bebek cinsiyet belirleme..

aaaaaaa süper ladys canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin

amiiiiinn canım tüm kalbimle yürekten tüm hücrelerimle duana ammmmin diyorum

kızlar allah büyüktür zor karar tabiki, bir bebek daha istiyorsanız neden olmasın
erkek için elinizden geleni yaparsınız, gerisi allaha emanet
inşallah gönlünüzdeki gibi olur.

günaydınn canım afiyet olsun

sağoll cnm

hoşbulduk canım geç kalmışsın kahvaltıya koş kahvaltını yap gel canım ben kızlarımıda yıkadım o işide çıkardım aradan oh rahatım çok şükür

gece 2 de yattık bır pazar uyuma sansımız var kız kalktım bırdaha yattım valla ohh 6 gunun acısı cıkıyo pazarları

H.BULDUK CNM afıyet olsun

kız yok ya tamırde bıseyı yok demıs adam sımdı getırdı esım

gene aynı on kerede acılıyo anlamadım valla gene gıdecek heralde

sağol şkr

canım inşallah uzun süre bekletmez bebişş

can parcam bunu yenı öğrendım senın 5 aylık kızın var ve yıne hamılesınn SENI AYAKTA ALKIŞLIYORUMMMMMM CESARETINDEN VE IYIKI DE YAPMISSIN BENIM MADDI OLARAK DÜŞÜNMESEM AYNISINI YAPARDIM VALLA TABİİ ALLAH VERIRRSE

LAYDDDDDSSSSSSSSSSS OLEYYYYYYYYYYYYYY HAMILESINNNNNNNNNNNN KIZ SAĞOL VALLA TABLO HEP NEGATIFF DI SENBOZ BUNU BEBEĞİN SANA ÇOK IYI TUTUNSUNNN İNŞ 9 AY SONRA SAĞLIKLI TATLIMI TATLI BIR BEBEĞİN OLSUN ALLAH IM İNŞALLAHH MAŞALLAAHHHHH

herşey gönlünce olsun umudunu kaybetme ALLAHTAN duanı eksik eyleme RABBİM gönlünce nasip etsin canım

amin canım inşallah tutunurda bir aksilik olmaz,
bir sonraki pozitif haberide senden gelsin inşallah
darısı tüm arkadaşarın başına, çok gönülden ddiyorum
herkesin gönlüne göre sırayla gelsin bebişler

Son düzenleme:

SAGOL CNM ALLAH razı olsun DUANADA canı gonulde AMINN DIYORUM...

kan testı yaptır cnm bence

selam kızlar epeyden beri uğrayamadım almış başını gitmiş sayfalar valla... benim sonuçlarım temiz çıktı salı günü kontrolüm var 1 ay oldu çok meraktayım görmek istiyorum artık bebişimi...yanımda olan bütün destekçi arkadaşlardan allah razı olsun sağlıklı gönüllerinde ne varsa o bebişi nasip etsin rabbim....boncuk nasıl iyileştimi çok merak ediyorum onu...bilen arkadaşlar varsa söyleyin sağlık durumu nasıl cinsiyeti ne? ayyy ben konuları yavaştan okuyım

canım gözün aydın, ben hep sağlıklı ve sorunsuz hissettim senin bebişini zaten baştan beri, çok şükür doğru çıktı:)
sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah
boncuk biraz daha iyiymiş ama sıkıntıları var hala, doktor emara almamış, inşallah emara gerek olmadan iyileşir. henüz bebeğinin cinsiyeti belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…