın bol tuketılecek
yoğurt yemek kızmı olma olasılığını arttırıyor yanıı oo ben hergün yerimm
çatlatma iğnesi kız olması için mi olcaksınız
bende çatlatma iğnesi oldumm inş hamıleyımdır sağlıklı bir erkektir
herkese günaydıııınnnn ...... iyi haftalar olsun inşallahhh
bende çatlatma iğnesi oldumm inş hamıleyımdır sağlıklı bir erkektir