bebek cinsiyet belirleme..

hoşgeldiinn rengiinn bernıl canparçam hoş geldinizz ben gıdıp kahvaltı hazırlım hepinizi öptümm

hoşbulduk canım geç kalmışsın kahvaltıya koş kahvaltını yap gel canım ben kızlarımıda yıkadım o işide çıkardım aradan oh rahatım çok şükür

hoşgeldiinn rengiinn bernıl canparçam hoş geldinizz ben gıdıp kahvaltı hazırlım hepinizi öptümm
H.BULDUK CNM afıyet olsun
bernil pc yapıldı galıba yakında benımkınede atlıcam bi haller oldu ona

kız yok ya tamırde bıseyı yok demıs adam sımdı getırdı esım

gene aynı on kerede acılıyo anlamadım valla gene gıdecek heralde

rengin ne yapıyon kızz ne zaman baslıyon calısmalara

canım ya daha diete ve takviyelere başlamadım bu ay başlamayı düşünüyorum hazirandan emin değilim temmuz inş bioritme denk gelirse düşünüyorum,canparçam bide osman ismi benim çevremde de var benim dedemin ismide osman bizim gelin türk değildi rüyasında oğlun olacak ismini osman koyacaksın demişler ki dedem o dayımla evlenmeden önce ölmüştü hiç düşünmedi bile ismi osman olacak dedi osman ismi hep genelde rüyada geliyo canım bencede en azından ilk ismini osman koy bence sınavın sonucu ne zaman belli olacak allah muvaffak etsin canım

inşALLAH düşündüğün ay oğlun sana tutunur.canım ben şimdi bile karnımda oynarken osman die seviyom bebişimi babası başlarda i"stemedi pek dayısının adı osman pekte sevmez onu bende dayının ismi diye koymak istemıyorum oğlumun gelişi bana osman ismiyle müjdelendi o yüzden istiyorum dedim şimdi sıcak bakıyo alıştı Muhammed Osman olcak inşALLAH ismi.sınav sonuçları 28 şubatta açıklanıyo beklıyorum canım

kakule canım geleceğe bak canım üzülme artık bebek düşünüyosun canım inş çok sağlıklı bi prensesin olacak kendini motive et o ağlamaları hamileliğine sakla zaten hamileyken çok ağlıcaksın insan çok hassas oluyo ya zırt bırt ağlıyo

amin canım allah razı olsun,çok güzel bi isim ama hamileyken bol bol dinlen çünkü benim tanıdığım bütün osmanların küçüklüğü acayip hareketli oluyo inş osmanın sağlıklı doğum haberinide alırız

hoşgeldin bernil canım bu vesileyle laptop al canım bize çok lazım ya
hbulduk cnm valla öle ya sart ewet ama

bununda elcıdı ekran yenı sayılır daha ama bakalım kısmet:)

cnm sen kac aylıkken oynadıgını hıssettın osmanımızın erkek bebısler erken oynar derlerya

bıde sagındamı solundamı hıssedıyodun ılk baslarda??

Son düzenleme:
ben cok stres oluyom rengın nasıl baslayacaz ya valla ıcım urperıyo

canparcam gelıyo ondan sonrada aklıma

kucukkızı 5 aylıkken yapıyo valla cesaretım gelıyo bıraz

kakulecim atlatacan bu günlerini benimde başımdan kürtaj geçti bi kere 6 hafta ben onu ölü tasımısım haberim yoktu sonra kürtajla sonlandırıldı gebelığım o zamanlar ayakta gezen ölü gibiydim sonra topladım kendimi kürtajdan sonra küçük kızıma kaldım onu doğurdum arkadan şimdikine kaldım onuda nasipse doğuracam anlıcan her sene ürüyorum kuluçka makınası gibi hissediyom kendimi bazen demem okı canım tarlan var tohumda var bugün olmazsa yarın olur sen azimle çalış karşılığını alacaksın

minietek kız niye öyle düşünüyosun inş kendi bebklerini seversiniz ekstradanda evlatlık seversiniz dualarını geniş tut canım hiç bana senin düşündüğün gibi gelmiyo bak burda arkadaşların ne kadar uzun zamanda hzmile kaldığını görüyosun hiç bir problem yokken rabbim onu vereceği zamanı çok iyi biliyo zamanını bekle tatlım bebeğin doğana kadarda uyuduğun gecelerin tadını çıkar

sağlıcakla doğsunda yaramaz olsun
canım ben sağdan hissettim sonradan devamlı sol taraftan oynamaya basladı benım oğlum biraz tembel çıktı teyzeleri ablaları daha erken oynadı

ewt canım kızım 5 aylıktı test yaptım hamıleyım darısı başınıza asker annesi olmayı rabbim sizede nasip etsin

kızlar selam herkese

aynen can parcam bende kürtaj olmak zorunda kaldım, kendi düşmeyince alınmak zorunda kaldı, bebek oluşmamıştı.
sonrasında kızım geldi işte allaha şükür

veeeeee sanırım bir tane daha geliyorrrrr, halen hastalanmadım sabahki teste çok silikti ama gördüm ikinci çizgiyi yinede bir kaç gün daha kendimi kaptırmak istemiyorum
bel ağrım var biraz o canımı sıkıyo
bakalım hayırlısı

anam kız sen hamilesin ikinci çizgi boşa görünmedi hadi hayırlı uğurlu olsun bebişin hayırlısıyla başta sağlıklı diyelım sonrada gönlündeki olsun canımmm

ah bernil beni en iyi sen anlarsın kafam o kadar allak bullakki çok korkuyorum burada program falan yapıyorum şunu yapayım bunu yapayım beynimi açabilsem bi gösterebilsem o kadar karışıkki herşeyi düşünüyorum çok korkuyorum kararsızlık kadar kötü bi düşünce varmıdır acaba valla canparçama maşallah çok cesur gerçekten rabbim bizede birer erkek evlat verir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…