bebek cinsiyet belirleme..

cnm h.geldın tsk ederım ıltıfatın ıcın ama
sende hamaratsın bcm hakkını yeme
bende dun temızlık yaptım bugun rahatım bıraz
ama sımdı gene bı acayım supurge dıyom:KK43: işler nankor ya
yap yap aksamdan sabaha aynı oluyo valla

Haklisin canim valla nankör bu isler canim ben cam-kapi -pencere isine girisecem gelince ev temiz olsun rahat edeyim diye ...........

günaydın canım hoşgeldin ayy herkesler temizlik yapıyo yaa ne güzel benimde girişmem lazım ama bakalım haftaya filan olmazsa.kolay gelsin sana canımcım

hoşgeldin canım kolay gelsin

Günaydın canım ,kolay gelsin sana:KK9:

Tesekkür ederim fistiklar kiz yakinda olsaniz yardima gelirdiniz hep bir elden bitirirdik sonrada diger temizlik yapan arkadasin evine gecerdik ....

Neyse banlaninca bol bol yaparim artik temizligimi,,...........

Haklisin canim valla nankör bu isler canim ben cam-kapi -pencere isine girisecem gelince ev temiz olsun rahat edeyim diye ...........

Tesekkür ederim fistiklar kiz yakinda olsaniz yardima gelirdiniz hep bir elden bitirirdik sonrada diger temizlik yapan arkadasin evine gecerdik ....

Neyse banlaninca bol bol yaparim artik temizligimi,,...........

oh valla ne güzel olurdu

aaaa banlanmışlar mı??? yaa nolucak şimdi kaç gün sürer bu off yaaa
kazen haklısın valla ama bizim kızların ne suçu varki

Aaaa elara of ya bence gelen sapıklara mudahale EDILSE ya

bencede haksızlık yanı kızlar haskenada banlanmıs:KK43:bı dengesızın yuzunden

olana bakın

Son düzenleme:
aaaa inanamıyorummmmmm

elara haskena

kızlarrrrr

offff o virüs yüzünden tabii amacına ulaştı artık ne derdi varsa buraylaa

aaaaaaaaaa ama bu haksızlık yaaa bizi resmen kendine musallat eden oydu niye elara yada haskena banlanıyoki ne yapalım o abuk subuk konuşsun biz susalımmı:KK50: bizdede sabır bir yere kadar ama:KK59: üzüldüüüümmmmm:KK43::KK43:

günaydın kızlar bence elara ve haskenaya haksızlık olmuş :KK58::KK58:kendini bilmezler girip istedikleri gibi burda bize istedikleri hakareti ediyorlar kendini savunanlar balanlanıyor böyle kişileri engellemek daha mantıklı bence kaçgün sürüyoz balanlanmak bilen varmı

kızlar bu arada dün doktorumu aradım..çok iyi bir doktor..ilk bebeğimin takibini o yapmıştı..bi kere hem psikolog gibi konuşuyor sizinle, hemde doc.dr. hamileyken size o ay için yemeniz gerekenleri falan söylüyor...hanı biz bizmle konusan doktor isteriz ya işte ondan...

bana folik asit al dedi..bende kullanıyorum zaten dedim:)gidicem bakalım..herşeyi sorcam ona..vagina duşu,beslenme.ilişk nasıl olmalı falan..herşeyi yazarım buraya...
dr.fetus üzerine amerikada yapmış araştırmaları....ahh işallah allah bana sağlıklı bir erkek verir:KK50::emir_bebek:
inşallaah allah gönlüne göre verir canım

Kizlar Elara Banlanmis bende her an banlanabilirim haberiniz olsun ara ara yoklayin bizi kizlar ....:KK50:

inanmıyorum ya ,:KK47:insanlara saygısı olmayan biri gelip burada apır sapır konuşsun ilk hakareti o
yapsın cevap verince konuyu uzatsın ,bu sayfaya bizlere bol bol hakaret etsin sonra banlanan
bizim kızlar olsun haksızlık. Elara -Haskena sizi özleyecez canlarım:KK43:

Kaç gün banlanmışlar offf kalitesiz biri yüzünden olana bak
ama kazen haklı topiğe gelip saçmalamaya başladığı anda muhattap olmadan kötü içerik bildirmek gerekiyor

X